Motorola Moto G51 5G Kuoret

Motorola Moto G51 5G on ehdottomasti suojaamisen arvoinen puhelin. Valikoimastamme löydät laajasti erilaisia suojakuoria ja -koteloita. Oikeanlaisella suojauksella puhelimesi säilyy uudenveroisena pidempään ja vältyt iskuilta ja kolhuilta, joita varmasti syntyy kiireisen arjen keskellä. Moto G51 5G suojakuoria löydät kaupastamme eri ominaisuuksilla, eri materiaaleissa ja eri väreissä, joista varmasti löydät mieleisesi. Suosittelemme kaikkien suojakoteloiden kanssa käytettäväksi myös Moto G51 5G panssarilasia, jotta suurikokoinen 6,8 tuuman näyttö on turvassa iskuilta. Suojatarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme myös lisätarvikkeet, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä vaivattomampaa. Lisätarvikkeista löydät mm. laturit, kaapelit, puhelinpidikkeet ja autotelineet. Tilaa meiltä Mobiilitukusta Motorola Moto G51 5G suojatarvikkeet ja saat kaupan päälle maksuttoman kirjetoimituksen yli 15 euron tilauksiin!

Moto G51 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorolan uutuuspuhelimessa on huippuominaisuudet edulliseen hintaan

    Motorola julkaisi vuoden 2021 lopulla uusia puhelimia, joista yksi oli Moto G51 5G. Puhelin on verrattain edullinen, mutta siitä löytyy monia huippuominaisuuksia. Yksi näistä on suuri 6,8 tuuman näyttö, josta löytyy Full HD+ -tarkkuus ja nopea 120 hertsin virkistystaajuus, jota yleensä nähdään vain huomattavasti arvokkaammissa puhelimissa. Laite tukee nimensä mukaisesti 5G-yhteyksiä, siinä on hyvä 50 megapikselin kolmoiskamera ja suuri 5000mAh akku. Suosittelemmekin suojaamaan puhelimen asianmukaisilla Moto G51 5G suojakuorilla, jotta puhelimesi säilyy hyvässä kunnossa pitkään.

    Moto G51 5G suojakuoria joka makuun

    Suojakuori kannattaa valita oman maun ja käyttötarkoituksen mukaan. Mikäli pidät huomaamattomasta ja puhelimen oman värin esiin tuovasta suojakuoresta, voisi läpinäkyvä ultraohut suojakuori olla valintasi. Saat tuotua omaa persoonallisuuttasi esiin monilla erilaisilla Moto G51 5G suojakuorilla, joita löytyy useissa eri väreissä ja kuvioissa. Suosituin suojausratkaisu on ehdottomasti kansiläpällinen Moto G51 5G lompakkokotelo, koska se suojaa myös puhelimen näyttöä ja kantaa tarvittaessa tärkeimmät kortit mukanasi. Motorola Moto G51 5G suojakuorissa ja -koteloissa on aukot latausportin ja muiden kohdalla, joten sinun ei tarvitse irroittaa niitä ladatessasi puhelinta tai kiinnittäessä kuulokkeita puhelimeen. Kun olet valinnut puhelimeen sopivat kuoret, kannattaa seuraavaksi keskittyä näytön suojaukseen. Näyttö on puhelimen arvokkain ja helpoiten rikki menevä osa, joten suosittelemme suojaamaan sen Moto G51 5G panssarilasilla. Tämä on halpa vakuutus puhelimesi näytölle, sillä rikkinäisen näytön korjaus saattaa maksaa pahimmillaan satoja euroja.

    Lisätarvikkeilla vaivattomuutta käyttöön

    Verkkokauppamme lisätarvikkeista löydät esimerkiksi kaapelit, laturit, puhelinpidikkeet ja autotelineet puhelimellesi. Puhelinpidikkeillä para

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä