Motorola Moto G51 5G Kuoret

Motorola Moto G51 5G on ehdottomasti suojaamisen arvoinen puhelin. Valikoimastamme löydät laajasti erilaisia suojakuoria ja -koteloita.. Lisätarvikkeista löydät mm.. laturit, kaapelit, puhelinpidikkeet ja autotelineet.

Tuotteet

13 tuotetta

Motorolan uutuuspuhelimessa on huippuominaisuudet edulliseen hintaan

Motorola julkaisi vuoden 2021 lopulla uusia puhelimia, joista yksi oli Moto G51 5G. Puhelin on verrattain edullinen, mutta siitä löytyy monia huippuominaisuuksia. Yksi näistä on suuri 6,8 tuuman näyttö, josta löytyy Full HD+ -tarkkuus ja nopea 120 hertsin virkistystaajuus, jota yleensä nähdään vain huomattavasti arvokkaammissa puhelimissa. Laite tukee nimensä mukaisesti 5G-yhteyksiä, siinä on hyvä 50 megapikselin kolmoiskamera ja suuri 5000mAh akku. Suosittelemmekin suojaamaan puhelimen asianmukaisilla Moto G51 5G suojakuorilla, jotta puhelimesi säilyy hyvässä kunnossa pitkään.

Moto G51 5G suojakuoria joka makuun

Suojakuori kannattaa valita oman maun ja käyttötarkoituksen mukaan. Mikäli pidät huomaamattomasta ja puhelimen oman värin esiin tuovasta suojakuoresta, voisi läpinäkyvä ultraohut suojakuori olla valintasi. Saat tuotua omaa persoonallisuuttasi esiin monilla erilaisilla Moto G51 5G suojakuorilla, joita löytyy useissa eri väreissä ja kuvioissa. Suosituin suojausratkaisu on ehdottomasti kansiläpällinen Moto G51 5G lompakkokotelo, koska se suojaa myös puhelimen näyttöä ja kantaa tarvittaessa tärkeimmät kortit mukanasi. Motorola Moto G51 5G suojakuorissa ja -koteloissa on aukot latausportin ja muiden kohdalla, joten sinun ei tarvitse irroittaa niitä ladatessasi puhelinta tai kiinnittäessä kuulokkeita puhelimeen. Kun olet valinnut puhelimeen sopivat kuoret, kannattaa seuraavaksi keskittyä näytön suojaukseen. Näyttö on puhelimen arvokkain ja helpoiten rikki menevä osa, joten suosittelemme suojaamaan sen Moto G51 5G panssarilasilla. Tämä on halpa vakuutus puhelimesi näytölle, sillä rikkinäisen näytön korjaus saattaa maksaa pahimmillaan satoja euroja.

Lisätarvikkeilla vaivattomuutta käyttöön

Verkkokauppamme lisätarvikkeista löydät esimerkiksi kaapelit, laturit, puhelinpidikkeet ja autotelineet puhelimellesi. Puhelinpidikkeillä parannat otettasi puhelimesta sekä saat niistä kätevän jalustan puhelimellesi, jos haluat asettaa sen vaikka pöydälle pystyasentoon. Alkuperäinen puhelimen mukana tuleva kaapeli saattaa tuntua lyhyeltä, mutta meiltä löydät myös pidemmät kaapelit sen tilalle. Meiltä Mobiilitukusta saat maksuttoman ja nopean kirjetoimituksen yli 25 euron tilauksiin!