Motorola Moto G 5G Plus Kuoret

Motorola Moto G 5G Plus puhelimen suojaaminen on ensisijaisen tärkeää, sillä hankkimalla oikeanlaiset suojatuotteet pidennät huomattavasti kallisarvoisen laitteen elinikää. Kunnollinen suojaus ei myöskään ole vaikeaa tai edes kallista, sillä esimerkiksi valikoimamme Ultraohut suojakuori ja siihen kaveriksi Q&E panssarilasi hoitavat Motorola Moto G 5G Plus suojauksen aivan täydellisesti. Suojakuorilla ja -koteloilla et ainoastaan turvaa puhelintasi, vaan niiden avulla saat tehtyä Motorola Moto G 5G Plus laitteestasi heti paljon persoonallisemman näköisen upeiden värien ja kuvioiden avulla. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, olemme aina valmiina auttamaan sinua kiperimmissäkin kysymyksissä! Kuoria ja kaikkia muita tuotteita tilatessa tarjoamme aina kaupan päälle supernopean tilauksen ja tilatessasi yli 15 eurolla tämä nopea toimitus on myös täysin ilmainen.

Moto G 5G Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto G 5G Plus kuoret näppärästi netistä

    Me Mobiilitukun poppoo tahdomme tehdä sinun tehtäväsi mahdollisimman helpoksi, joten tästä syystä meiltä saat tilattua tuotteet suoraan kotiovellesi! Sinun ei tarvitse murehtia mistään muusta kuin juuri sinulle sopivien Motorola Moto G 5G Plus kuorien ja muiden tuotteiden löytymisestä. Kattavasta valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin niin värin, materiaalin kuin myös ominaisuuksien perusteella. Valittavanasi ovat mm. erilaiset Motorola Moto G 5G Plus suojakotelot, joissa on paikka muutamalle kortille, sekä todella näppärä kansiläppä, joka taittuu tarvittaessa vaikka katselu telineeksi Netflix-sarjoja varten. Meiltä löytyy myös lukuisia perinteisiä suojakuoria, jotka suojaavat puhelimesi rungon, mutta samaan aikaan säilyttävät laitteen profiilin mukavan ohuena ja virtaviivaisena. 

    Viimeistele Motorola Moto G 5G Plus:n suojaus panssarilasilla

    Olet saattanut joskus törmätä kysymykseen, että tarvitaanko panssarilasia kuorien lisäksi. Varsinkin kun nyky puhelimissa mainostetaan paljon sitä, kuinka niiden näytöt on tehty todella kestävistä gorilla yms. laseista. Siitä huolimatta suosittelemme aina hankkimaan näyttöä varten nimenomaan panssarilasin, joka ottaa kaikki mahdolliset iskut ja osumat vastaan itse näytön sijasta. Noita iskuja ja osumia valitettavasti sattuu kaikille arjen riennoissa, vaikka kuinka yrittäisimme pitää puhelinta kuin kukkaa kämmenellä. Motorola Moto G 5G Plus panssarilasit ovat siis toisin sanoen edullinen vakuutus upealle laitteellesi yhdessä kuorien kanssa, sekä Motorola Moto G 5G Plus kuoret ja panssarilasit sopivat yhteen kuin nenä päähän!

    Suojatuotteiden lisäksi lisävarusteet viimeisen päälle

    Löydetty

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä