Motorola Moto E7i Power Kuoret

Motorola Moto E7i Power kuoret on suunniteltu kestämään ja istumaan puhelimen päälle täydellisesti jättäen kaikki näppäimet ja liittimet käyttöösi. Oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

1 tuote

Motorola Moto E7i Power kuoret tuovat turvallisuuden tunnetta

Motorola Moto E7i Power -älypuhelimessa on 6,5” kosketusnäyttö, 32 GB sisäinen tallennustila sekä 5000 mAh akku, jossa riittää virtaa jopa kahdeksi päiväksi. Kuvia ja Full HD -videoita voit puolestaan napsia 13 + 2 megapikselin tuplakameralla. Motorola Moto E7i Power puhelimessa on myös 32 GB sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa microSD-muistikortilla. Puhelimessa on siis useita upeita ominaisuuksia ja jotta voisit nauttia näistä mahdollisimman kauan, niin se kannattaa suojata kunnolla. Jotta laitteesi olisi suojattu kauttaaltaan, niin sitä varten tarvitset kaksi tuotetta, jotka ovat suojakuori ja panssarilasi. Suojakuori ja panssarilasi pitävät huolen siitä, että tulipa kolhu tai isku mihin tahansa, niin se ei vahingoita kallisarvoista Motorola Moto E7i Power puhelintasi.

Motorola Moto E7i Power kuorilla puhelimesta kaikki irti

Tiesitkö, että suojakuoret eivät ole pelkästään suojaamista varten? Kuorien ansiosta saat Motorola Moto E7i Power puhelimesta esimerkiksi huomattavasti paremman otteen, joka tarkoittaa heti parempia kuvia ja samalla sitä, että se ei pääse myöskään luiskahtamaan kädestäsi. Muita näppäriä ominaisuuksia pitävät sisällään myös lompakko suojakotelot, joiden kansiläpässä sijaitsee muutama korttipaikka, jossa sinulla kulkee aina mukana pari tärkeintä korttiasi. Virallisen lompakon voit siis vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin! Kansiläppä myös taittuu käteväksi telineeksi, joten pääset nauttimaan lempisarjoistasi huomattavasti mukavammin jo vaikka aamupalapöydässä. Kuorien ja koteloiden avulla pääset myös muokkaamaan Motorola Moto E7i Power puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat!

Kesää varten kuulokkeet kuntoon

Saapuva kesä ja aurinkoiset kelit tarkoittavat meille monelle myös sitä, että on taas aika kaivaa lenkkarit kaapin perukoilta ja siirtyä lenkkipoluille nauttimaan ulkoilmasta. Lenkkeillessä ainakin minulle on tärkeää, että kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa eikä niitä tarvitse jokaisen askeleen kohdalla olla korjailemassa. Olemmekin tuoneet valikoimaamme Motorola Moto E7i Power kuorien lisäksi runsaasti erilaisia kuulokkeita, jotka on nimenomaan suunniteltu urheilua varten. Halusitpa sitten langalliset tai langattomat, niin onneksi molemmat sopivat mainiosti Motorola Moto E7i Power puhelimen ja kuorien kanssa yhteen. Motorola Moto E7i Power puhelimessa on paikka langallisten kuulokkeiden liittoon ja suojakuorissakin olemme tämän ottaneet huomioon, eli kaikki näppäimet ja liitokset ovat vapaasti käytössäsi.