Motorola Moto E7 Plus kuoret

Kun olet hakenut uutukaisen Moto E7 Plus puhelimesi kaupasta, ensimmäisenä puhelimelle kannattaa hankkia sille sopivat suojatarvikkeet. Moto E7 Plus kuorilla pidät puhelimesi uudenveroisena pitkään ja suojassa arjen keskellä sattuvilta iskuilta ja naarmuilta. Runsaasta valikoimastamme löydät varmasti mielekkään suojakuoren, koska kuoria löytyy useissa eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Kun olet löytänyt sinulle sopivan suojakuoren, kannattaa kokonaisvaltaisen suojauksen saamiseksi suojata vielä puhelimen näyttö sille sopivalla Moto E7 Plus panssarilasilla. Panssarilasi suojaa puhelimen herkintä osaa iskuja vastaan ja suurimmassa osassa tapauksista jättää näytön ehjäksi. Suojatarvikkeiden lisäksi kaupastamme löytyy myös kattava valikoima erilaisia lisätarvikkeita. Tilaa Moto E7 Plus kuoret ja muut tarvikkeet Mobiilitukusta, niin saat kaupan päälle ilmaisen toimituksen yli 15 euron tilauksiin!

Moto E7 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Upeita kuoria Motorola Moto E7 Plus puhelimelle

     Motorola Moto E7 Plus on tuorein E-malliston älypuhelin, joka tarjoaa erittäin kyvykkäitä ominaisuuksia omassa hintapisteessään. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on pisaramainen lovitoteutus, josta löytyy 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Laitteen tehoista on vastaamassa Qualcommin alkuvuonna julkaisema Snapdragon 460 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kyseessä on siis ehdottomasti puhelin, jota varten kannattaa kiiruhtaa hankkimaan suojakuoret, jotta Motorola Moto E7 Plus puhelimelle ei vain pääse sattumaan mitään. Suojakuori valikoimastamme löytyykin toinen toistaan tyylikkäämpiä ja värikkäämpiä kuoria, joiden avulla saat tehtyä Motorola Moto E7 Plus puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat.

     Lompakko suojakotelo vai suojakuori?

     Mikäli et osaa päättää suojakuoren ja -kotelon väliltä, niin paras vaihtoehtohan on hankkia molemmat Motorola Moto E7 Plus puhelimelle, jolloin voit vaihdella niitä oman mielesi mukaan. Lompakko suojakotelot tuovat astetta enemmän suojaa Motorola Moto E7 Plus puhelimellesi, sillä niiden kansiläppä huolehtii hieman myös puhelimen näytöstä. Suojakotelon kansiläppään saa myös aina muutaman kortin mukaan ja sen saa tarvittaessa taitettua telineeksi, joten kyseessä on todellakin kätevä suojatuote. Suojakuori puolestaan pitää Motorola Moto E7 Plus puhelimesi edelleen ihanan virtaviivaisena ja ohuena, joten se mahtuu oikein mukavasti edelleen vaikka tiukempienkin housujen taskuun.

     Suokuorien paras kaveri on panssarilasi

     Löydettyäsi ju

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä