Motorola Moto E7 Plus kuoret

Kun olet hakenut uutukaisen Moto E7 Plus puhelimesi kaupasta, ensimmäisenä puhelimelle kannattaa hankkia sille sopivat suojatarvikkeet. Panssarilasi suojaa puhelimen herkintä osaa iskuja vastaan ja suurimmassa osassa tapauksista jättää näytön ehjäksi.

Tuotteet

1 tuote

Upeita kuoria Motorola Moto E7 Plus puhelimelle

Motorola Moto E7 Plus on tuorein E-malliston älypuhelin, joka tarjoaa erittäin kyvykkäitä ominaisuuksia omassa hintapisteessään. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on pisaramainen lovitoteutus, josta löytyy 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Laitteen tehoista on vastaamassa Qualcommin alkuvuonna julkaisema Snapdragon 460 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kyseessä on siis ehdottomasti puhelin, jota varten kannattaa kiiruhtaa hankkimaan suojakuoret, jotta Motorola Moto E7 Plus puhelimelle ei vain pääse sattumaan mitään. Suojakuori valikoimastamme löytyykin toinen toistaan tyylikkäämpiä ja värikkäämpiä kuoria, joiden avulla saat tehtyä Motorola Moto E7 Plus puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat.

Lompakko suojakotelo vai suojakuori?

Mikäli et osaa päättää suojakuoren ja -kotelon väliltä, niin paras vaihtoehtohan on hankkia molemmat Motorola Moto E7 Plus puhelimelle, jolloin voit vaihdella niitä oman mielesi mukaan. Lompakko suojakotelot tuovat astetta enemmän suojaa Motorola Moto E7 Plus puhelimellesi, sillä niiden kansiläppä huolehtii hieman myös puhelimen näytöstä. Suojakotelon kansiläppään saa myös aina muutaman kortin mukaan ja sen saa tarvittaessa taitettua telineeksi, joten kyseessä on todellakin kätevä suojatuote. Suojakuori puolestaan pitää Motorola Moto E7 Plus puhelimesi edelleen ihanan virtaviivaisena ja ohuena, joten se mahtuu oikein mukavasti edelleen vaikka tiukempienkin housujen taskuun.

Suokuorien paras kaveri on panssarilasi

Löydettyäsi juuri sinulle sopivat kuoret Motorola Moto E7 Plus puhelimelle kannattaa pitää mielessä myös näytön suojaus, sillä se on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin puhelimen rungonkin suojaaminen. Paras tapa suojata Motorola Moto E7 Plus puhelimen näyttö on ehdottomasti panssarilasi, joka ottaa kaikki tarvittavat iskut ja kolhut vastaan säilyttäen itse Motorola Moto E7 Plus puhelimen näytön moitteettomassa kunnossa. Panssarilasit sopivat täydellisesti yhteen kuorien kanssa ja yhdessä ne muodostavatkin todella tehokkaan suojan kaikkia arjen sattumia vastaan.