Moto E7 kuoret

Motorola Moto E7 kuorilla ja koteloilla pidät kallisarvoisen puhelimesi turvassa, mutta samalla saat myös tehtyä siitä heti persoonallisemman ja enemmän sinun itsesi näköisen. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

1 tuote

Suomen paras valikoima Motorola Moto E7 kuoria

Pyrimme tarjoamaan teille mahdollisimman laajan ja kattavan valikoiman, olipa kyse mistä tahansa puhelimesta. Motorola Moto E7 kuoria ja koteloita meiltä löytyy useissa eri väreissä, materiaaleissa ja ominaisuuksissa, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin.

Ensimmäisenä liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit kuinka kovaa käyttöä Motorola Moto E7 puhelimesi tulee kokemaan. Mikäli se sattuu esimerkiksi tipahtelemaan kädestä useamminkin, niin lompakko suojakotelot voisivat toimia sinulle perinteisiä takakuoria paremmin, sillä niissä oleva kansiläppä pitää kallisarvoisen näytön turvassa. Kansiläppään myös mahtuu mukavasti muutama tärkein kortti mukaan, joten virallisen lompakon voit vihdoin ja viimein jättää huoletta suoraan kotiin.

Huomaamatonta suojaa Motorola Moto E7:lle

Jos mielestäsi lompakko suojakotelot tekevät puhelimesta liian paksun, niin voisin suositella sinulle Ultraohutta Suojakuorta. Se on todella ohut ja huomaamaton, joten et edes huomaa sen paikallaanoloa. Motorola Moto E7 Ultraohut Suojakuori on myös täysin läpinäkyvä, joten upean puhelimesi värit ja designit jäävät ihanasti näkyviin.

Löydettyäsi täydelliset Motorola Moto E7 suojakuoret ei kannata unohtaa puhelimen tärkeimmän alueen suojaamista, joka on siis näyttö. Näytön suojaamiseen paras vaihtoehto on ehdottomasti panssarilasi, joka pitää näyttösi turvassa kaikilta mahdollisilta iskuilta ja kolhuilta, joita arjessa tulee vastaan. Esimerkiksi Q&E Panssarilasi sopii täydellisesti yhteen Motorola Moto E7 kuorten kanssa. Se on täysin läpinäkyvä ja siinä on samanlainen tuntuma kuin puhelimen omassa näytössä, joten et edes huomaa sen paikallaanoloa.

Lisätarvikkeet arjen avuksi

Suojakuorten ja -tuotteiden lisäksi meidän valikoimastamme löydät kaikki mahdolliset tarvikkeet, joita voit tarvita hyödyntääksesi Motorola Moto E7 täyden potentiaalin. Ehkä tarvitset pidempää ja kestävämpää kaapelia? Tai nopeampaa tai langatonta laturia? Kenties autotelinettä tai -laturia? No meiltä onneksi löytyy näitä kaikkia! Näiden lisäksi meillä on erilaisia pidikkeitä, kuten PopSocketseja, oterenkaita, otenauhoja ja erillisiä korttitaskuja, joita voi näppärästi yhdistellä Motorola Moto E7 kuorten kanssa. Näin saat puhelimestasi persoonallisen ja juuri sellaisen kuin haluat. Eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaan ja tekemään mitä mahtavampia löytöjä!