Moto E6s Kuoret

Meiltä löydät Motorola Moto E6s kuoria jokaiseen makuun! Tuotteita valitessa liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaiseen käyttöön ne tulevat. Jos taas kaipaat hieman enemmän suojaa puhelimellesi, niin suojakotelot ovat kuin tehty sinulle.

Tuotteet

2 tuotetta

Motorola Moto E6s kuoria joka lähtöön

Uusi Motorola Moto E6s on valmistettu kokonaan muovista, ja Motorolan mukaan puhelin ei ole mikään arkajalka, sillä siinä on vettä hylkivä design, joka suojaa laitetta kosteudelta ja vaurioilta. Vaikka puhelimen runko on suunniteltu vettä hylkiväksi, niin se ei tarkoita, että puhelin kestäisi esimerkiksi putoamisia tai muita kovempia kolhuja. Tästä syystä suojakuoret kannattaa ehdottomasti hankkia, sillä ne ovat edullinen vakuutus upealle puhelimelle. Suojakuorien avulla saat myös muokattua Motorola Moto E6s laitteesta sinun itsesi näköisen, sillä valikoimastamme löytyy toinen toistaan näyttävämpiä pirteitä värejä ja monenlaisia kuvioita. Voit valita myös monien erilaisten materiaalien välillä, sillä meiltä löytyy esimerkiksi aina toimivia nahkaisia tai pehmeästä silikonista valmistettuja suojakuoria. 

Autoilusta astetta mukavampaa

Haluamme toimittaa teille kaiken tarvittavan yhdestä ja samasta paikasta, joten olemme laajentaneet valikoimaamme Motorola Moto E6s suojakuorista ja muista tuotteista myös lisätarvikkeisiin. Nyt meiltä löytyy mm. automatkoja varten suunniteltuja erilaisia autotelineitä ja latureita, joiden avulla perille suunnistaminen on helppoa ja turvallista, kun puhelinta ei tarvitse vilkuilla vaikeista paikoista ja kaiken lisäksi Motorola Moto E6s sopii kuorineen lähes kaikkiin telineisiin. Autolatureita meiltä löytyy myös useita erilaisia, joten sinun ei tarvitse enää perille saavuttuasi lähteä heti etsimään pistoketta puhelimen laturille, vaan voit kätevästi ladata Motorola Moto E6s puhelintasi jo ajon aikana! 

Miksi tilata tuotteet Mobiilitukusta?

No siihen on monta syytä! Olemme siis kotimainen pienyritys Joensuusta ja pyöritämme tätä verkkokauppaa nimenomaan asiakkaita varten. Meiltä löydät Suomen laajimman valikoiman puhelimen suoja- ja lisätarvikkeita aina kilpailukykyisimpään hintaan. Motorola Moto E6s kuoret ja muut tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä, sekä toimitamme ne päivästä riippumatta nopealla toimituksella ja mikäli tilaat suojakuoria tai muuta tavaraa yli 25 eurolla, niin saat tuotteillesi ilmaisen toimituksen. Tämän lisäksi olemme aina valmiina auttamaan teitä ammattitaitoisen asiakaspalvelumme puolella, joten voit ottaa meihin yhteyttä asiassa kuin asiassa! Eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaamme ja tervetuloa tekemään löytöjä!