Moto E6i Kuoret

Tärkeimmät varusteet upouuteen ja hienoon Motorola Moto E6i puhelimeen ovat suojakuori ja panssarilasi. Näiden kahden tuotteen avulla puhelimesi on kauttaaltaan suojattu ja voit jatkaa arkea astetta rennommalla mielellä, kun jokaista kolhua ei tarvitse pelätä. Suojakuorien avulla saat myös tehtyä Motorola Moto E6i puhelimesta persoonallisemman, sillä valikoimastamme löytyy toinen toistaan näyttävämpiä värejä, kuvioita ja materiaaleja. Motorola Moto E6i kuoriin voit myös yhdistellä esimerkiksi PopSockets -pidikkeitä, jolloin vastaan ei taatusti ihan heti tule samanlaista puhelinta. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla tarjoamme sinulle täysin ilmaisen toimituksen suoraan kotiovellesi. Myös iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

Moto E6i

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Moto E6i on edullinen vaihtoehto

    Uutuusmallin suorittimena toimii Unisoc Tiger ja keskusmuistia löytyy mukavat kaksi gigatavua. Motorola Moto E6i on tämän hetken yksi edullisimmista älypuhelimista, sillä hintaa on 89,95€. Puhelimessa käytetään kevennettyä Android 10 -pohjaista Android Go -käyttöjärjestelmää ja tallennustilaa laitteesta löytyy jopa 32 gigatavua. Motorola Moto E6i:n 6,1 -tuumainen näyttö toimii HD+ tarkkuudella ja näytössä on pieni lovi viiden megapikselin etukameralle. Takapuolelta puolestaan löytyy kätevä 13 megapikselin pää- ja syvyyskamera.

    Nämä ominaisuudet yhdistettynä puhelimen hintaan tekevät Motorola Moto E6i:stä erinomaisen vaihtoehdon esimerkiksi perheen nuorimmaisen ensimmäiseksi älypuhelimeksi. Tätä tilannetta varten kannattaa hankkia myös suojakuoret Motorola Moto E6i puhelimeen, jotta se kestäisi mahdollisimman kauan. Suojakuoret pitävät laitteen turvassa kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja, putoamisia ja naarmuja vastaan, joten sen käyttöä voi taas jatkaa astetta rennommalla mielellä. Suojakuorien avulla puhelimesta saa myös huomattavasti paremman otteen, joten se ei pääse vahingossa putoamaan kädestä.

    Kaiken kattava valikoima suojakuoria

    Meiltä löydät toinen toistaan näyttävämpiä suojakuoria ja -koteloita Motorola Moto E6i puhelimelle. Pääset tekemään valintasi lukuisista väreistä, materiaaleista ja ominaisuuksista. Alkuun kannattaa pohtia, että millaiseen käyttöön Motorola Moto E6i kuoret tulevat. Jos kaipaat enemmän suojaa ja samalla käytännöllisyyttä puhelimen käyttöä varten, niin lompakko suojakotelo on erinomainen valinta. Kätevän kansiläpän ansiosta

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä