Moto E6i Kuoret

Tärkeimmät varusteet upouuteen ja hienoon Motorola Moto E6i puhelimeen ovat suojakuori ja panssarilasi. Motorola Moto E6i kuoriin voit myös yhdistellä esimerkiksi PopSockets -pidikkeitä, jolloin vastaan ei taatusti ihan heti tule samanlaista puhelinta.

Tuotteet

1 tuote

Motorola Moto E6i on edullinen vaihtoehto

Uutuusmallin suorittimena toimii Unisoc Tiger ja keskusmuistia löytyy mukavat kaksi gigatavua. Motorola Moto E6i on tämän hetken yksi edullisimmista älypuhelimista, sillä hintaa on 89,95€. Puhelimessa käytetään kevennettyä Android 10 -pohjaista Android Go -käyttöjärjestelmää ja tallennustilaa laitteesta löytyy jopa 32 gigatavua. Motorola Moto E6i:n 6,1 -tuumainen näyttö toimii HD+ tarkkuudella ja näytössä on pieni lovi viiden megapikselin etukameralle. Takapuolelta puolestaan löytyy kätevä 13 megapikselin pää- ja syvyyskamera.

Nämä ominaisuudet yhdistettynä puhelimen hintaan tekevät Motorola Moto E6i:stä erinomaisen vaihtoehdon esimerkiksi perheen nuorimmaisen ensimmäiseksi älypuhelimeksi. Tätä tilannetta varten kannattaa hankkia myös suojakuoret Motorola Moto E6i puhelimeen, jotta se kestäisi mahdollisimman kauan. Suojakuoret pitävät laitteen turvassa kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja, putoamisia ja naarmuja vastaan, joten sen käyttöä voi taas jatkaa astetta rennommalla mielellä. Suojakuorien avulla puhelimesta saa myös huomattavasti paremman otteen, joten se ei pääse vahingossa putoamaan kädestä.

Kaiken kattava valikoima suojakuoria

Meiltä löydät toinen toistaan näyttävämpiä suojakuoria ja -koteloita Motorola Moto E6i puhelimelle. Pääset tekemään valintasi lukuisista väreistä, materiaaleista ja ominaisuuksista. Alkuun kannattaa pohtia, että millaiseen käyttöön Motorola Moto E6i kuoret tulevat. Jos kaipaat enemmän suojaa ja samalla käytännöllisyyttä puhelimen käyttöä varten, niin lompakko suojakotelo on erinomainen valinta. Kätevän kansiläpän ansiosta muutamat tärkeimmät kortit kulkevat aina mukanasi ja näyttö pysyy hyvin suojattuna myös puhelimen ollessa esimerkiksi housujen taskussa.

Mikäli suojakotelo tekee mielestäsi puhelimesta liian “tuhdin” paketin, niin rungon suojaavat Motorola Moto E6i kuoret sopivat sinulle täydellisesti. Ne pitävät laitteen mainion virtaviivaisena ja ohuena, mutta samaan aikaan hyvin suojattuna. Jotta Motorola Moto E6i olisi kauttaaltaan suojattu, niin kuoriin kannattaa yhdistää panssarilasi, joka takaa sen, että upea näyttö säilyy ehjänä vielä pitkään.

Loistavia lisätarvikkeita kuorien lisäksi

Valikoimastamme löydät Motorola Moto E6i kuorien ja muiden suojatuotteiden lisäksi uskomattoman määrän erilaisia lisätarvikkeita. Tarvitsetko pidempää ja kestävämpää kaapelia puhelimesi lataukseen? Tai nopeampaa laturia? Kenties erilaisia ja hassuja kiinnikkeitä tai pidikkeitä? Muun muassa näitä kaikkia löydät mahtavasta valikoimastamme!