Huawei Honor Play kuoret

Huawei Honor Play kuoret ovat suunniteltu suojaamaan laitettasi iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Lisäksi ne tekevät laitteestasi persoonallisen, särmikkään ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Tärkeintä Huawei Honor Play kuoria valitessasi on se, että ne täyttävät juuris sinun tarpeesi suojauksen suhteen. Kuorien valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä omia tarpeitaan. Haluatko lompakkosuojakotelon, jonka avulla kaikki korttisi ovat aina mukanasi? Vai haluatko, että saat jämäkän näppituntuman liukkaaseen puhelimeesi? Vai haluatko että Huawei Honor Play kuoret ovat mahdollisimman ohuet ja huomaamattomat? Löydettyäsi itsellesi toimivimman vaihtoehdon kannattaa vielä viimeistellä suojaus näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa Huawei Honor Play näytön päälle ja ikävän pudotuksen sattuessa panssarilasi ottaa iskun vastaan näytön puolesta. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Honor Play

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Honor Play on mobiilipelien kesyttäjä

    Huawei Honor Play ilmestyi kauppoihin ympäri maailmaa elokuussa 2018. Se on varustettu isokokoisella 6.3” Full HD näytöllä, 16+2 kaksoiskameralla ja kasvojentunnistuksella, jotka takaavat käyttäjälle loistavan käyttökokemuksen. Huawei Honor Play on varustettu myös pikaladattavalla akulla, jonka avulla lataat hetkessä päivän akun tarpeen. Yhdellä akun täyteen latauksella Huawei Play laitteesi virta voi riittä jopa kaksi päivää, mikä on harvinaista nykyajan puhelimille. Huawei Honor Play on varusteltu myös GPU-Turbo ominaisuudella, jonka avulla puhelimesi grafiikkasuoritin saa lisää tehoja pelejä pelatessa, mikä tarkoittaa, että pelisi pyörivät sulavasti, eikä akusta prosentit laske huomattavasti. Jos omistat tämän upean puhelimen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei Honor Play kuorilla, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

    Huawei Honor Play kuorilla laitteellesi pitkää ikää

    Löydät valikoimastamme Huawei Honor Play kuoria laidasta laitaan, jotta löydät itsellesi juuri sen sopivimman suojaustavan puhelimellesi. Aluksi kannattaakin miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitsee ja hakee, jonka jälkeen on helppo tutustua valikoimaan ja vertailla eri vaihtoehtoja. Toisille tärkeintä on kuoren suojaavuus, toisille käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Toiset tykkäävät enemmän lompakkosuojakoteloista, kun toiset taas mahdollisimman ohuista Huawei Honor Play kuorista. Mielestämme paras suoja sinulle on sellainen, joka täyttää kaikki haluamasi ominaisuudet ja on juuri sinun itsesi näköinen. Joten valitse käyttöösi sopivin kuori, yhdistä siihen lempivärisi ja on sen sopivuus sinulle taattu.

    Älä unohda panssarilasia!

    Sinulle sopivimmat Huawei Honor Play kuoret l

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä