Huawei Honor Play kuoret

Huawei Honor Play kuoret ovat suunniteltu suojaamaan laitettasi iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Lisäksi ne tekevät laitteestasi persoonallisen, särmikkään ja juuri sen näköisen kuin itse haluat.. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

2 tuotetta

Huawei Honor Play on mobiilipelien kesyttäjä

Huawei Honor Play ilmestyi kauppoihin ympäri maailmaa elokuussa 2018. Se on varustettu isokokoisella 6.3” Full HD näytöllä, 16+2 kaksoiskameralla ja kasvojentunnistuksella, jotka takaavat käyttäjälle loistavan käyttökokemuksen. Huawei Honor Play on varustettu myös pikaladattavalla akulla, jonka avulla lataat hetkessä päivän akun tarpeen. Yhdellä akun täyteen latauksella Huawei Play laitteesi virta voi riittä jopa kaksi päivää, mikä on harvinaista nykyajan puhelimille. Huawei Honor Play on varusteltu myös GPU-Turbo ominaisuudella, jonka avulla puhelimesi grafiikkasuoritin saa lisää tehoja pelejä pelatessa, mikä tarkoittaa, että pelisi pyörivät sulavasti, eikä akusta prosentit laske huomattavasti. Jos omistat tämän upean puhelimen tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla Huawei Honor Play kuorilla, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

Huawei Honor Play kuorilla laitteellesi pitkää ikää

Löydät valikoimastamme Huawei Honor Play kuoria laidasta laitaan, jotta löydät itsellesi juuri sen sopivimman suojaustavan puhelimellesi. Aluksi kannattaakin miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitsee ja hakee, jonka jälkeen on helppo tutustua valikoimaan ja vertailla eri vaihtoehtoja. Toisille tärkeintä on kuoren suojaavuus, toisille käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Toiset tykkäävät enemmän lompakkosuojakoteloista, kun toiset taas mahdollisimman ohuista Huawei Honor Play kuorista. Mielestämme paras suoja sinulle on sellainen, joka täyttää kaikki haluamasi ominaisuudet ja on juuri sinun itsesi näköinen. Joten valitse käyttöösi sopivin kuori, yhdistä siihen lempivärisi ja on sen sopivuus sinulle taattu.

Älä unohda panssarilasia!

Sinulle sopivimmat Huawei Honor Play kuoret löydettyäsi kannattaa suojaus viimeistellä vielä näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa puhelimen näytölle ja puhelimen tippuessa näyttö edellä maahan se ottaa iskun vastaan näytön sijasta. Monet ajattelevat, että lompakkomallisen Huawei Honor Play kuoren kanssa ei tarvitse panssarilasia, koska kotelon läppä suojaa näyttöä. Mutta yleensä puhelin tippuu sen ollessa käytössä ja tällöin näyttö on täysin paljaana ja altis iskuille. Suosittelemme panssarilasia käytettäväksi kaikkien Huawei Honor Play kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan.

Tarjoamme kaikkiin Huawei Honor Play kuori ja panssarilasi tilauksiin supernopean ja ilmaisen 1-2 arkipäivän toimituksen kotimaisesta varastostamme. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!