Magic4 Lite 5G Kuoret

Honor Magic4 Lite 5G kuoret ovat ensisijaisesti tarkoitettu suojaamaan kallisarvoista uutuuspuhelintasi iskuja ja kolhuja vastaan, mutta saat samalla muokattua puhelimestasi persoonallisen ja oman maun mukaisen laitteen! Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia Honor Magic4 Lite kuoria eri väreissä, materiaaleissa ja eri ominaisuuksilla

Tuotteet

13 tuotetta

Honor Magic4 Lite tarvitsee suojakuoret

Honor on ollut jo vuosia yksi maailman suurimmista puhelinvalmistajista ja vuonna 2022 julkaistu Honor Magic4 Lite on jälleen yksi erinomainen osoitus valmistajan taidosta tehdä ensiluokkaisia älypuhelimia. Nykyisen suuntauksen mukaan laite on varustettu nopeilla 5G yhteyksillä sekä 120Hz virkistystaajuudella varustetulla LCD paneelilla. Puhelimen näyttö on hulppean kokoinen (6,81”), joten laite on verrattain suurikokoinen pitää kädessä. Kun suuri koko yhdistyy liukkaaseen muovirunkoon, kannattaa ehdottomasti hankkia Honor Magic4 Liten turvaksi kuoret.

Suojakuorten tärkein tehtävä on pitää puhelimen runko ja näyttö ehjänä. Tämän roolin ne tekevätkin erinomaisesti, joten tilaa sinäkin kuoret omaan puhelimeesi kotimaisesta Mobiilitukku.fi -verkkokaupastamme. Toimitamme sinun tilauksesi sinulle vain parissa arkipäivässä. Pidämme Honor Magic4 Lite puhelimesi turvassa jokaisessa hetkessä, voit luottaa siihen. 

Kuoret suojaavat rungon, näytön ja kamerat

Saat kaikista parhaan suojan sinun Honor Magic4 Liteen, jos valitset sen suojaksi kannellisen suojakotelon. Näin puhelimen ympärillä on suuri määrä kuorta, mikä lisää sen turvallisuutta automaattisesti. Suojakoteloiden hyvänä puolena on myös niiden tarjoamat helppokäyttöiset ominaisuudet: korttipaikat ja setelitaskut. Koteloiden kansiläppä pysyy kiinni tehokkaasti voimakkaan magneetin avulla. Kun haluat erinomaista suojaa Magic4 Lite puhelimeen, ota ihmeessä lompakkokotelo.

Jos haluat pitää puhelimen ohuena, etkä niinkään välitä näytön päälle tulevasta kansiläpästä, kannattaa valita rungon päälle asettuva suojakuori. Näitä löydät valikoimastamme erilaisista materiaaleista valmistettuna. Suosituin Honor Magic4 Lite suojakuorten materiaali on silikonimainen TPU-muovi. Sen hyvänä puolena on pehmeä rakenne, joka tuntuu kädessä miellyttävältä. Toinen erittäin suosittu materiaali on akryyli, joka on pinnaltaan kovapintainen. Tämä tarjoaa jämäkän tuntuman puhelimeen. 

Kuoria on erilaisia, kuten on myöskin mieltymyksiä. Tärkeintä kuitenkin on, että valitset jotkin Honor Magic4 Lite suojakuoret, jotta vältyt puhelimen vahingoittumiselta. Muista kuitenkin ottaa näytölle Magic4 Lite panssarilasi, jolloin voit olla varma, että olet tehnyt kaikkesi puhelimesi suojaamiseksi. Yhdessä kuori ja panssarilasi luovat tehokkaan kokonaisuuden, eikä sinun tarvitse huolehtia laitteeseen kohdistuvista osumista tai naarmuista. Tervetuloa suojaamaan puhelin ammattilaisen tavoin!