Honor X7a kuoret

Honor toi markkinoille myyntiin uuden ja edullisen mallin X-sarjalaisten mallistoon. Maailmanlaajuisesti julkaistu Honor X7a on seuraaja aikaisemmin julkaistulle Honor X7 puhelimelle, mutta tässä päivitetyssä versiossa on suurempi akku.

Tuotteet

14 tuotetta

Honor X7a kuorilla pitkä ikä puhelimelle

Honor X7a on jatkumoa edellisvuonna ilmestyneelle X7 -mallille. Honor markkinoi puhelinta erityisesti pitkällä akunkestolla, puhelimesta löytyy massiivinen 5330 mAh kokoinen akku. Akunkestoon vaikuttaa myös puhelimen käyttämä, energiaa säästävä ominaisuus. Akkua saa ladattua vielä 22,5W pikalatauksella, joten virta ei varmasti ehdi loppua kesken kovassakaan käytössä. Valikoimastamme löydät tälle puhelimelle paljon upeita Honor X7a kuoria, joilla pidennät puhelimesi käyttöikää huomattavasti ja pidät puhelimen uudenveroisena. 

Honor X7a suojakuorien valinta

Usein ihmiset toivovat suojakuoriltaan käytännöllisyyttä. Tällöin kyseeseen voi tulla Honor X7a lompakkokotelo, jonka näytön päälle taittuvaan kansiläppään saa tärkeimmät kortit mukaansa ja löytyypä joistain suojakoteloista myös setelitasku, johon sujahtaa näppärästi ostosreissun kuitit ja setelit. Lompakkokotelo lisäksi suojaa puhelinta joka puolelta, joten myös suojaavuutta arvostavat voivat valita tämän suojatuotteen puhelimelleen. Lompakkokotelo kuitenkin tekee puhelimesta hieman paksumman, joten jos haluaa pitää puhelimen ohuena tulee kyseeseen takaosan ja reunukset suojaavat Honor X7a kuoret. Näitä kuoria löytyy läpinäkyvinä sekä monissa eri väreissä. Takasuojakuorien etuna on, että näyttö on aina nopeasti käytettävissä ja puhelin sujahtaa helpommin esimerkiksi taskuun. 

Honor X7a panssarilasi on ehdoton hankinta

Puhelimen suojatuotteista ehdottomasti tärkein on näytön suojaava Honor X7a panssarilasi. Panssarilasi suojaa näytön mikäli puhelin sattuu tippumaan kädestä. Panssarilasi voi rikkoutua kun siihen kohdistuu isku, mutta alla oleva näyttö säilyy useimmiten ehjänä. Lisäksi Honor X7a panssarilasit ovat helppoja asentaa ja näytön tuntuma pysyy samana kuin ilman lasia. Kurkkaa myös lisätarvikevalikoimaamme, josta löydät puhelimellesi sopivat kaapelit, laturit ja esimerkiksi paremman otteen takaavat puhelinpidikkeet. Kun tilaat tuotteita meiltä yli 25 eurolla, saat maksuttoman kirjetoimituksen kaupan päälle. Jos mitään kysyttävää herää, osaava asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Tervetuloa ostoksille!