Magic5 Pro 5G Kuoret

Honor Magic5 Pro 5G kuoret suojaavat tämän lippulaivamallin siihen kohdistuvilta iskuilta tehokkaasti. Meiltä löydät vaihtoehdot aina ohuista takasuojakuorista suojaavampiin lompakkokoteloihin.. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

8 tuotetta

Tehokas ja näyttävä puhelin

Honor Magic5 Pro 5G puhelin kiinnittää heti katseen näyttävällä muotoilullaan ja isolla näytöllään. Kyseessä onkin Honorin uusin lippulaivamalli, joka jatkaa siitä mihin edellisvuoden Pro -malli jäi. Puhelimesta löytyy markkinoiden tehokkaimpiin kuuluva järjestelmäpiiri, laadukkaat kamerat, suuri ja tarkka 6,81 tuuman OLED -näyttö ja mahdollisuus pikalataukseen 66 watin teholla. Tällaisilla komponenteilla varustettu puhelin on tyyris ja korjaaminen kallista, mutta suojaat sen parhaiten sopivilla Honor Magic5 Pro kuorilla. 

Magic5 Pro 5G kuoret oman makusi mukaan

Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia Magic5 Pro kuoria aina läpinäkyvistä vaihtoehdoista kirkkaisiin väreihin. Myös kuorimalleja on erilaisia, osa tykkää pitää näytön aina käytettävissä ja puhelimen ohuena ja osa haluaa esimerkiksi pankkikorteille paikat suojakuoreen. Tarjoamme molempia vaihtoehtoja ja löydätkin Magic5 Pro kuorista varmasti mieluisan suojatuotteen upealle puhelimellesi. Lompakkomalliset Magic5 Pro suojakotelot suojaavat puhelimesi kauttaaltaan ja kansiläpästä löydät kätevät korttipaikat tärkeimmille korteillesi. Kun yhdistät Magic5 Pro kuoriin vielä iskunkestävän panssarilasin, on puhelimesi varmasti suojattu ja voit käyttää puhelinta huolettomasti. Panssarilasien asentaminen käy käden käänteessä ja hyvä asennustulos on taattu, kun näytön vain puhdistaa kunnolla ennen asennusta. Honor Magic5 Pro panssarilasilla myös näytön tuntuma säilyy samana kuin ilman lasia.

Lisätarvikkeilla vaivattomuutta puhelimen käyttöön

Puhelimen suojatuotteiden lisäksi valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia puhelimen käyttöä helpottavia lisätarvikkeita, kuten puhelinpidikkeitä, kaapeleita, autotelineitä ja latureita. Esimerkiksi puhelimeen kiinnitettävillä puhelinpidikkeillä saat puhelimestasi paremman otteen, ettei se pääse kirpoamaan kädestäsi maahan. Suurin osa puhelinpidikkeistä taittuu vielä käteväksi katselutelineeksi, joten voit asettaa puhelimesi pöydälle pystyasentoon esimerkiksi elokuvan katselua varten. Nämä ja monet muut tarpeelliset lisätarvikkeet löydät verkkokaupastamme! Kun tilaat tuotteita yli 25 eurolla, saat maksuttoman ja nopean kirjetoimituksen tilauksellesi. Tervetuloa suomalaiseen verkkokauppaan!