Honor 70 kuoret

Honor 70 on Honorin uutuusmalli, joka sijoittuu keskihintaisien puhelimien kärkiluokkaan. Puhelin on ohut mutta näyttävä ilmestys, jonka takapuolta koristaa kaksi suurta kameralinssiä.. Tervetuloa suomalaiseen verkkokauppaan!.

Tuotteet

15 tuotetta

Löydä Honor 70 kuoret helposti Suomesta

Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun! Löydät suuresta yli 25 000 tuotteen valikoimastamme monia erilaisia suojakuoria vuoden 2022 keväällä julkaistuun Honor 70 puhelimeen. Olemme keränneet valkoimaamme joukon erilaisia, hyväksi havaittuja, Honor 70 suojakuoria. Näin saatkin tämän upean älypuhelimen turvaan siihen väistämättä kohdistuvilta kolhuilta. Älä anna puhelimesi rungon tai näytön rikkoontua, vaan tilaa parhaat suojakuoret helposti ja edullisesti Suomesta!

Honor 70 suojakuoret ja panssarilasi sopii täydellisesti yhteen 

Suojakuoret ovat melko tavallinen näky Honor 70 puhelimen rungon päällä, mutta jostain syystä panssarilasit eivät ole aivan niin suosittuja. Tämä on siinä mielessä erikoista, että panssarilasi on monesti jopa tärkeämpi kuin kuoret, sillä näyttö on puhelimen kaikista herkimmin rikkoutuva osa. Sen rikkoutuminen myös harmittaa kaikista eniten, sillä se vaikuttaa laitteen käyttökokemukseen merkittävästi.

Honor 70 panssarilasi sopii täydellisesti yhteen kaikkien puhelimelle tarkoitettujen suojakuorten kanssa. Panssarilasin etuna myös on, että se on täysin näkymätön ja huomaamaton suoja näytölle. Se ei siis haittaa näytön kosketusherkkyyttä, väritoistoa tai etukameran käyttöä millään tavalla. Panssarilasin asentaminen on helppoa ja onnistuu helposti myös ensikertalaiselta. Löydätkin Honor 70 panssarilasien tuotesivuilta tekemämme video-ohjeen näytönsuojan täydellistä asentamista varten. Ohjeitamme tarkasti seuraamalla et voi epäonnistua asennuksessa. Kannattaa kuitenkin asentaa panssarilasi samalla, kun Honor 70 kuoret ovat paikoillaan: tämä helpottaa lasin asettamista täsmälleen oikeaan kohtaan.

Puhelimen käyttö onnistuu yhtä helposti kuin aikaisemmin

Kaikkiin Honor 70 suojatuotteisiin on leikattu oikeisiin kohtiin aukot, jotta voit kiinnittää puhelimeen vaivattomasti USB-C latauskaapelin ja ladata siten laitteen 4800 mAh akun täyteen nopeasti pikalaturilla. Myös näppäinten käyttö onnistuu tavalliseen tapaan, sillä kuoriin on tehty niiden kohdalle joko aukot tai erilliset painikkeet.

Jokaiseen Honor 70 suojakuoreen on leikattu takapuolelle millimetrin tarkasti kamera-aukon kokoinen aukko, jotta kuvaaminen onnistuu vaivattomasti. Ainoa ero on, että kuoren kanssa puhelimen kamera on merkittävästi paremmassa turvassa kuin ilman. Älä siis anna puhelimesi rikkoutua, vaan suojaa se asianmukaisesti suuresta valikoimastamme löytyvillä tuotteilla.