Honor 70 kuoret

Honor 70 on Honorin uutuusmalli, joka sijoittuu keskihintaisien puhelimien kärkiluokkaan. Puhelin on ohut mutta näyttävä ilmestys, jonka takapuolta koristaa kaksi suurta kameralinssiä. Arvokas puhelin tulee ehdottomasti suojata Honor 70 kuorilla, jotta puhelin ei pääse rikkoutumaan. Suojakuorivalikoimastamme löydät runsaan määrän erilaisia Honor 70 suojakuoria, joista varmasti löydät mieleisesi. Saat samalla puhelimestasi entistä persoonallisemman näköisen, kun yhdistät puhelimeen värikkäät tai kuviolliset suojakuoret. Suojakuorien lisäksi näyttö kannattaa aina suojata Honor 70 panssarilasilla, jotta puhelimen arvokkain osa säilyy ehjänä ja käyttökelpoisena. Panssarilasi on halpa vakuutus, sillä saatat säästää sillä satoja euroja maksavan näytön vaihdon. Tutustu myös lisätarvikevalikoimaamme ja löydä sopivat kaapelit, laturit ja muut tarvikkeet puhelimellesi. Tervetuloa suomalaiseen verkkokauppaan!

Honor 70

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Löydä Honor 70 kuoret helposti Suomesta

    Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun! Löydät suuresta yli 25 000 tuotteen valikoimastamme monia erilaisia suojakuoria vuoden 2022 keväällä julkaistuun Honor 70 puhelimeen. Olemme keränneet valkoimaamme joukon erilaisia, hyväksi havaittuja, Honor 70 suojakuoria. Näin saatkin tämän upean älypuhelimen turvaan siihen väistämättä kohdistuvilta kolhuilta. Älä anna puhelimesi rungon tai näytön rikkoontua, vaan tilaa parhaat suojakuoret helposti ja edullisesti Suomesta!

    Honor 70 suojakuoret ja panssarilasi sopii täydellisesti yhteen 

    Suojakuoret ovat melko tavallinen näky Honor 70 puhelimen rungon päällä, mutta jostain syystä panssarilasit eivät ole aivan niin suosittuja. Tämä on siinä mielessä erikoista, että panssarilasi on monesti jopa tärkeämpi kuin kuoret, sillä näyttö on puhelimen kaikista herkimmin rikkoutuva osa. Sen rikkoutuminen myös harmittaa kaikista eniten, sillä se vaikuttaa laitteen käyttökokemukseen merkittävästi.

    Honor 70 panssarilasi sopii täydellisesti yhteen kaikkien puhelimelle tarkoitettujen suojakuorten kanssa. Panssarilasin etuna myös on, että se on täysin näkymätön ja huomaamaton suoja näytölle. Se ei siis haittaa näytön kosketusherkkyyttä, väritoistoa tai etukameran käyttöä millään tavalla. Panssarilasin asentaminen on helppoa ja onnistuu helposti myös ensikertalaiselta. Löydätkin Honor 70 panssarilasien tuotesivuilta tekemämme video-ohjeen näytönsuojan täydellistä asentamista varten. Ohjeitamme tarkasti seuraamalla et voi epäonnistua asennuksessa. Kannattaa kuitenkin asentaa panssarilasi samalla, kun Honor 70 kuoret ovat paikoillaan: tämä helpottaa lasin asettamista täsmälleen oikeaan kohtaan.

    Puhelimen käyttö onnistuu yhtä helposti kuin aikaisemmin

    Kaikkiin Honor 70 suojatuotteisiin on leikattu oikeisiin kohtiin aukot, jotta voit kiinnittää p

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä