Honor X6 Kuoret

Valikoimamme Honor X6 kuoret sopivat saumattomasti puhelimeesi ja samalla pitävät sen turvassa arjen kolhuilta ja kolahduksilta. Voit valita mieluisen suojan laajasta valikoimastamme, eri värejä ja materiaaleja löytyy jokaisen makuun.

Tuotteet

13 tuotetta

Laadukas paketti

Honor toi Suomeen edullisen hintaluokan puhelimen Honor X6 keväällä 2023. Puhelin muistuttaa hyvin läheisesti sisarmalliaan Honor X8 -puhelinta muutamilla eroilla. Laitteesta löytyy suuri 6,5 tuuman näyttö ja suoritintehosta vastaa Mediatekin Helio G25 -prosessori. Laitteesta on saatavana kolme kimaltavaa väriä, joista voit valita mieleisesi. Pidät laitteen uudenveroisena hankkimalla siihen pikimmiten sopivat Honor X6 kuoret.

Runsas valikoima Honor X6 kuoria

Meiltä löydät varmasti mieluisat suojatarvikkeet uutukaiselle puhelimellesi. Mikäli haluat että puhelimen oma, hieno väri näkyy niin suosittelemme esimerkiksi läpinäkyvää ultraohutta suojakuorta, joka ei juurikaan tee puhelinta paksummaksi. Suosituimpia malleja ovat ehdottomasti kansiläpälliset Honor X6 lompakkokotelot, jotka suojaavat samalla myös puhelimen näyttöä. Näitä löydät useissa eri väreissä aina perinteisestä mustasta kirkkaanpunaiseen. Kansiläpässä on korttipaikat mukana kulkeville korteillesi ja näppärä setelitasku, johon saat vaikka kuitit talteen. Vaikka Honor X6 suojakotelot suojaavatkin myös näyttöä, suosittelemme ehdottomasti hankkimaan puhelimeen myös kestävän Honor X6 panssarilasin, että laitteen suuri näyttö säilyy ehjänä mahdollisen vahingon sattuessa. Panssarilasi onkin halpa vakuutus puhelimen näytölle, sillä näytön korjaus taikka vaihto on nykypuhelimiin erittäin kallista. Vahingon sattuessa Honor X6 panssarilasi voi mennä iskusta rikki, mutta alla oleva näyttö säilyy ehjänä. Lasin asennus on helppoa ja näytön tuntuma säilyy samanlaisena kuin ilman lasia.

Lisätarvikkeista apua puhelimen käyttöön

Suojatarvikkeiden lisäksi meiltä löytyy runsaasti erilaisia Honor X6 puhelimelle sopivia lisätarvikkeita, jotka helpottavat puhelimen käyttöä. Lisätarvikkeista löytyy sopivat Honor X6 latauskaapelit, laturit, varavirtalähteet ja esimerkiksi autotelineet tien päälle, joihin saat puhelimesi näppärästi asetettua vaikka navigaattoriksi. Meiltä löydät myös Honor X6 kuoriin kiinnitettävät Popsocketit ja muut puhelinpidikkeet, joiden avulla saat paremman otteen puhelimesta ja tarvittaessa nämä taipuvat myös katselutelineeksi, joilla saat puhelimen pystyasentoon pöydälle. Tervetuloa löytämään sopivat tarvikkeet kotimaiseen Mobiilitukkuun!