Honor X8 Kuoret

Valikoimamme Honor X8 kuoret sopivat saumattomasti puhelimeesi ja suojaavat sitä iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta tehokkaasti. Valitse itsellesi mieleisin kuori ominaisuuksien, värien ja materiaalien suhteen. Meiltä löydät perinteiset puhelimen takaosan suojaavat takakuoret sekä myös Honor X8 lompakkokotelot, joista löydät korttipaikat 1-3 kortille joten saat aina tärkeimmät kortit mukaasi. Honor X8 kuoria löydät useassa eri värissä ja materiaalissa, joten saat muokattua puhelimestasi juuri itsesi näköisen! Puhelimen saat suojattua kauttaaltaan valitsemalla suojakuorien kaveriksi Honor X8 panssarilasin, jolloin myös puhelimesi arvokkain osa on suojattu iskuilta ja kolhuilta. Tutustu myös kattavaan lisätarvikevalikoimaamme, josta löydät esimerkiksi kaapelit, puhelinpidikkeet, laturit ja varavirtalähteet. Meiltä saat yli 20 euron tilauksiin maksuttoman ja nopean toimituksen. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Honor X8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Turvaathan Huawei Honor X8 kuorilla puhelimesi – ja mielesi

    Nyt sinulla on päräyttävän hieno Huawei Honor X8 malli käsissäsi joko titaanin, yönmustan tai merensinisen sävyisenä. Nämä voimakkaat luonnon inspiroimat puhelimen värivaihtoehdot eivät kuitenkaan voi kahlita sinua valitsemasta puhelimellesi juuri sinun fiilistäsi kuvaavat Huawei Honor X8 kuoret ja suojakotelot. Puhelimen neljä kameraa tarkkailevat ympäristöään kuin kaiken näkevät silmät, joten suojaathan myös ne panssarilasilla. Huawei Honor X8 koko on käteen mukavasti istuvat 6,7 tuumaa, joten suojaathan sen jokaisen tuuman. Laitteesi 4000 mAh akku jaksaa paremmin päivästä toiseen Mobiilitukun värikkäillä USB-C-kaapeleilla.

    Mitkä Huawei Honor X8 kuoret puhelimesi valitsisi?

    Kuuntele, kuinka puhelinlangat laulaa ja Huawei Honor X8 puhelimesi siinä sivussa! Mobiilitukun kattavasta valikoimasta löydät laitteellesi klassisen mustan tai ruskean suojakotelon vai kuuletko kutsun pikemminkin säväyttävään punaiseen? Me Mobiilitukussa autamme sinua tekemään päätöksen tarvittaessa puolestasi, sillä meidän huikea 100 % suomalainen asiakaspalvelumme innostuu mistäs muusta kuin sinun puhelintarpeistasi. Suojaathan Huawei Honor X8 luurin näytön panssarilasilla, vaikka valitsisitkin kannellisen suojakotelon. Muistathan, että meillä on ilmainen ja nopea toimitus yli 20 euron tilauksiin, joten puhelimesi kuoret, panssarilasit ja muut lisätarvikkeet räpsähtävät postilaatikkoosi melkein silmänräpäyksessä.

    Lisää lisätarvikkeita ostoskoriisi!

    Saatat luulla, että Huawei Honor X8 puhelimesi pärjää yksin, mutta jokainen meistä ansaitsee hieman lisää – lisätarvikkeita siis. Huawei Honor X8 kuorten lisäksi laitteesi saattaa kaivata autolaturin pitämään arjen virtaa yllä myös tienpäällä. Jos valintasi Huawei Honor X8 puhelimelle on tyylikäs takakuori, sen selkä&aum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä