Honor 50 Kuoret

Honor 50:n saapumista ollaan odoteltu jo jonkin aikaa, joten sen hankinnan jälkeen tärkein tehtävä on ehdottomasti suojata se kunnolla. Täydellisen suojauksen upealle Honor 50 puhelimellesi saat suojakuorien ja panssarilasin avulla. Nämä kaksi tuotetta muodostavat kokonaisvaltaisen turvan kauttaaltaan joka puolelle puhelintasi, joten sinun ei enää tarvitse pelätä kolhuja, iskuja tai naarmuja. Valikoimastamme löytyy toinen toistaan näyttävämpiä ja tyylikkäitä kuoria, jotka helpottavat Honor 50 puhelimesi päivittäistä käyttöä. Tilatessasi kuoria tai mitä tahansa muita tuotteita yli 15 eurolla tarjoamme kaupan päälle toimituksen täysin ilmaiseksi. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Honor 50

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Honor 50 on mielenkiintoinen uutuus

    Huaweista itsenäiseksi irtautunut Honor on vahvistanut julkaisevansa piakkoin uudet puhelimensa. Varmaksi tiedoksi on jo tullut mm. puhelimen järjestelmäpiiri, joka on Qualcommin uusi ja tuorein Snapdragon 778G. Aikaisempien paljastusten, huhujen ja vuotojen perusteella Honor 50 -sarjassa tullaan näkemään takakamera-aluemuotoilu, joka rakentuu kahdesta suuri kokoisesta ympyrästä. Kahdesta ympyrästä ylempi tulee sisältämään keskellä yhden suurikokoisen kameralinssin ja alemmassa ympyrässä on puolestaan kaksi kameralinssiä. Honor 50:n kamera ratkaisuun voi hyvin todennäköisesti liittyä mahdollisesti magneettisesti kiinnittyvät lisälinssit, jotka toisivat ylimmän ympyrän pääkameralle lisäkuvaus mahdollisuuksia. Kyseessä on siis huomattava muutos, jos verrataan oikeastaan mihin tahansa muihin puhelimiin.

    Honor 50 kuorista useita hyötyjä

    Suojakuoret on kehitetty ensi alkuun juuri sen takia, että ne toisivat lisää suojaa kallisarvoiselle puhelimellesi. Ja sehän kuorien päällimmäinen tarkoitus on edelleen. Kuorista on kuitenkin muitakin hyötyjä Honor 50 puhelimellesi. Kuorien avulla saat huomattavasti paremman otteen puhelimestasi, joten puhelinta on mukavampi käyttää yhdellä kädellä eikä se pääse lipsumaan suuntaan tai toiseen. Kuoret tai itseasiassa suojakotelot tuovat Honor 50 puhelimiin useita upeita juttuja. Niiden kansiläpässä on korttitaskut, joihin mahtuu aina tärkeimmät kortit, joten virallisen lompakon voi vihdoin jättää tai jopa unohtaa kotiin. Honor 50 kotelot saa myös taitettua niin, että ne pysyvät tasaisesti pöydälläsi, joten pääset nauttimaan lempi Netflix -sarjoistasi missä haluat ja milloin haluat!

    Täydellinen Honor 50 suojaus

    Suojakuoret tuovat oikein kätevästi suojaa laitteellesi, mutta rungon suo

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä