Honor X8 5G kuoret

Honor X8 5G kuuluu edullisten 5G -puhelimien joukkoon ja puhelimesta löytyy tukku erinomaisia ominaisuuksia joilla puhelin ei juurikaan kalpene lippulaivamalleille. Tervetuloa ostoksille!.

Tuotteet

14 tuotetta

Miten valita Honor X8 5G kuoret

Honor X8 5G suojakuorten valinta on periaatteessa hyvin helppoa: Ensimmäisenä sinun tulee miettiä, haluatko kannellisen suojakotelon vai pelkän sivuja ja taustaa suojaavan kuoren. Jos valintasi on kannellinen kotelo, löydät suuresta valikoimastamme sekä korttipaikoilla varustettuja vaihtoehtoja että pelkällä kansiläpällä. Korttipaikallisen Honor X8 5G kotelon etuna on, että voit kuljettaa siinä näppärästi lompakon sisältöä. Ilman korttipaikkoja suojakotelo on kuitenkin hieman ohuempi ja puhelimesi mahtuu mukavasti taskuun. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat erinomaisen suojan 360 asteen säteelle puhelinta, joten maksimaalista suojaavuutta etsivän kannattaa harkita tätä vaihtoehtoa vakavasti.

Mikäli toiveissasi on päästä käsiksi Honor X8 5G puhelimen 6,5 tuuman kokoiseen näyttöön mahdollisimman helposti ja / tai haluat pitää puhelimen mahdollisimman ohuena, suosittelemme valitsemaan rungon päälle asetettavan suojakuoren. Puhelimen ulkomitat (163,7 x 75,1 x 8,7mm) eivät juurikaan kasva kuoren ollessa laitteen päällä, mutta suojaavuus paranee moninverroin paremmaksi.

Suojaa Honor X8 5G näyttö ja neljän linssin kamera

Kun olet asettanut Honor X8 5G kuoret paikoilleen, voit tuntea puhelimen olevan heti jämäkämpi ja turvallisempi. Suojakuorten erinomaisena ominaisuutena on, että tyypillisesti niiden reunukset nousevat aavistuksen näytön reunojen yläpuolelle. Tällöin näyttö on hyvässä turvassa, jos puhelin sattuu putoamaan näyttö edellä maahan.

Jos kurkistat Honor X8 5G:n takapuolelle, huomiosi kiinnittyy varmasti suurikokoiseen kameraelementtiin, jossa on neljä erillistä linssiä. Kameran linsseistä kannattaa pitää hyvää huolta, sillä näin puhelimella otetut kuvat säilyttävät terävän ja kirkkaan väritoiston. Suojakuorten suunnittelussa on otettu huomioon myös puhelimen kamera: kuorten reunat nousevat takakameran reunojen yläpuolelle, joten sen naarmuuntuminen ei tapahdu helposti. 

Osta Honor X8 5G kuoret turvallisesti Suomesta

Kaikki verkkokaupastamme tilattavat tuotteet ovat omassa varastossamme, joten saamme lähetettyä tilaamasi puhelintarvikkeet matkaan super nopeasti. Tarjoamme edulliset hinnat, aina auttavan asiakaspalvelun ja Suomen kattavimman valikoiman puhelintarvikkeita. Honor X8 5G suojakuorten lisäksi löydät valikoimastamme PopSocketsit, lataustarvikkeet, kaapelit, tablet tarvikkeet, älykellojen rannekkeet sekä monia muita jännittäviä tuotteita. Tule tekemään ostoksia suomalaiseen verkkokauppaan!