Honor X8 5G kuoret

Honor X8 5G kuuluu edullisten 5G -puhelimien joukkoon ja puhelimesta löytyy tukku erinomaisia ominaisuuksia joilla puhelin ei juurikaan kalpene lippulaivamalleille. Puhelimesta löytyy suuri akku, jonka saa täyteen mukana tulevalla pikalaturilla ja suuri, tarkka näyttö jota on ilo katsella. Honor X8 5G suojakuorilla pidennät puhelimesi käyttöikää huomattavasti, sillä ne suojaavat puhelintasi kolhuja vastaan. Honor X8 5G kuoria löydät eri väreissä, eri materiaaleista ja erilaisilla ominaisuuksilla, joten saat samalla tehtyä puhelimestasi itsesi näköisen. Kun otat mukaan vielä Honor X8 5G panssarilasin niin puhelin on kauttaaltaan varmasti suojattu ja voit käyttää puhelinta huolettomasti. Puhelimelle sopivat kaapelit, laturit ja muut tarpeelliset lisätarvikkeet löydät laajasta lisätarvikevalikoimastamme. Tervetuloa ostoksille!

Honor X8 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Miten valita Honor X8 5G kuoret

    Honor X8 5G suojakuorten valinta on periaatteessa hyvin helppoa: Ensimmäisenä sinun tulee miettiä, haluatko kannellisen suojakotelon vai pelkän sivuja ja taustaa suojaavan kuoren. Jos valintasi on kannellinen kotelo, löydät suuresta valikoimastamme sekä korttipaikoilla varustettuja vaihtoehtoja että pelkällä kansiläpällä. Korttipaikallisen Honor X8 5G kotelon etuna on, että voit kuljettaa siinä näppärästi lompakon sisältöä. Ilman korttipaikkoja suojakotelo on kuitenkin hieman ohuempi ja puhelimesi mahtuu mukavasti taskuun. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat erinomaisen suojan 360 asteen säteelle puhelinta, joten maksimaalista suojaavuutta etsivän kannattaa harkita tätä vaihtoehtoa vakavasti.

    Mikäli toiveissasi on päästä käsiksi Honor X8 5G puhelimen 6,5 tuuman kokoiseen näyttöön mahdollisimman helposti ja / tai haluat pitää puhelimen mahdollisimman ohuena, suosittelemme valitsemaan rungon päälle asetettavan suojakuoren. Puhelimen ulkomitat (163,7 x 75,1 x 8,7mm) eivät juurikaan kasva kuoren ollessa laitteen päällä, mutta suojaavuus paranee moninverroin paremmaksi.

    Suojaa Honor X8 5G näyttö ja neljän linssin kamera

    Kun olet asettanut Honor X8 5G kuoret paikoilleen, voit tuntea puhelimen olevan heti jämäkämpi ja turvallisempi. Suojakuorten erinomaisena ominaisuutena on, että tyypillisesti niiden reunukset nousevat aavistuksen näytön reunojen yläpuolelle. Tällöin näyttö on hyvässä turvassa, jos puhelin sattuu putoamaan näyttö edellä maahan.

    Jos kurkistat Honor X8 5G:n takapuolelle, huomiosi kiinnittyy varmasti suurikokoiseen kameraelementtiin, jossa on neljä erillistä linssiä. Kameran linsseistä kannattaa pitää hyvää huolta, sillä näin puhelimella otetut kuvat säilyttävät terävän ja kirkkaan väritoiston. Suojakuorten suunnittelussa on otettu huomioon myös puhelimen kamera: kuorten reunat nousevat takakameran reu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä