Huawei Honor 9 kuoret

Huawei Honor 9 puhelin on valmistettu suurimmaksi osaksi lasista, joten sen kestävyyteen kannattaa panostaa. Mikäpä olisi parempi tapa suojata tyylikäs puhelin, kuin sen päälle täydellisesti istuvat kuoret tai suojakotelo. Huawei Honor 9 kuoret on valmistettu toimimaan jokaisessa tilanteessa, eikä sinun tarvitse irrottaa niitä paikoiltaan oikeastaan koskaan. Lataaminen, kameran käyttö ja näppäinten klikkailu onnistuu, vaikka sinulla olisi lompakko suojakotelo paikoillaan. Toisin sanoen, suojat eivät haittaa Honor 9 käyttämistä millään tavalla, vaan voit jatkaa luurin käyttöä kuten aikaisemminkin. Erona tosin on, että kuorien läsnäolo lisää puhelimen kestävyyttä merkittävästi paremmaksi. Tee Huawei Honor 9 tarvikeostokset helposti netistä, ja saat ne 1-3 arkipäivässä itsellesi!

Honor 9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Värikkäät ja persoonalliset kuoret Honor 9 puhelimeen

    Huawei Honor 9 kuoret mahdollistavat, että puhelimesi ei ole enää harmaata massaa, vaan supertyylikäs asukokonaisuuteen täydellisesti istuva tyylielementti. Osittain läpinäkyvät suojakuoret luovat upean väriyhdistelmän, sillä Honor 9 puhelimen oma värimaailma pääsee heijastumaan kirkkaan kuoren läpi. Monet niistä on koristeltu kiiltävillä reunuksilla, jotka ovat joko hopeiset tai kultaiset. Läpinäkyviä suojakoteloita ei valikoimassamme ole, sillä niiden valmistaminen on hieman hankalampaa kuin sivuja ja taustaa suojaavien Huawei Honor 9 kuorien. Mikäli sellaisia kuitenkin tulee saataville, pyrimme saamaan kyseisiä koteloita valikoimaamme mahdollisimman pikaisesti.

    Huawei Honor 9 puhelimelle löytyy erilaisilla kuvioilla ja grafiikoilla varustettuja lompakko suojakoteloita. Täydellinen tyylin ja suojaavuuden yhdistelmä! Laajennamme suojaustuotteita myös kuviollisten kuorten pariin, joten jatkossa voit löytää suosikki logolla tai kuvioinnilla varustetun Honor 9 suojakuoren valikoimastamme. Saat samalla kertaa suojattua luurin rikkoontumiselta ja näytettyä itsellesi tärkeitä arvoja puhelimesi avulla!

    Huawei Honor 9 – Kuoret pidentävät laitteesi ikää 

    Suomessa suuren suosion saanut Huawein Honor perhe sai kesäkuussa 2017 jatkoa, jolloin julkaistiin Huawei Honor 9. Se on edeltäjäänsä Honor 8 laitteeseen verrattuna tehokkaampi ja varusteltu paremmalla kameralla ja näytöllä. Jotta pääsisit nauttimaan uudesta Honor 9 puhelimesta mahdollisimman pitkään, niin kannattaa se suojata yhteensopivilla kuorilla ja muilla tarpeellisilla lisävarusteilla. Valitse siis suojakuoret, jotka miellyttävät sinua niin mallin kuin värin suhteen. Meiltä löydät Huawein valmistamia Honor 9 kannellisia koteloita tai jos ne eivät ole mieleesi niin löydät valikoimastam

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä