Huawei Honor 9 kuoret

Huawei Honor 9 puhelin on valmistettu suurimmaksi osaksi lasista, joten sen kestävyyteen kannattaa panostaa. Mikäpä olisi parempi tapa suojata tyylikäs puhelin, kuin sen päälle täydellisesti istuvat kuoret tai suojakotelo.

Tuotteet

6 tuotetta

Värikkäät ja persoonalliset kuoret Honor 9 puhelimeen

Huawei Honor 9 kuoret mahdollistavat, että puhelimesi ei ole enää harmaata massaa, vaan supertyylikäs asukokonaisuuteen täydellisesti istuva tyylielementti. Osittain läpinäkyvät suojakuoret luovat upean väriyhdistelmän, sillä Honor 9 puhelimen oma värimaailma pääsee heijastumaan kirkkaan kuoren läpi. Monet niistä on koristeltu kiiltävillä reunuksilla, jotka ovat joko hopeiset tai kultaiset. Läpinäkyviä suojakoteloita ei valikoimassamme ole, sillä niiden valmistaminen on hieman hankalampaa kuin sivuja ja taustaa suojaavien Huawei Honor 9 kuorien. Mikäli sellaisia kuitenkin tulee saataville, pyrimme saamaan kyseisiä koteloita valikoimaamme mahdollisimman pikaisesti.

Huawei Honor 9 puhelimelle löytyy erilaisilla kuvioilla ja grafiikoilla varustettuja lompakko suojakoteloita. Täydellinen tyylin ja suojaavuuden yhdistelmä! Laajennamme suojaustuotteita myös kuviollisten kuorten pariin, joten jatkossa voit löytää suosikki logolla tai kuvioinnilla varustetun Honor 9 suojakuoren valikoimastamme. Saat samalla kertaa suojattua luurin rikkoontumiselta ja näytettyä itsellesi tärkeitä arvoja puhelimesi avulla!

Huawei Honor 9 – Kuoret pidentävät laitteesi ikää 

Suomessa suuren suosion saanut Huawein Honor perhe sai kesäkuussa 2017 jatkoa, jolloin julkaistiin Huawei Honor 9. Se on edeltäjäänsä Honor 8 laitteeseen verrattuna tehokkaampi ja varusteltu paremmalla kameralla ja näytöllä. Jotta pääsisit nauttimaan uudesta Honor 9 puhelimesta mahdollisimman pitkään, niin kannattaa se suojata yhteensopivilla kuorilla ja muilla tarpeellisilla lisävarusteilla. Valitse siis suojakuoret, jotka miellyttävät sinua niin mallin kuin värin suhteen. Meiltä löydät Huawein valmistamia Honor 9 kannellisia koteloita tai jos ne eivät ole mieleesi niin löydät valikoimastamme useita eri vaihtoehtoja!

Kärsiikö Huawei Honor 9 ohut muotoilu kuorista?

Yleisin pelko kuoria valittaessa on, että puhelimen ohut muotoilu kärsii. Tämä on kuitenkin ihan huuhaa pelko, sillä valitsemalla oikeanlaiset Honor 9 suojat, ei puhelimesi koko kasva, niin että se veisi taskussa tai käsilaukussa yhtään enempää tilaa kuin ennenkään. Kokeile ultraohutta suojakuorta, joka on vain 0.3mm paksu ja laitteesi saa jo tarvittavan suojan rungolle ja sinä saat loistavan pidon liukkaaseen Honor 9 laitteeseesi. Tämän esitellyn suojakuoren kanssa suosittelemme lämpimästi näytön panssarilasia, sillä tällä yhdistelmällä olet suojannut koko Huawei Honor 9 puhelimesi. Näytön panssarilasi on huomaamaton, eikä haittaa laitteen käyttöä millään tavalla. Lisäksi näytön panssarilasilla säästyt ikäviltä yllätyksiltä, jos uusi Honor 9 tipahtaa käsistäsi näyttö edellä asfalttiin. Ohutta muotoilua löytyy myös Huawein omista flip cover koteloista jotka soveltuvat sinulle, jos haluat näytön suojaksi kansiläpän.

Huawei Honor 9 kuoria jokaisen makuun

Iloksemme voimme kertoa, etteivät mitkään Honor 9 kuoristamme tee laitteestasi huomattavasti suurempaa tai paksumpaa, mutta nyt kun mahdollisimman huomaamaton ja ohut suojaaminen on ”in”, niin edellä mainituilla suojilla se onnistuu. Jos suojakuorten ulkonäkö on tärkein asia, niin valitse juuri sinun näköisesi suoja ja korosta sillä personallisuuttasi tai tuo arkeesi piristystä värikkäillä vaihtoehdoilla! Valikoimastamme löydät Honor 9 kuoria joka lähtöön ja sinun tarpeisiisi sopivimmat ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Tutustu ja tilaa helposti suoraan kotiin supernopealla ja ilmaisella toimituksella!