Huawei Honor 8X kuoret

Huawei Honor 8X kuoret ovat arvokkaan puhelimesi paras kaveri arjen kolhuja vastaan. Vuonna 2018 loppu puolella ilmestyneessä uutuudessa on IPS LCD näyttö, joka on samalla myös puhelimen herkin osa särkymään.. Tervetuloa suojaamaan puhelimesi!.

Tuotteet

6 tuotetta

Huawei Honor 8X puhelimen kuoret ovat halvin mahdollinen ”vakuutus” laitteellesi

Meiltä on monesti kysytty mitä kaikkia tuotteita puhelimen suojaamiseen itse käytämme ja millaiset tuotteet olisivat ne kaikista tarpeellisimmat suojaustuotteet. Kuten kaikissa muissakin malleissa, myös Huawei Honor 8X puhelimen kuorien kohdalla pätevät samat säännöt kuin aiemmin. Suosittelemme aina suojaksi joko puhelimen taustakuorta tai läppäkoteloa sekä panssarilasia kaveriksi. Pelkkä Huawei Honor 8X kuori ei todennäköisesti riitä suojaamaan kallisarvoista laitettasi, sillä yleensä kun puhelin maahan putoaa, tapahtuu se yllätys yllätys näyttö edellä. Varmasti tuttua jokaiselle eikö? Jos jotain tuotetta me täällä Mobiilitukussa suosittelemme, onkin siis Huawei Honor 8X näytön panssarilasi, joka turvaa puhelimesi näyttöä iskuilta ja kolhuilta. Suosituin ja samalla edullisin panssarilasimme on Quick & Easy panssarilasi. Jo vain 14,95€ hinnalla saatat pelastaa puhelimesi hajoamiselta!

Huawei Honor 8X kuorilla luot puhelimestasi sinun näköisesi

Puhelimesi on ilman suojaa kuin valtio ilma lippua. Eli jotain puuttuu, mikä tekee jokaisesta yksilöllisen. Valikoimastamme löytyy useita kymmeniä suojakuoria ja koteloita sinunkin Huawei Honor 8X puhelimellesi riippumatta siitä haluatko pukea puhelimesi värikkääseen kuviopommiin tai vaikkapa vain aina tyylikkääseen ruskeaan nahkaan. Panostamme valikoiman laajuuteen, sillä se luo aina samalla myös valinnanvapautta. Valikoimastamme löydät Huawei Honor 8X kuoret monipuolisesti varmasti jokaiseen makuun. Vauhdilla verkkokauppaamme ja etsimään persoonallisia ja erilaisia suojakuoria sinulle ja puhelimellesi!

Huawei Honor 8X kuoret lisäävät puhelimesi käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä

Nykyään puhelimen suojista löytyy paljon erilaisia toimintoja, jotka voivat helpottaa puhelimen käyttöä monella tapaa. Puhelimen suojassa voi olla kuoresta nouseva seisontatuki, jonka avulla suojakuoren saa puhelimen asetettua kätevästi sivuttain esimerkiksi videoita tai pelejä varten. Toinen suosittu Huawei Honor 8X suoja on perinteisempi suojakotelo, jossa on suojan lisäksi korttitaskut ja setelitasku. Tämä mahdollistaa tärkeimpien korttien kuten luottokortin ja ajokortin kuljettamisen mukana, jolloin et välttämättä tarvitse erillistä lompakko mukaasi.

Tule siis ja hanki omat Huawei Honor 8X kuoresi meiltä Mobiilitukusta. Meiltä saat aina valtavan nopean 0€ toimituksen sekä tietysti ilmaisen vaihdon ja palautuksen. Tervetuloa!