Yoga Tab 3 Pro 10.1" Kotelot

Lenovo Yoga Tab 3 Pro kotelot suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

4 tuotetta

Lenovo Yoga Tab 3 Pro Tabletin Suojakotelot ja - Kuoret

Lenovo Yoga Tab 3 Pro on Android käyttöjärjestelmällä varustettu tabletti, jonka erikoisuutena on sisäänrakennettu projektori. Projektori on kätevä ominaisuus, jonka avulla voit katsoa esimerkiksi kuvaamiasi kuvia tai videoita suuremmalta ”näytöltä”. Valtavirrasta poikkeava muotoilu on Lenovo Yoga Tab 3 Pron erikoisuus, jonka ansiosta siihen on saatu laitettua nerokkaita ominaisuuksia käyttäjiä varten. Lenovo Yoga Tab 3 Pro tabletin ulkoreuna on muotoiltu muita tabletin osia paksummaksi, mikä on mahdollistanut mm. seisontajalan lisäämisen laitteeseen. Lenovo Yoga Tab 3 Pro sopii sekä työ- että viihdekäyttöön. Sähköposteihin vastaaminen, netin selaaminen, somen päivittäminen ja Netflix videoiden katsominen onnistuu tällä tabletilla siinä missä muillakin!

Lenovo Yoga Tab 3 Pro  kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Lenovo Yoga Tab 3 Pro tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Lenovo Yoga Tab 3 Pro tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Lenovo Yoga Tab 3 Pro laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Lenovo Yoga Tab 3 Pro tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Lenovo Yoga Tab 3 Pro tablettiin. Koska Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.