Yoga Tab 3 Pro 10.1"

Lenovo Yoga Tab 3 Pro kotelot suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Lenovo Yoga Tab 3 Pro tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Yoga Tab 3 Pro 10.1"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Yoga Tab 3 Pro Tabletin Suojakotelot ja - Kuoret

    Lenovo Yoga Tab 3 Pro on Android käyttöjärjestelmällä varustettu tabletti, jonka erikoisuutena on sisäänrakennettu projektori. Projektori on kätevä ominaisuus, jonka avulla voit katsoa esimerkiksi kuvaamiasi kuvia tai videoita suuremmalta ”näytöltä”. Valtavirrasta poikkeava muotoilu on Lenovo Yoga Tab 3 Pron erikoisuus, jonka ansiosta siihen on saatu laitettua nerokkaita ominaisuuksia käyttäjiä varten. Lenovo Yoga Tab 3 Pro tabletin ulkoreuna on muotoiltu muita tabletin osia paksummaksi, mikä on mahdollistanut mm. seisontajalan lisäämisen laitteeseen. Lenovo Yoga Tab 3 Pro sopii sekä työ- että viihdekäyttöön. Sähköposteihin vastaaminen, netin selaaminen, somen päivittäminen ja Netflix videoiden katsominen onnistuu tällä tabletilla siinä missä muillakin!

     

    Lenovo Yoga Tab 3 Pro  kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Lenovo Yoga Tab 3 Pro kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Lenovo Yoga Tab 3 Pro tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Lenovo Yoga Tab 3 Pro tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vai

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä