Tab M10 HD 2nd Gen (TB-X306X) kotelot

Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen (TB-X306X) kotelot takaavat, että saat nauttia upeasta tabletistasi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi kaikkia mahdollisia iskuja, naarmuja tai likaa vastaan, joten tablettisi säilyy uudenveroisena vielä kauan. Suojaamisen lisäksi Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen (TB-X306X) koteloilla saat tehtyä tabletistasi persoonallisemman, sillä pääset muokkaamaan laitteesi värimaailmaa juuri sellaiseksi kuin haluat. Toimitamme kaikki Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen (TB-X306X) kotelot ja muut tuotteet supernopealla toimituksella ja lisäksi tilatessasi yli 15 eurolla saat tuotteillesi toimituksen täysin ilmaiseksi suoraan kotiovellesi. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin osaava asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Tab M10 HD 2nd Gen (TB-X306X)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen) suojaaminen kannattaa

    Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen) on 10,1¨ näytöllä varustettu tehopaketti ja viihdelaite koko perheelle. Koska laite on todennäköisesti nuorempienkin perheenjäsenien käytössä, niin sen suojaaminen korostuu entisestään. Suojakotelo on ehdoton ykkösvalinta upouuden tabletin suojaamista varten. Kotelot pitävät kallisarvoisen Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen) laitteen moitteettomassa kunnossa vielä pitkään, sillä se ei pääse vahingoittumaan pudotessaan tai naarmuuntumaan esimerkiksi kuljetettaessa paikasta toiseen.

    Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen) kotelot myös mahdollistavat tabletin upeiden ominaisuuksien hyödyntämisen aivan uudella tavalla, sillä sen saa esimerkiksi asetettua parempaan katselu asentoon kun nautit lempi sarjoistasi tai kun lapset viihtyvät YouTube-videoiden parissa.

    Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen) kotelot - värillä on väliä

    Musta Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen) kotelo on todettu hyvin toimivaksi ja aina varmaksi ratkaisuksi, mutta olet ehkä ollut joskus tilanteessa, jossa on hieman kiire päästä liikkeelle kotoa, mutta tarvittavia välineitä ei meinaa millään löytyä kun ne tuppaavat hukkumaan sohvatyynyjen väliin. Pirteiden ja värikkäiden Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen) koteloiden avulla vältät tämänkin ongelman, sillä ne taatusti erottuvat joukosta sen verran, että enemmänkin aamupöhnäiset silmät löytävät sen. Voit myös kokeilla yhdistellä erilaisia Lenovo Tab M10 HD (2nd Gen) koteloita ja vaikkapa puhelimesi suojakuoria sopimaan yhteen, jolloin saat rakennettua todella näyttäviä ja joukosta erottuvia kokonaisuuksia!

    Pidempiä ja kestävämpiä kaapeleita

    Jotta akku ei pääsisi loppumaan yllättäen ja keskeyttämään hoitamaasi askaretta tai lemppari Netflix sarjaasi, niin k

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä