Tab M7 (3rd Gen) kotelot

Valikoimamme suojakoteloilla varmistut siitä, että voit nauttia huolettomasti Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletin käytöstä vielä pitkään. Suojakotelot ovat siitä käteviä, että ne taittuvat tarvittaessa telineeksi esimerkiksi pöytää vasten, joten voit nauttia lempisarjoistasi Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletilta samalla kun nautit aamupuurosi. Valittavanasi on useita värejä, joten eikun rohkeasti tutustumaan Lenovo Tab M7 (3rd Gen) suojakoteloiden ja -tuotteiden lukuiseen valikoimaamme. Tilatessasi meiltä saat aina kaupan päälle supernopean toimituksen ja mikäli tilauksesi summa ylittää 15 euroa, niin se on myös täysin ilmainen! Myös asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua, vaikka sitten hieman kiperimmissäkin kysymyksissä. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Tab M7 (3rd Gen)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab M7 (3rd Gen) koteloista on moneksi

    Lenovo Tab M7 (3rd Gen) -tabletin kokonaan metallista valmistettu runko on siisti, kompakti ja klassisen tyylikäs, ja laite on nyt merkittävästi nopeampi ja kestävämpi kuin edeltäjänsä. Neliytiminen MediaTek® -suoritin on entistä tehokkaampi, akku latautuu nopeammin, ja yhdellä latauksella voit suoratoistaa videoita useiden tuntien ajan. Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletille suunnitellut kotelot ovat apunasi arjessa, sillä ne saat kätevästi taitettua esimerkiksi telineeksi, jolloin pääset nauttimaan lempisarjoistasi milloin haluat tai voit halutessasi seurata vaikkapa kokkausohjeita kätevästi laitteelta samalla kun valmistat maistuvaa kotiruokaa. Kotelot myös pitävät Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletin turvassa kuljettaessasi sitä paikasta toiseen, sillä kansiläppä suojaa myös laitteen näyttöä.

    Lenovo Tab M7 (3rd Gen) kotelot arjen apuna

    Jos harkitset tabletin hankkimista lapsillesi, Tab M7 Gen 3 on täysin valmis lapsille sopivaan viihdekäyttöön. Google Kids Space tarjoaa laadukasta sisältöä, joka auttaa heitä löytämään, luomaan ja kehittymään. Valitse yli 10 000 kuratoidusta sovelluksesta ja pelistä, sadoista maksuttomista kirjoista ja tuhansista YouTube Kids -videoista. Koska Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletti soveltuu hyvin myös lasten käyttöön, niin sen oikeaoppinen suojaaminen korostuu entisestään. Suojakotelo on täydellinen valinta laitteellesi, sillä se pitää laitteesi moitteettomassa kunnossa esimerkiksi iskuja tai kolhuja vastaan. Täydellisen suojauksen saat puolestaan hankkimalla kotelon kaveriksi panssarilasin, joka huolehtii siitä, että Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletin näyttö säilyy upouutena. Kotelo ja panssarilasi sopivat yhteen kuin nenä päähän Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletille muodostaen yhdessä va

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä