Tab M7 (3rd Gen) kotelot

Valikoimamme suojakoteloilla varmistut siitä, että voit nauttia huolettomasti Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletin käytöstä vielä pitkään. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

2 tuotetta

Lenovo Tab M7 (3rd Gen) koteloista on moneksi

Lenovo Tab M7 (3rd Gen) -tabletin kokonaan metallista valmistettu runko on siisti, kompakti ja klassisen tyylikäs, ja laite on nyt merkittävästi nopeampi ja kestävämpi kuin edeltäjänsä. Neliytiminen MediaTek® -suoritin on entistä tehokkaampi, akku latautuu nopeammin, ja yhdellä latauksella voit suoratoistaa videoita useiden tuntien ajan. Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletille suunnitellut kotelot ovat apunasi arjessa, sillä ne saat kätevästi taitettua esimerkiksi telineeksi, jolloin pääset nauttimaan lempisarjoistasi milloin haluat tai voit halutessasi seurata vaikkapa kokkausohjeita kätevästi laitteelta samalla kun valmistat maistuvaa kotiruokaa. Kotelot myös pitävät Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletin turvassa kuljettaessasi sitä paikasta toiseen, sillä kansiläppä suojaa myös laitteen näyttöä.

Lenovo Tab M7 (3rd Gen) kotelot arjen apuna

Jos harkitset tabletin hankkimista lapsillesi, Tab M7 Gen 3 on täysin valmis lapsille sopivaan viihdekäyttöön. Google Kids Space tarjoaa laadukasta sisältöä, joka auttaa heitä löytämään, luomaan ja kehittymään. Valitse yli 10 000 kuratoidusta sovelluksesta ja pelistä, sadoista maksuttomista kirjoista ja tuhansista YouTube Kids -videoista. Koska Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletti soveltuu hyvin myös lasten käyttöön, niin sen oikeaoppinen suojaaminen korostuu entisestään. Suojakotelo on täydellinen valinta laitteellesi, sillä se pitää laitteesi moitteettomassa kunnossa esimerkiksi iskuja tai kolhuja vastaan. Täydellisen suojauksen saat puolestaan hankkimalla kotelon kaveriksi panssarilasin, joka huolehtii siitä, että Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletin näyttö säilyy upouutena. Kotelo ja panssarilasi sopivat yhteen kuin nenä päähän Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tabletille muodostaen yhdessä vastustamattoman hyvän suojan arjen kolhuja vastaan.

Persoonallisuutta Lenovo Tab M7 (3rd Gen) koteloilla

Valikoimastamme löytyy toinen toistaan näyttävämpiä värivaihtoehtoja Lenovo Tab M7 (3rd Gen) koteloista ja kannattaakin rohkeasti kokeilla jotakin uutta. Pirteän ja näyttävän värisen kotelon avulla löydät Lenovo Tab M7 (3rd Gen) tablettisi huomattavasti nopeammin. Musta on toki suojakotelossa aina toimiva ja varma valinta, mutta värikkäiden vaihtoehtojen avulla laitteella työskentelykin piristyy heti huomattavasti, etkä enää sekoita perheen useita laitteita keskenään vaan tunnistat heti omasi.