Yoga Smart Tab 10.1 kotelot

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 kotelo kätkee sisälleen täydellisen apurin. Laitteeseen on integroitu kattava Google Assistant yhtäläisyys, mikä tarkoittaa, että tabletti kerää komennot ja äänet kattavasti eri tilanteissa. Tabletissa on kolme integroitua mikrofonia, joiden ansiosta komennot tallentuvat kauempaakin. Tabletissa on kätevä jalusta, jonka ansiosta tabletin voi vaikkapa ripustaa haluamaansa paikkaan roikkumana. Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 kuitenkin takaa, että jos laite vaikkapa sattuisi putoamaan roikkuessaan, pitäisi suojakotelo sen turvassa. Suojakotelot on tarkoitettu juuri oikealle mallille, eli vaikka Yoga Smart tabin jalusta onkin hieman erikoisen muotoinen, sopii suojamme sille täydellisesti. Tervetuloa siis ostoksille Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 suojakoteloista turvaa monessa tilanteessa

    Suojakoteloita voi tarvita kaikenlaisissa tilanteissa, sillä Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 kotelot kulkevat kaikkialla tabletin mukana. Smart Tabissa oleva jalusta mahdollistaa tabletin taittamisen neljään erilaiseen asentoon: Hold, Stand, Tilti ja Hang. Näissä kaikissa tiloissa keinonahkaiset läpälliset suojakotelot taittuvat ja mukautuvat mukana, sillä koteloiden selkämys on suunniteltu täydellisesti niin, että jalustan liikuttaminen ei vaikuta käyttöön ollenkaan. Yleisimpiä tilanteita, joissa Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 suojakoteloa voi tarvita erityisesti on vaikkapa nikkaroimisessa tai autokorjaamoilla. Olemme myyneet useita satoja koteloita yrityksille, joiden työssä tablet on osa vaikkapa ohjaamassa työskentelyä videoiden välityksellä. Tällöin tabletti saattaa löytää tiensä vaikka millaisiin paikkoihin auton konepellistä tehdashallin telineille, ja tällöin monipuolinen suojakotelo on paras asia mitä itselleen voi hankkia.

    Tarvittavat lisätarvikkeet sinunkin tabletillesi

    Mitä lisätarvikkeita valikoimistamme sitten oikein löytyy, joita voisit tarvita sinunkin tabletillesi? Yksi ehdottoman suosittu erityisesti Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 koteloiden kaveriksi on ollut edullinen ja yksinkertainen kosketusnäyttökynä. Kosketusnäyttökynän avulla tabletin näyttöä voi käyttää vaikkapa kätevänä piirtoalustana, kun kosketus on pelkkää sormenpäätä tarkempaa. Monissa kynissä on myös mukana tavallisen kuulakärkikynän pää, jolloin tämä monikäyttöinen apuri palvelee entistä paremmin. Valikoimistamme löytyykin yli 4 erilaista kosketusnäyttökynää, ja näistä voitkin helposti valita omasi. Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen ja loistavan asiakapalvelun. Tervetuloa ostoksille!

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä