Yoga Smart Tab 10.1 kotelot

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 kotelo kätkee sisälleen täydellisen apurin. Laitteeseen on integroitu kattava Google Assistant yhtäläisyys, mikä tarkoittaa, että tabletti kerää komennot ja äänet kattavasti eri tilanteissa.

Tuotteet

5 tuotetta

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 suojakoteloista turvaa monessa tilanteessa

Suojakoteloita voi tarvita kaikenlaisissa tilanteissa, sillä Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 kotelot kulkevat kaikkialla tabletin mukana. Smart Tabissa oleva jalusta mahdollistaa tabletin taittamisen neljään erilaiseen asentoon: Hold, Stand, Tilti ja Hang. Näissä kaikissa tiloissa keinonahkaiset läpälliset suojakotelot taittuvat ja mukautuvat mukana, sillä koteloiden selkämys on suunniteltu täydellisesti niin, että jalustan liikuttaminen ei vaikuta käyttöön ollenkaan. Yleisimpiä tilanteita, joissa Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 suojakoteloa voi tarvita erityisesti on vaikkapa nikkaroimisessa tai autokorjaamoilla. Olemme myyneet useita satoja koteloita yrityksille, joiden työssä tablet on osa vaikkapa ohjaamassa työskentelyä videoiden välityksellä. Tällöin tabletti saattaa löytää tiensä vaikka millaisiin paikkoihin auton konepellistä tehdashallin telineille, ja tällöin monipuolinen suojakotelo on paras asia mitä itselleen voi hankkia.

Tarvittavat lisätarvikkeet sinunkin tabletillesi

Mitä lisätarvikkeita valikoimistamme sitten oikein löytyy, joita voisit tarvita sinunkin tabletillesi? Yksi ehdottoman suosittu erityisesti Lenovo Yoga Smart Tab 10.1 koteloiden kaveriksi on ollut edullinen ja yksinkertainen kosketusnäyttökynä. Kosketusnäyttökynän avulla tabletin näyttöä voi käyttää vaikkapa kätevänä piirtoalustana, kun kosketus on pelkkää sormenpäätä tarkempaa. Monissa kynissä on myös mukana tavallisen kuulakärkikynän pää, jolloin tämä monikäyttöinen apuri palvelee entistä paremmin. Valikoimistamme löytyykin yli 4 erilaista kosketusnäyttökynää, ja näistä voitkin helposti valita omasi. Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen ja loistavan asiakapalvelun. Tervetuloa ostoksille!