Tab P11 / P11 Plus kotelot

Lenovo Tab P11 / P11 Plus kotelot ovat todella käteviä arjen apureita. Ne pitävät laitteesi turvassa kaikilta mahdollisilta iskuilta ja kolhuilta.. Tilaamalla tuotteita yli 15 eurolla, saat kaupan päälle ilmaisen toimituksen.

Tuotteet

8 tuotetta

Lenovo Tab P11 kotelot - suojaaminen kannattaa aina

Hankittuasi upouuden ja tehokkaan Lenovon viimeisimmän tabletin, joka on nimeltään P11, kannattaa tutustua ja perehtyä sen suojaukseen. Koteloilla hankit tarvittavaa suojaa kallisarvoiselle laitteelle ja niiden avulla se säilyy vahingoittumattomana vielä kauan. Lenovo Tab P11 kotelot ovat siis toisin sanoen edullinen vakuutus ja oikeastaan jopa elinehto, jos haluat nauttia laitteesta mahdollisimman kauan. Kaikilla meillä sattuu silloin tällöin vahinkoja, jolloin esimerkiksi juuri tabletti ottaa ikävästi osumaa. Niiden korjaaminen ei ole edullisimmasta päästä, mutta onneksi kaikelta tältä voi välttyä hankkimalla suojatuotteita. Kotelot pitävät Lenovo Tab P11 laitteen suojassa kaikilta mahdollisilta iskuilta, naarmuilta ja kolhuilta.

Lenovo Tab P11 suojaus kauttaaltaan

Kotelot tuovat suojaa laitteen rungolle ja myös hieman näytölle, sillä niissä on näppärä kansiläppä. Käytettäessä tablettia näyttö jää kuitenkin alttiiksi osumille, jolloin siihen saattaa tulla esimerkiksi todella ikäviä naarmuja. Näitä tilanteita varten on onneksi kehitetty panssarilaseja, jotka suojaavat upean Lenovo Tab P11:n 11 - tuumaisen IPS LCD näytön. Lenovo Tab P11 tabletin näyttö toimii erittäin korkealla 2000 x 1200 resoluutiolla ja siinä on sisäänrakennettu Eye Care -tekniikka, joka alentaa sinisen valon määrää ja joka puolestaan vähentää silmien väsymistä. Näyttö on tabletin tärkein ja arvokkain osa, jota varten panssarilasin hankinta on erittäin tärkeää. Panssarilasi on täysin läpinäkyvä ja se myös sopii kotelon kanssa täydellisesti yhteen. Käyttämällä sekä panssarilasia, että koteloa on kallisarvoinen Lenovo Tab P11 tehopaketti suojattu kauttaaltaan ja voit jatkaa sen käyttöä taas astetta rennommalla mielellä!

Lisää väriä ja persoonallisuutta

Perinteinen musta suojakotelo saattaa olla välillä hankala löytää tavaroiden seasta tai vaikkapa laukun pohjalta. Hankkimalla pirteän pinkin tai punaisen löydät Lenovo Tab P11 tabletin, vaikka se olisi syvemmälläkin sohvatyynyjen seassa. Värikkäiden koteloiden avulla pääset muokkaamaan laitteesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat ja samalla saat mukaan persoonallisuutta, sillä kirkkaita värejä ei taatusti jokaisella vastaantulijalla ole. Lisäksi jos teillä on taloudessa esimerkiksi useampikin tabletti, niin värikkäiden koteloiden ansiosta erotat aina omasi kovemmassakin kiireessä.