Tab P11 / P11 Plus kotelot

Lenovo Tab P11 / P11 Plus kotelot ovat todella käteviä arjen apureita. Ne pitävät laitteesi turvassa kaikilta mahdollisilta iskuilta ja kolhuilta. Samalla ne saa myös taitettua käteväksi katselutelineeksi, kiitos kansiläpän, joka taittuu useaankin erilaiseen asentoon. Voit siis katsella videoita tai työskennellä juuri niin kuin itse haluat. Lenovo Tab P11 / P11 Plus koteloita löytyy useissa väreissä ja kannattaakin rohkeasti kokeilla muutakin kuin mustaa, vaikka se onkin aina hyväksi todettu. Täydellisen suojauksen saat hankkimalla Lenovo Tab P11 / P11 Plus kotelon kaveriksi panssarilasin, joka ottaa näyttöön kohdistuvat iskut vastaan pitäen näytön moitteettomassa kunnossa. Tilaamalla tuotteita yli 15 eurolla, saat kaupan päälle ilmaisen toimituksen. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Tab P11 / P11 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab P11 kotelot - suojaaminen kannattaa aina

    Hankittuasi upouuden ja tehokkaan Lenovon viimeisimmän tabletin, joka on nimeltään P11, kannattaa tutustua ja perehtyä sen suojaukseen. Koteloilla hankit tarvittavaa suojaa kallisarvoiselle laitteelle ja niiden avulla se säilyy vahingoittumattomana vielä kauan. Lenovo Tab P11 kotelot ovat siis toisin sanoen edullinen vakuutus ja oikeastaan jopa elinehto, jos haluat nauttia laitteesta mahdollisimman kauan. Kaikilla meillä sattuu silloin tällöin vahinkoja, jolloin esimerkiksi juuri tabletti ottaa ikävästi osumaa. Niiden korjaaminen ei ole edullisimmasta päästä, mutta onneksi kaikelta tältä voi välttyä hankkimalla suojatuotteita. Kotelot pitävät Lenovo Tab P11 laitteen suojassa kaikilta mahdollisilta iskuilta, naarmuilta ja kolhuilta.

    Lenovo Tab P11 suojaus kauttaaltaan

    Kotelot tuovat suojaa laitteen rungolle ja myös hieman näytölle, sillä niissä on näppärä kansiläppä. Käytettäessä tablettia näyttö jää kuitenkin alttiiksi osumille, jolloin siihen saattaa tulla esimerkiksi todella ikäviä naarmuja. Näitä tilanteita varten on onneksi kehitetty panssarilaseja, jotka suojaavat upean Lenovo Tab P11:n 11 - tuumaisen IPS LCD näytön. Lenovo Tab P11 tabletin näyttö toimii erittäin korkealla 2000 x 1200 resoluutiolla ja siinä on sisäänrakennettu Eye Care -tekniikka, joka alentaa sinisen valon määrää ja joka puolestaan vähentää silmien väsymistä. Näyttö on tabletin tärkein ja arvokkain osa, jota varten panssarilasin hankinta on erittäin tärkeää. Panssarilasi on täysin läpinäkyvä ja se myös sopii kotelon kanssa täydellisesti yhteen. Käyttämällä sekä panssarilasia, että koteloa on kallisarvoinen Lenovo Tab P11 tehopakett

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä