Tab M10 HD (TB-X605F / X505L) kotelot

Lenovo Tab M10 HD kotelot pitävät tämän koko perheen tabletin turvassa. M10 HD on Lenovon sarjalaisten edullisempi laite, joka sopii erinomaisesti perinteiseen viihdekäyttöön lapsiperheistä iltapäivälehden lukemiseen.

Tuotteet

6 tuotetta

Lenovo Tab M10 HD kotelo kannattaa hankkia heti! 

Lenovo Tab M10 HD kotelolla suojaat arvokkaan viihdelaitteesi joka puolelta. Tab M10 on laitteena reilun sadan euron laite, jossa on 10,1 tuuman HD IPS näyttö, sekä 4-ytiminen Snapdragon 210 suoritin. Tämä takaa, että perinteiset tabletilla tehtävät asiat kuten elokuvien katselu sekä pelien pelaaminen onnistuu mallikkaasti. Laitteesta löytyy myös uusinta uutta oleva Dolby Atmos äänijärjestelmä, jonka eteenpäin suunnatut sterokaiuttimet luovat loistavan äänimaailman myös ilman kuulokkeita.

Valikoimistamme löydät monenväriset Lenovo Tab M10 HD suojakotelot, jotka istuvat tablettiisi erinomaisesti. Kotelon tärkein tehtävä on suojata tablettisi näyttöä, sillä näyttö onkin se ensimmäinen asia, joka yleensä hajoaa. Siksi olisikin tärkeää hankkia suojat jo ennen kuin tablettia otetaan käyttöön.

Lenovo Tab M10 HD koteloiden värillä on väliä!

Oletko sinäkin huomannut, että kaikki myydyt tabletit ovat yleensä väreiltään joko mustia tai valkoisia? No me olemme! Lenovo Tab M10 HD kotelot ovatkin ainoa tapa suojaamisen lisäksi, myös piristää tablettisi ulkoasua niin, että saat siitä haluamasi värisen laitteen. Valikoimamme suosituin väri myös suojakoteloissa on aina ollut musta, mutta sen jälkeen onkin paljon vaihtelua. Yleensä toisiksi suosituin väri on ollut pinkki, joka piristää kummasta myös tabletin pinnassa. Lenovo Tab M10 HD koteloistamme löydät niin pinkin, punaisen, vaaleanisinen, tummansinisen sekä ajattoman valkoisen värin. Valikoimamme kasvaa koko ajan eli jos sinulla on jokin tietty toive mielessä tuotteiden suhteen, voit kysyä asiasta asiakaspalvelustamme.

Lenovo Tab M10 HD koteloiden eri värien avulla voit myös mukauttaa laitteesi ulkonäköä vaikkapa vaihtamalla koteloa vuoden ajan mukaan tai vaihtamalla väriä sisustuksen tai ihan vain oman persoonallisuutesi mukaan. Useasti asiakkaamme etsivät meiltä välillä kesäisiä suojia, ja välillä hieman talvisempia tuotteita ja siksi myös Lenovo Tab M10 HD koteloiden vaihteleminen voi olla mukavaa piristystä muuten arkiseen laitteeseen.

Tule siis ostoksille meille Mobiilitukkuun ja tilaa omat Lenovo Tab M10 HD suojakotelot suoraan netistä postilaatikkoosi. Tarjoamme ilmaisen toimituksen tilaukseesi, ja jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteita, on sekin täysin veloituksetonta. Tervetuloa siis ostoksille meille Mobiilitukku.fi verkkokauppaan!