Tab M10

Lenovo Tab M10 kotelot pitävät tämän koko perheen tabletin turvassa. M10 on Lenovon sarjalaisten edullisempi laite, joka sopii erinomaisesti perinteiseen viihdekäyttöön lapsiperheistä iltapäivälehden lukemiseen. Laadukas Dolby Atmos äänimaailma takaa loistavan äänenlaadun esimerkiksi elokuvien katselussa: näillä äänillä saat takuulla kaverisi kateelliseksi. Jotta elokuvien katselu olisi kuitenkin käytännöllistä, muistathan suojata oman Lenovo Tab M10 tablettisi suojakotelolla. Kotelo ei ainoastaan pidä laitettasi turvassa, vaan sen avulla saat tablettisi kätevään katseluasentoon videoita ja pelejä varten. Lenovo Tab M10 koteloita löytyy monenlaisia ja monessa eri värissä joten voit vain valita omasi. Meiltä Mobiilitukusta saat aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen kaikkiin tilauksiisi! Tervetuloa ostoksille!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab M10 kotelo kannattaa hankkia heti! 

    Lenovo Tab M10 kotelolla suojaat arvokkaan viihdelaitteesi joka puolelta. Tab M10 on laitteena reilun sadan euron laite, jossa on 10,1 tuuman HD IPS näyttö, sekä 4-ytiminen Snapdragon 210 suoritin. Tämä takaa, että perinteiset tabletilla tehtävät asiat kuten elokuvien katselu sekä pelien pelaaminen onnistuu mallikkaasti. Laitteesta löytyy myös uusinta uutta oleva Dolby Atmos äänijärjestelmä, jonka eteenpäin suunnatut sterokaiuttimet luovat loistavan äänimaailman myös ilman kuulokkeita.

    Valikoimistamme löydät monenväriset Lenovo Tab M10 suojakotelot, jotka istuvat tablettiisi erinomaisesti. Kotelon tärkein tehtävä on suojata tablettisi näyttöä, sillä näyttö onkin se ensimmäinen asia, joka yleensä hajoaa. Siksi olisikin tärkeää hankkia suojat jo ennen kuin tablettia otetaan käyttöön.

    Lenovo Tab M10 koteloiden värillä on väliä!

    Oletko sinäkin huomannut, että kaikki myydyt tabletit ovat yleensä väreiltään joko mustia tai valkoisia? No me olemme! Lenovo Tab M10 kotelot ovatkin ainoa tapa suojaamisen lisäksi, myös piristää tablettisi ulkoasua niin, että saat siitä haluamasi värisen laitteen. Valikoimamme suosituin väri myös suojakoteloissa on aina ollut musta, mutta sen jälkeen onkin paljon vaihtelua. Yleensä toisiksi suosituin väri on ollut pinkki, joka piristää kummasta myös tabletin pinnassa. Lenovo Tab M10 koteloistamme löydät niin pinkin, punaisen, vaaleanisinen, tummansinisen sekä ajattoman valkoisen värin. Valikoimamme kasvaa koko ajan eli jos sinulla on jokin tietty toive mielessä tuotteiden suhteen, voit kysyä asiasta asiakaspalvelustamme.

    Lenovo Tab M10 koteloiden eri värien avulla voit myös mukauttaa laitteesi ulkonäköä vaikkapa vaihtamalla koteloa vuoden ajan mukaan tai vaihtamalla väriä sisustuksen tai ihan vain oman persoonallisuutesi mukaan. Useasti asiakkaamme etsivät me

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä