Tab M10 Plus kotelot

Lenovo Tab M10 Plus tabletti tuo Lenovon entistä vankemmin kohti suosituimpien tabletlaitteiden titteliä. Edullisessä reilun 200€ laitteessa on kirkas ja väritoistoltaan erinomainen 10,3” Full HD näyttö, joka on loistava sarjojen ja elokuvien katsomiseen.

Tuotteet

10 tuotetta

Lenovo Tab M10 Plus koteloilla saat paljon ominaisuuksia mukana

Mikä Lenovo Tab M10 Plus suojakoteloissa on parasta, on niiden mukana tulevat lisäominaisuudet. Kotelo toki suojaa tablettia iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta, mutta parhaimpana juttuna onkin, että se auttaa koteloa pysymään katseluasennossa sarjoja, pelejä ja elokuvia varten. Kaikissa Lenovo Tab M10 Plus koteloissa on kannessa kolme taitetta, joiden ansiosta kotelon saa jopa neljällä erilaisella tavalla taitettua itselle sopivampaan asentoon. Suojakotelon kansiläpässä on myös kätevä magneetti, joka sekä napsauttaa kotelon kiinni ja pitää sen näin, mutta myös helpottaa kannen taittamista katseluasentoihin. Vaikka tässä suojassa onkin näin kätevä ominaisuus, on suojat silti todella ohuita ja kompakteja, minkä ansiota itse tabletin käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Miten Lenovo Tab M10 Plus panssarilasi kannattaa asentaa?

Lenovo Tab M10 Plus kotelon kaveriksi tärkein yksittäinen tuote on ehdottomasti panssarilasi. Panssarilasi on todella ohut temperoitu suojalasi, joka toimii ikään kuin välikerroksena näytön ja sormen välissä. Kosketus välittyy lasin läpi tavallisesti näyttöön, ja käyttö tuntuu täysin samalta kuin tabletin omakin kosketus. Lenovo Tab M10 Plus panssarilasin etuna kuitenkin on, että vaikka suojakotelot ja kuoret ovat hyvä tapa suojata tabletti, ei kansiläppäkään aina suojaa kaikkea. Usein, kun laite on käytössä, on kansiläppä taakse taitettuna, eikä Tab M10 Plus kotelosta näin ole apua, jos se putoaa näyttö edellä vaikkapa asvaltille. Tällöin panssarilasi onkin paras mahdollinen suoja, ja se kestääkin monenlaisia iskuja ja kolhuja.