Yoga Tab 3 Plus 10.1" Kotelot

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1" sopiva tabletti on paranneltu versio edeltäjästään. 10.1 tuuman IPS näyttöpaneeli tarjoaa loistavan kuvan ja tehokkaalla neliydin prosessorilla myös työasiat ja muut hommat hoituvat ongelmitta.

Tuotteet

4 tuotetta

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” Kotelot

Teimme maaliskuussa asiakaskyselyn, jossa selvitettiin, kuinka monella asiakkaistamme on tabletti käytössään. Yllätyimme todella tuloksista, sillä kävi ilmi, että yli 70% puhelimen omistajista omistaa myös tabletin ja pitää tabletin suojaamista myös erityisen tärkeänä. Siksi Sinunkin kannattaa miettiä toden teolla oman Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” tablettisi suojaamista Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 koteloilla ja suojakoteloilla. Nämä arjen ritarit pitävät arvokkaan laitteesi turvassa, sillä suojakotelon kansi kääntyy näytön päälle suojaamaan sitä. Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 koteloissa on otettu huomioon tabletin kääntyvä nivel, sillä kotelon reunat mukailevat laitteen muotoja. Siksi tabletin suojakoteloa onkin todella helppo käyttää, eikä se vaikuta itse tabletin käyttämiseen millään tavalla.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” Kotelot – värikästä suojaa!

Yoga Tab 3 Plus 10.1” Koteloissa värillä on väliä. Mielestämme myös tabletin suojaamisessa on tärkeää, että juuri sinun persoonasi näkyy kaikessa mitä käytät ja siksi myös tabletin koteloissa meillä on erilaisia värejä. Tykkäätkö kenties pinkistä enemmän kuin muista väreistä? Tai ehkäpä täysin toisenlaista väreistä kuten mustasta tai sinisestä? Musta on tunnetusti kaikessa se suosituin väri, mutta esimerkiksi pinkki ja valkoinen Lenovo Yoga Tab 3 Plus kotelot tulevat hyvänä kakkosena. Muita värejä ovat punainen ja ruskea.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” Suojakotelot – Mitä muuta tablettisi tarvitsee?

Mitä kaikkea sinun Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” tablettisi sitten oikein tarvitsee? Ehdoton meidän suosikkimme tabletille on yksinkertaisesti kosketusnäyttökynä, jossa toinen pää on tavallinen kuulakärkikynä, ja toinen ns. styluspää. Tämä auttaa Yoga Tab 3 Plussan näppäilemisessä ja kynä kulkee vielä kaiken lisäksi näppärästi suojakotelon kanssa taitteessa mukana.

Toinen suosikkimme tabletin kanssa on totta kai varavirtalähde, jolla pystyt lataamaan Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 tablettisi kaksi-kolme kertaa tyhjästä täyteen. Tervetuloa siis tekemään Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 suojakotelo ja muut tarvike ostokset meille Mobiilitukkuun. Muistahan että toimitus ja palautus ovat täysin ilmaisia!