Yoga Tab 3 Plus 10.1"

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1" sopiva tabletti on paranneltu versio edeltäjästään. 10.1 tuuman IPS näyttöpaneeli tarjoaa loistavan kuvan ja tehokkaalla neliydin prosessorilla myös työasiat ja muut hommat hoituvat ongelmitta. Muistathan, että tehokkaan tabletin suojaaminen kannattaa hoitaa heti alkuunsa, sillä hajonneella näytöllä ei paljoa käytössä tee. Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1" koteloita löydät useassa eri värissä, ja nämä suojat tekevät tärkeimmän tehtävän sinun nauttiessa laitteen käytöstä. Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 kotelot saat tietysti täysin ilmaisella, NOPEALLA toimituksella meiltä Mobiilitukusta. Tervetuloa siis suojakotelo Yoga Tab 3 Plus kotelo ostoksille!

Yoga Tab 3 Plus 10.1"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” Kotelot

    Teimme maaliskuussa asiakaskyselyn, jossa selvitettiin, kuinka monella asiakkaistamme on tabletti käytössään. Yllätyimme todella tuloksista, sillä kävi ilmi, että yli 70% puhelimen omistajista omistaa myös tabletin ja pitää tabletin suojaamista myös erityisen tärkeänä. Siksi Sinunkin kannattaa miettiä toden teolla oman Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” tablettisi suojaamista Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 koteloilla ja suojakoteloilla. Nämä arjen ritarit pitävät arvokkaan laitteesi turvassa, sillä suojakotelon kansi kääntyy näytön päälle suojaamaan sitä. Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1 koteloissa on otettu huomioon tabletin kääntyvä nivel, sillä kotelon reunat mukailevat laitteen muotoja. Siksi tabletin suojakoteloa onkin todella helppo käyttää, eikä se vaikuta itse tabletin käyttämiseen millään tavalla.

    Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” Kotelot – värikästä suojaa!

    Yoga Tab 3 Plus 10.1” Koteloissa värillä on väliä. Mielestämme myös tabletin suojaamisessa on tärkeää, että juuri sinun persoonasi näkyy kaikessa mitä käytät ja siksi myös tabletin koteloissa meillä on erilaisia värejä. Tykkäätkö kenties pinkistä enemmän kuin muista väreistä? Tai ehkäpä täysin toisenlaista väreistä kuten mustasta tai sinisestä? Musta on tunnetusti kaikessa se suosituin väri, mutta esimerkiksi pinkki ja valkoinen Lenovo Yoga Tab 3 Plus kotelot tulevat hyvänä kakkosena. Muita värejä ovat punainen ja ruskea.

    Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” Suojakotelot – Mitä muuta tablettisi tarvitsee?

    Mitä kaikkea sinun Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10.1” tablettisi sitten oikein tarvitsee? Ehdoton meidän suosikkimme tabletille on yksinkertai

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä