Yoga Tab 3 10.1"

Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Yoga Tab 3 10.1"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Yoga Tab 3 10.1” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tarjoaa loistavia viihde-elämyksiä. Katsele leffoja tai pelaa pelejä aina mukavassa katselukulmassa. Tässä Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kompaktin kokoisessa (253 x 185 x 3,5-9,5 mm; 655) tabletissa on kirkas ja kauniisti värit toistava HD-näyttö sekä kaksi laadukasta kaiutinta. Lenovo Yogan Tab 3 10.1” 8 megapikselin kamera kääntyy jopa 180 astetta, joten kuvien otto ja jakaminen sosiaaliseen mediaan on varsin helppoa. Laitteessa on vakiona 32 gb sisäistä muistia, johon tallentaa kuvia. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tabletissa on Googlen Android käyttöjärjestelmä, johon on mahdollista ladata monenlaisia sovelluksia, eli appeja.

    Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta naarmuuntumiselta tehok

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä