Yoga Tab 3 10.1" Kotelot

Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

4 tuotetta

Lenovo Yoga Tab 3 10.1” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tarjoaa loistavia viihde-elämyksiä. Katsele leffoja tai pelaa pelejä aina mukavassa katselukulmassa. Tässä Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kompaktin kokoisessa (253 x 185 x 3,5-9,5 mm; 655) tabletissa on kirkas ja kauniisti värit toistava HD-näyttö sekä kaksi laadukasta kaiutinta. Lenovo Yogan Tab 3 10.1” 8 megapikselin kamera kääntyy jopa 180 astetta, joten kuvien otto ja jakaminen sosiaaliseen mediaan on varsin helppoa. Laitteessa on vakiona 32 gb sisäistä muistia, johon tallentaa kuvia. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tabletissa on Googlen Android käyttöjärjestelmä, johon on mahdollista ladata monenlaisia sovelluksia, eli appeja.

Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta naarmuuntumiselta tehokkaasti.

Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Lenovo Yoga Tab 3 10.1” laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Lenovo Yoga Tab 3 10.1” tablettiin. Koska Lenovo Yoga Tab 3 10.1” kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!