Tab4 8 Plus Kotelot

Lenovo Tab4 8 Plus kotelot on mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi. Lisäksi niiden ohuen muotoilun ansiosta tabletin koko ei kasva lähes ollenkaan.

Tuotteet

1 tuote

Lenovo Tab4 8 Plus kotelolla pidennät laitteesi elinikää

Lenovo Tab4 8 Plus on muotoilultaan tyylikäs ja kooltaan erittäin kompakti tabletti. Se soveltuu loistavasti koko perheen käyttöön, sillä siihen voi luoda useita tilejä, jotka mahdollistavat jokaiselle käyttäjälle oman näkymän. Lisäksi perheen pienimmille löytyy lapsitiliominaisuus, mikä mahdollistaa turvallisen tilin luomisen. Lenovo Tab4 8 Plus sisältää erittäin terävän ja tarkan 8” FULL HD –näytön, joka tekee kuvien selaamisesta ja pelien pelaamisesta entistäkin mahtavampaa. Lenovo Tab4 8 Pluslatautuu Micro-USB kaapelilla ja siitä löytyy ominaisuuksina mm. sormenjälkilukija ja muistikortinpaikka aina 128Gt asti. Jos omistat tämän upean tabletin tai olet ostamassa sitä, niin muistathan suojata sen yhteensopivalla Lenovo Tab4 8 Pluskotelolla, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään.

Lenovo Tab4 8 Plus kotelot ovat mitoitettu istumaan täydellisesti laitteesi päälle

Lenovo Tab4 8 Plus kotelot suojaavat tablettiasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan varmistaen, että laitteesi pysyy ehjänä ja siistinä. Kotelot istuvat laitteesi päälle täydellisesti ja ohuen muotoilunsa ansiosta ne eivät kasvata laitteesi kokoa huomattavasti. Värivalikoimastamme löydät Lenovo Tab4 8 Pluskoteloita useissa eri väreissä aina mustasta kirkkaan pinkkiin, joten valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto. Kotelon voi yhdistää vaikkapa puhelimen kuoren, laukun tai sisustuksen väriin. Jos sinulle on tuttua, että aamulla kiireessä tablettia ei meinaa löytyä mistään, niin kannattaa kokeilla jotain kirkasta väriä kotelossa, jotta tabletti löytyy helposti sohvatyynyjen seasta. 

Lenovo Tab4 8 Plus kotelon lisäksi löydät valikoimastamme kankaisia suojapusseja

Jos et tykkää suojata tablettiasi perinteisellä Lenovo Tab4 8 Plus kotelolla, vaan tykkäät käyttää tablettiasi ilman minkäänlaista suojausta, niin valikoimastamme löydät myös kankaisia suojapusseja. Kankainen suojapussi on vuorattu sisältä pehmeällä teddy-vuorella, joka suojaa tablettiasi ja varmistaa, että sen näyttö ei naarmuunnu. Kankaista suojapussia voi käyttää myös yhdessä Lenovo Tab4 8 Pluskotelon kanssa. Etenkin jos matkustat paljon, niin on hyvä suojata tabletti kunnolla, jotta se ei vahingossakaan pääse vahingoittumaan. Myös kangaspusseista löydät eri värivaihtoehtoja, kuten pinkkiä, sinistä ja harmaata.

Tarjoamme kaikkiin Lenovo Tab4 8 Pluskotelo tilauksiin supernopean ja ilmaisen toimituksen kotimaisesta varastostamme. Mobiilitukun porukka toivottaa sinulle mukavia ostoshetkiä kotimaisessa verkkokaupassamme!