Tab4 10 Plus

Lenovo Tab4 10 Plus kotelot suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Lenovo Tab4 10 Plus tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Tab4 10 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab4 10 Plus kotelot – kotelolla tabletti suojaan

    Lenovo Tab4 10 Plus ja Lenovo Tab4 10 ovat julkaistu samaan aikaan kesällä 2017. Vaikka tableteissa on paljonkin eroavaisuuksia, niin muistuttavat ne ulkonäöltään paljon toisiaan. Lenovo Tab4 10 Plus on suorituskyvyltään huomattavasti tehokkaampi kuin aisaparinsa Lenovo Tab4 10. Lisäksi se on varustettu paremmalla kameralla ja suuremmalla muistilla. Tabletin suojaus on nykypäivänä melkein ehdotonta yhteensopivalla kotelolla, sillä kuten puhelimissa niin myös tableteissa käytetään oikeaa lasia näytöissä ja rungossa. Lenovo Tab4 10 Plus- mallille löydät valikoimastamme useita erilaisia koteloita juuri sinulle lempiväreissäsi.

    Lenovo Tab4 10 Plus kotelot – väreillä piristystä arkeen 

    Lenovo Tab4 10 Plus kotelomme on valmistettu kovamuovista ja keinonahkasta. Ne on muotoiltu ohuiksi, jotta itse tabletin koko ei kasva huomattavasti. Kotelon saa myös taitettua kätevästi katseluasentoon, joten loistavan suojan lisäksi se toimii tukitelineenä tabletillesi. Värimaailmasta löydät laidasta laitaan värejä, jotta saat suojattua Lenovo Tab4 10 Plus tablettisi juuri sinun lempivärilläsi. Musta on aina varma värivalinta kotelossa, mutta sininen tai vaikkapa räikeä pinkki tuovat arkeesi piristystä. Jos perheessäsi tai sinulla on useampi eri tabletti, niin on hyvä valita eri tableteille eri väriset kotelot, jotta ne eivät mene sekaisin. Mikä olisikaan kurjempaa kuin, että töihin lähtiessäsi nappaisit vahingossa työtablettisi sijaan mukaan kotitablettisi? Tämä on kuitenkin estettävissä edellä mainitulla tavalla.

    Lenovo Tab4 10 Plus kotelot – Latausvarusteet kuntoon

    Lenovo Tab4 10 Plus kotelon löydettyäsi lempivärissäsi kannattaa varmistaa, että otat tabletistasi kaiken irti lisävarusteillamme. Lenovo Tab4 10 Plus on varustettu uudella USB-C liitinportil

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä