Tab4 10 Plus Kotelot

Lenovo Tab4 10 Plus kotelot suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

4 tuotetta

Lenovo Tab4 10 Plus kotelot – kotelolla tabletti suojaan

Lenovo Tab4 10 Plus ja Lenovo Tab4 10 ovat julkaistu samaan aikaan kesällä 2017. Vaikka tableteissa on paljonkin eroavaisuuksia, niin muistuttavat ne ulkonäöltään paljon toisiaan. Lenovo Tab4 10 Plus on suorituskyvyltään huomattavasti tehokkaampi kuin aisaparinsa Lenovo Tab4 10. Lisäksi se on varustettu paremmalla kameralla ja suuremmalla muistilla. Tabletin suojaus on nykypäivänä melkein ehdotonta yhteensopivalla kotelolla, sillä kuten puhelimissa niin myös tableteissa käytetään oikeaa lasia näytöissä ja rungossa. Lenovo Tab4 10 Plus- mallille löydät valikoimastamme useita erilaisia koteloita juuri sinulle lempiväreissäsi.

Lenovo Tab4 10 Plus kotelot – väreillä piristystä arkeen 

Lenovo Tab4 10 Plus kotelomme on valmistettu kovamuovista ja keinonahkasta. Ne on muotoiltu ohuiksi, jotta itse tabletin koko ei kasva huomattavasti. Kotelon saa myös taitettua kätevästi katseluasentoon, joten loistavan suojan lisäksi se toimii tukitelineenä tabletillesi. Värimaailmasta löydät laidasta laitaan värejä, jotta saat suojattua Lenovo Tab4 10 Plus tablettisi juuri sinun lempivärilläsi. Musta on aina varma värivalinta kotelossa, mutta sininen tai vaikkapa räikeä pinkki tuovat arkeesi piristystä. Jos perheessäsi tai sinulla on useampi eri tabletti, niin on hyvä valita eri tableteille eri väriset kotelot, jotta ne eivät mene sekaisin. Mikä olisikaan kurjempaa kuin, että töihin lähtiessäsi nappaisit vahingossa työtablettisi sijaan mukaan kotitablettisi? Tämä on kuitenkin estettävissä edellä mainitulla tavalla.

Lenovo Tab4 10 Plus kotelot – Latausvarusteet kuntoon

Lenovo Tab4 10 Plus kotelon löydettyäsi lempivärissäsi kannattaa varmistaa, että otat tabletistasi kaiken irti lisävarusteillamme. Lenovo Tab4 10 Plus on varustettu uudella USB-C liitinportilla, joten jos aikaisemmat laitteesi ovat olleet varustettu Micro-USB liitinportilla, niin eivät vanhat laturit sovi tablettiisi. Jotta sinun ei tarvitse ostaa uusia kalliita latureita Lenovo Tab4 10 tabletillesi voit helposti muokata vanhat Micro-USB laturisi sopiviksi tabletillesi Huawein Micro-USB - USB-C –Adapterilla. Adapteri on kätevä ratkaisu ja se kulkee näppärästi mukanasi minne vain. Lenovo Tab4 10 Plus kotelot ja muut yhteensopivat lisävarusteet löydät ja tilaat helposti Mobiilitukusta ilman postikuluja!