Tab3 A730 7"

Lenovo Tab3 A730 7” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Lenovo Tab3 A730 7” tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Tab3 A730 7"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab3 A730 7” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Lenovo Tab3 A730 on 7” tuuman näytöllä varustettu tabletti, joka sopii koko perheen käyttöön, sillä siihen on mahdollista luoda jokaiselle käyttäjälle erillinen profiili. Lenovo Tab3 A730 tabletti on näppärän kokoinen (191 x 100 x 8,8 mm) ja painoinen (260g), joten se on helposti liikuteltavissa kaikkialle. Kahdella kameralla varustettu Lenovo Tab3 A730 tabletti sopii erinomaisesti esimerkiksi videopuheluihin ja sosiaalisen median päivittämiseen. Lenovo Tab3 A730 on varustettu monipuolisella Android 6.0 käyttöjärjestelmällä, joten siihen on mahdollista ladata lukematon määrä erilaisia sovelluksia. Laitteessa on microSD korttipaikka, jonka avulla sisäisen tallennusmuistin määrää voi kasvattaa helposti aina 64 gt saakka.

    Lenovo Tab3 A730 7” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Lenovo Tab3 A730 7” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Lenovo Tab3 A730 7” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Lenovo Tab3 A730 7” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Lenovo Tab3 A730 7” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Lenovo Tab3 A730 7” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Lenovo Tab3 A730 7” kuoret suojaavat laitet

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä