Tab3 A730 7" Kotelot

Lenovo Tab3 A730 7” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

2 tuotetta

Lenovo Tab3 A730 7” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Lenovo Tab3 A730 on 7” tuuman näytöllä varustettu tabletti, joka sopii koko perheen käyttöön, sillä siihen on mahdollista luoda jokaiselle käyttäjälle erillinen profiili. Lenovo Tab3 A730 tabletti on näppärän kokoinen (191 x 100 x 8,8 mm) ja painoinen (260g), joten se on helposti liikuteltavissa kaikkialle. Kahdella kameralla varustettu Lenovo Tab3 A730 tabletti sopii erinomaisesti esimerkiksi videopuheluihin ja sosiaalisen median päivittämiseen. Lenovo Tab3 A730 on varustettu monipuolisella Android 6.0 käyttöjärjestelmällä, joten siihen on mahdollista ladata lukematon määrä erilaisia sovelluksia. Laitteessa on microSD korttipaikka, jonka avulla sisäisen tallennusmuistin määrää voi kasvattaa helposti aina 64 gt saakka.

Lenovo Tab3 A730 7” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Lenovo Tab3 A730 7” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Lenovo Tab3 A730 7” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Lenovo Tab3 A730 7” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Lenovo Tab3 A730 7” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Lenovo Tab3 A730 7” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Lenovo Tab3 A730 7” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Lenovo Tab3 A730 7” kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Lenovo Tab3 A730 7” kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Lenovo Tab3 A730 7” kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Lenovo Tab3 A730 7” laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Lenovo Tab3 A730 7” kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Lenovo Tab3 A730 7” kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Lenovo Tab3 A730 7” tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Lenovo Tab3 A730 7” tablettiin. Koska Lenovo Tab3 A730 7” kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Lenovo Tab3 A730 7” kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin

Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE