Tab P11 Pro

Valikoimamme Lenovo Tab P11 Pro koteloilla varmistut siitä, että kallisarvoinen laitteesi säilyy uudenveroisena vielä pitkään! Ne pitävät laitteesi turvassa kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Koteloiden avulla pääset myös muokkaamaan Lenovo Tab P11 Pro tabletistasi juuri sen näköisen kuin haluat, sillä värivalikoima on laaja. Kenties olisi aika kokeilla jotain pirtsakkaa, kuten pinkkiä? Lenovo Tab P11 Pro koteloiden kansiläppä myös taittuu käteväksi telineeksi, joten saat laitteesta kaiken irti. Näytönsuojausta ei kannata missään nimessä unohtaa, sillä se on ehdottomasti tabletin tärkein ja arvokkain alue. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

Tab P11 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab P11 Pro koteloilla turvallisuuden tunnetta

    Tabletit ovat suuren kokonsa ansiosta mahtavia välineitä niin työskentelyyn, kuin myös vapaa-ajan käyttöönkin. Kokonsa takia ne ovat kuitenkin alttiita osumille ja erilaisille kolhuille, jotka voivat pahimmassa tapauksessa jopa hajottaa kallisarvoisen laitteesi. Valikoimamme koteloilla voit kuitenkin välttyä huolto reissuilta kokonaan, sillä ne pitävät upean Lenovo Tab P11 Pro tablettisi turvassa tilanteessa kuin tilanteessa. Kotelot on suunniteltu istumaan Lenovo Tab P11 Pro tablettiin täydellisesti, jättäen kuitenkin kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaasti käytettäväksi. Kansiläpän ansiosta myös tablettisi näyttö pysyy suojassa ja uudenveroisena. Hankittuasi kotelon Lenovo Tab P11 Pro tabletille voit siis jatkaa arkisia puuhia tabletilla huomattavasti rennommalla mielellä, kun ei tarvitse enää huolehtia kaikista pienistäkin kolhuista.

    Uusi ulkonäkö upealle laitteelle

    Valikoimamme Lenovo Tab P11 Pro kotelot eivät ainoastaan ole mahtavia suojaavuutensa ansiosta, vaan niiden avulla voit muokata tabletistasi juuri sen näköisen kuin haluat! Pirteillä ja erilaisilla väreillä tabletistasi muovautuu sinun itsesi näköinen ja esimerkiksi pinkki tai vaaleansininen on mitä mainiointa vaihtelua perinteiselle mustalle. Värikkäillä Lenovo Tab P11 Pro koteloilla erotut joukosta ja löydät tablettisi kovemmassakin aamukiireessä peittojen, tyynyjen tai papereiden seasta. 

    Uuden ulkonäön ja suojaavuuden lisäksi Lenovo Tab P11 Pro kotelomme tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia päivittäisen käytön helpottamiseksi. Kansiläppä nimittäin taittuu telineeksi, joten voit pelata, katsoa lempisarjojasi tai vaikka kokata ja seurata reseptiä aavistuksen hel

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä