Tab P11 Pro Kotelot

Valikoimamme Lenovo Tab P11 Pro koteloilla varmistut siitä, että kallisarvoinen laitteesi säilyy uudenveroisena vielä pitkään! Ne pitävät laitteesi turvassa kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!.

Tuotteet

3 tuotetta

Lenovo Tab P11 Pro koteloilla turvallisuuden tunnetta

Tabletit ovat suuren kokonsa ansiosta mahtavia välineitä niin työskentelyyn, kuin myös vapaa-ajan käyttöönkin. Kokonsa takia ne ovat kuitenkin alttiita osumille ja erilaisille kolhuille, jotka voivat pahimmassa tapauksessa jopa hajottaa kallisarvoisen laitteesi. Valikoimamme koteloilla voit kuitenkin välttyä huolto reissuilta kokonaan, sillä ne pitävät upean Lenovo Tab P11 Pro tablettisi turvassa tilanteessa kuin tilanteessa. Kotelot on suunniteltu istumaan Lenovo Tab P11 Pro tablettiin täydellisesti, jättäen kuitenkin kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaasti käytettäväksi. Kansiläpän ansiosta myös tablettisi näyttö pysyy suojassa ja uudenveroisena. Hankittuasi kotelon Lenovo Tab P11 Pro tabletille voit siis jatkaa arkisia puuhia tabletilla huomattavasti rennommalla mielellä, kun ei tarvitse enää huolehtia kaikista pienistäkin kolhuista.

Uusi ulkonäkö upealle laitteelle

Valikoimamme Lenovo Tab P11 Pro kotelot eivät ainoastaan ole mahtavia suojaavuutensa ansiosta, vaan niiden avulla voit muokata tabletistasi juuri sen näköisen kuin haluat! Pirteillä ja erilaisilla väreillä tabletistasi muovautuu sinun itsesi näköinen ja esimerkiksi pinkki tai vaaleansininen on mitä mainiointa vaihtelua perinteiselle mustalle. Värikkäillä Lenovo Tab P11 Pro koteloilla erotut joukosta ja löydät tablettisi kovemmassakin aamukiireessä peittojen, tyynyjen tai papereiden seasta. 

Uuden ulkonäön ja suojaavuuden lisäksi Lenovo Tab P11 Pro kotelomme tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia päivittäisen käytön helpottamiseksi. Kansiläppä nimittäin taittuu telineeksi, joten voit pelata, katsoa lempisarjojasi tai vaikka kokata ja seurata reseptiä aavistuksen helpommin.

Mahtavia lisätarvikkeita

Löydettyäsi täydellisen Lenovo Tab P11 Pro kotelon, kannattaa käydä tutustumassa lisätarvikkeisiimme. Sieltä löytyy mm. pidempiä ja kestävämpiä kaapeleita, tehokkaampia latureita, voimapankkeja ja vaikka mitä muuta mukavaa Lenovo Tab P11 Pro käytön helpottamiseksi. Siellä on myös kuulokkeita ja erilaisia pidikkeitä, joten pääset nauttimaan tablettisi käytöstä parhaalla mahdollisella tavalla. Koteloiden lisäksi myös erilaisia laukkuja ja vesitiiviitä suojapusseja löytyy, joiden avulla tabletin kuljetus on heti huolettomampaa. Vesitiiviit suojapussit ovat myös erinomaisia kavereita esimerkiksi kesän mökkireissuille ja sen voi ottaa mukaan myös vaikka kalastukseen, sillä kastumista ei tarvitse pelätä.