Tab P10 Kotelot

Lenovo Tab P10 kotelot nyt Mobiilitukusta! Lenovo Tab P10 on 10" tuumaisten tablettien uusi suosikki. Laitteessa on tarkka Full-HD IPS kosketusnäyttö, jonka suojaaminen onkin entistä tärkeämpää.

Tuotteet

4 tuotetta

Lenovo Tab P10 koteloilla pidät viihdelaitteesi turvassa!

Tablettisi kulkee sinulla mukanasi yllättävän monessa tilanteessa ja paikassa. Saatat käyttää sitä työpaikalla sähköpostien lukuun tai vaikkapa bussissa istuessasi ja tappaessasi työmatkalla aikaa. Saatat käyttää sitä myös vaikkapa riippumatossa elokuvaa katsoessasi. Lenovo Tab P10 koteloilla pidät laitteesi turvassa, missä tahansa sitä käytitkään. Suojakotelon avulla suojaat laitteesi joka puolelta, sillä monipuoliset Lenovo Tab P10 kotelot suojaavat tablettisi niin takaa, sivuilta, kulmista kuin näytönkin puolelta. Suojissamme on kätevät taittuva kansi, joka taittuu kahdesta eri kohtaa. Tämä mahdollistaa sen, että voit taitella kannen oman Lenovo Tab P10 kotelosi takapuolelle, ja suojaasi näin kätevänä katselutelineenä esimerkiksi elokuvien katsomista varten. Kätevää eikö? Kannessa on jämäkkä magneetti, joka napsauttaa kotelon oikeanlaiseen kolmioon, ja näin voit aloittaa elokuvan katselun kädet täysin vapaina! Lenovo Tab P10 suojakoteloiden avulla et siis ainoastaan suojaa laitettasi, vaan myös helpotat sen arkipäiväistä käyttöä.

Lenovo Tab P10 kotelon parhaat lisätarvikkeet

Mitä lisätarvikkeita saatat sitten tarvita Lenovo Tab P10 kotelon lisäksi? Jos käytät tablettiasi paljon, on varavirtalähde kaikista paras tarvike, jota kannattaaa kantaa mukana. Varavirtalähteen avulla pidennät tablettisi käyttöaikaa jopa yli kaksin tai kolminkertaiseksi, riippuen siitä kuinka suuren ”voimapankin” hankit. Esimerkiksi suosituimmat 10 000mAh suuruiset varavirtalähteet sopivat Lenovo Tab P10 koteloiden kanssa mutkitta yhteen, ja voit ladata tablettiasi esimerkiksi samalla kun sen on repussa tai laukussa mukana. Muistathan, että tabletin lisäksi voit ladata samalla myös kätevästi puhelimesi.

Toinen loistava lisätarvike tabletin käyttöön on kosketusnäyttökynä. Tabletin käyttäminen tarkentuu ja nopeutuu huomattavasti, kun kosketuksiin käyttää apuna esimerkiksi kynäämme, jossa on mukana myös kuulakärkikynä. Voit kuljettaa kynää kätevästi Lenovo Tab P10 kotelon mukana, jolloin kynä on aina käytettävissä, kun sitä tarvitaan.

Miksi tilata Lenovo Tab P10 Suojakotelot Mobiilitukusta?

Tärkeimmät syyt tilata oma Lenovo Tab P10 kotelo Mobiilitukusta ovat ilmainen toimitus, vaihto ja palautus, loistava asiakaspalvelu ja 100% tyytyväisyys takuu. Pyrimme tekemään asiakkaamme aina tyytyväisiksi ja siksi meillä onkin jo yli 140 000 tyytyväistä asiakasta! Tervetuloa siis tarvikeostoksille meille Mobiilitukkuun. Lupaamme että et tule pettymään.