Tab E10 kotelot

Hanki Lenovo Tab E10 kotelot nyt Mobiilitukusta! Valikoimistamme löydät elintärkeät suojat myös sinun tabletillesi. Lenovo Tab E10, on edullinen laite, jolla hoidat kodin viihdeasiat helposti ja nopeasti. Tabletissa on 10.1 tuuman näyttö, jonka suojaaminen täytyykin olla ensimmäinen asia tarvikkeita hankkiessa. Valikoimastamme löydät perinteiset Lenovo Tab E10 suojakotelot, joiden kansi taittuu näytön päälle, suojaten samalla myös näyttöä. Taittuva kansi mahdollistaa myös sen, että kannen voi käännellä kotelon taakse niin, että se toimiikin kätevänä katselutelineenä videoiden ja pelien aikana. Turvaa siis oma tablettisi edullisilla suojillamme ja teet tilaus! Meiltä saat ilmaisen toimituksen suoraan postilaatikkoosi sekä myös täysin ilmaisen vaihdon ja palautuksen!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab E10 kotelolla pidennät laitteesi käyttöikää

    Lenovo Tab E10 kotelon tärkein tehtävä on pitää tabletti turvassa. Hankkimalla suojakotelon hankit samalla edullisen vakuutuksen tablettisi hajoamista vastaan. Lenovo Tab E10 tabletin hinta on noin reilut 100€ eikä esimerkiksi kotivakuutus näin pientä summaa kattaisi hajoamisen sattumisessa. Siksi hankkimalla kannellisen tabletin suojakotelon, pidennät varmuudella laitteesi käyttöikää, sillä kotelo vaimentaa ja pehmentää kaikkia iskuja ja näin vähentää kaikenlaisia ongelmia tabletin käytössä. Lenovo Tab E10 suojakoteloiden materiaali on pääosaltaan PU-nahkaa, joka antaa miellyttävän otteen ja tuntuman muuten todella liukkaan tabletin pinnasta. Laite asetetaan ikään kuin kirjan sisälle kotelossa olevaan sisäkuoreen, joka on juuri sinun tabletillesi tarkoitettu. Sisäkuori on valmistettu kestävästä kovamuovista ja siihen on jätetty kaikki tabletin liittimien ja näppäimien aukot helppoa käyttöä varten.

    Lenovo Tab E10 kotelot istuvat täydellisesti tabletillesi!

    Lenovo Tab E10 kotelot on valmistettu niin, että niiden käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista. Tab E10 suojakoteloista löytyy valmiit aukot ja reiät esimerkiksi USB-C liittimelle, jolloin suojaa ei tarvitse ottaa erikseen irti, kun laitetta haluaa ladata. Tämän lisäksi Lenovo Tab E10 koteloiden kansissa on kätevät taitokset, joiden avulla voit taitella kotelon niin, että tablettisi toimii yhtäkkiä kätevänä telineenä vaikkapa Netflixin katselua varten. Kotelon kannen voi taittaa muutamalla eri tavalla, joka mahdollistaa sen, että pystyt taittelemaan oman Lenovo Tab E10 kotelosi haluamaasi kulmaan ja näin helpottamaan tabletin käyttöä.

    Lenovo Tab E10 koteloiden paras kaveri on panssarilasi

    Yksi suosituimmista tuotteistamme puhelimille on jo vuosia ollut näytön panssarilasi. Lenovo Tab E10 näytön panssarilasilla pidät arvokkaan laitteesi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä