Tab E10 kotelot

Hanki Lenovo Tab E10 kotelot nyt Mobiilitukusta! Valikoimistamme löydät elintärkeät suojat myös sinun tabletillesi. Lenovo Tab E10, on edullinen laite, jolla hoidat kodin viihdeasiat helposti ja nopeasti.

Tuotteet

4 tuotetta

Lenovo Tab E10 kotelolla pidennät laitteesi käyttöikää

Lenovo Tab E10 kotelon tärkein tehtävä on pitää tabletti turvassa. Hankkimalla suojakotelon hankit samalla edullisen vakuutuksen tablettisi hajoamista vastaan. Lenovo Tab E10 tabletin hinta on noin reilut 100€ eikä esimerkiksi kotivakuutus näin pientä summaa kattaisi hajoamisen sattumisessa. Siksi hankkimalla kannellisen tabletin suojakotelon, pidennät varmuudella laitteesi käyttöikää, sillä kotelo vaimentaa ja pehmentää kaikkia iskuja ja näin vähentää kaikenlaisia ongelmia tabletin käytössä. Lenovo Tab E10 suojakoteloiden materiaali on pääosaltaan PU-nahkaa, joka antaa miellyttävän otteen ja tuntuman muuten todella liukkaan tabletin pinnasta. Laite asetetaan ikään kuin kirjan sisälle kotelossa olevaan sisäkuoreen, joka on juuri sinun tabletillesi tarkoitettu. Sisäkuori on valmistettu kestävästä kovamuovista ja siihen on jätetty kaikki tabletin liittimien ja näppäimien aukot helppoa käyttöä varten.

Lenovo Tab E10 kotelot istuvat täydellisesti tabletillesi!

Lenovo Tab E10 kotelot on valmistettu niin, että niiden käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista. Tab E10 suojakoteloista löytyy valmiit aukot ja reiät esimerkiksi USB-C liittimelle, jolloin suojaa ei tarvitse ottaa erikseen irti, kun laitetta haluaa ladata. Tämän lisäksi Lenovo Tab E10 koteloiden kansissa on kätevät taitokset, joiden avulla voit taitella kotelon niin, että tablettisi toimii yhtäkkiä kätevänä telineenä vaikkapa Netflixin katselua varten. Kotelon kannen voi taittaa muutamalla eri tavalla, joka mahdollistaa sen, että pystyt taittelemaan oman Lenovo Tab E10 kotelosi haluamaasi kulmaan ja näin helpottamaan tabletin käyttöä.

Lenovo Tab E10 koteloiden paras kaveri on panssarilasi

Yksi suosituimmista tuotteistamme puhelimille on jo vuosia ollut näytön panssarilasi. Lenovo Tab E10 näytön panssarilasilla pidät arvokkaan laitteesi näytön turvassa iskuilta ja kolhuilta. Useasti ei muisteta sitä, että pelkkä suojakotelon kansi ei aina riitä suojaamaan näyttöä. Monesti vahingon sattuessa laite on käytössä, ja silloin kansiläppä onkin käännettynä kotelon taakse, eikä näin suojaa näyttöä. Siksi suosittelemmekin hankkimaan niin Lenovo Tab E10 suojakotelot, kuin näytön panssarilasit meiltä Mobiilitkusta! Meiltä saat ilmaisen toimituksen, vaihdon sekä palautuksen ja aina ystävällisen asiakaspalvelun!