Tab4 10

Lenovo Tab4 10 kotelot suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Lenovo Tab4 10 tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Tab4 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab4 10 kotelot – suojaus kannattaa aina 

    Lenovo Tab4 10 tabletti on kätevä kaveri kulkemaan mukanasi minne vain repussasi tai laukussasi. Se on syytä suojata yhteensopivalla kotelolla, jotta se säilyy käytössäsi ehjänä mahdollisimman pitkään. Lenovo Tab4 10 asennetaan kotelon muovikehikkoon ja läppä tulee näytön päälle suojaamaan sitä. Kotelon kansiläppä on erityisen hyvä, sillä jos kuljetat Lenovo Tab4 10 tablettiasi mukanasi on sen näyttö suojattu kolhuilta laukussasi tai repussasi muilta tavaroilta. Kotelo antaa myös loistavan näppituntuman liukkaaseen tablettiin, eikä se lipsahda käsistäsi niin helposti.

    Lenovo Tab4 10 kotelomme ovat kestäviä ja erittäin mukavia kädessä, sillä ne ovat valmistettu kovamuovista ja keinonahasta. Lisäksi Lenovo Tab4 10 kotelot ovat muotoilu erittäin ohuiksi, joten tablettisi koko ei kasva huomattavasti. Värivalikoimasta löydät värejä joka lähtöön, jotta löydät Lenovo Tab4 10 tabletillesi juuri sinun näköisesi kotelon, jonka voit yhdistää vaikkapa puhelimesi suojakuorien värimaailmaan. Jos sinulla on erikseen esimerkiksi kotitabletti ja työtabletti, niin on kätevää hankkia niihin eriväriset kotelot, jotta et vahingossa aamulla kiireessä nappaa väärää tablettia mukaasi töihin.

    Lenovo Tab4 10 kotelot – tabletti osana rentoutumishetkeäsi 

    Mikä olisikaan parempaa rankan työpäivän jälkeen kuin vajota sohvan pohjalle ja katsella lempisarjaasi Lenovo Tab4 10 tabletiltasi? Lenovo Tab4 10 kotelon saa taitettua kätevästi pöydälle katseluasentoon, joten ota hyvä asento ja uppoudu lempisarjasi pariin. Jos perheessäsi on enemmän perheenjäseniä, niin suosittelemme käytettäväksi kuulokkeita, jottei muiden meluaminen haittaa rentoutumishetkeäsi. 

    Kätevillä l

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä