Lenovo Tablet Kotelot & Panssarilasit

Lenovo on kiinalainen valmistaja, joka suunnittelee, valmistaa ja myy mm. tietokoneita, tabletteja sekä älypuhelimia.. Suomalaisille Lenovo on tuttu juurikin tietokone ja tablet laitteistaan, sillä ne ovat hinnaltaan kohtuullisen hintaisia.

Tuotteet

90 tuotetta

Lenovo Tablettien Suojakotelot ja -Kuoret

Lenovo on tunnettu IT alan yhtiö, joka tekee kilpailullisen hintaluokan tuotteita, esimerkiksi tablet taulutietokoneita, jotka operoivat huippusuositulla Androidin käyttöjärjestelmällä. Voit siis ladata laitteeseesi lähes mitä tahansa sovelluksia. Persoonallisista ratkaisuistaan, esimerkiksi ulkonäön puolella, tunnettuihin Lenovo tabletteihin on tarjolla monenlaisia lisätarvikkeita, kuten tabletin suojakoteloita. Tabletin suojakotelo onkin ensimmäinen ja tärkein lisätarvike, jota taulutietokone kaipaa, sillä tabletin suojakotelo on yksinkertainen ja edullinen tapa pelastaa laite rikkoontumiselta. Lenovo tabletin suojakotelo suojaa sivuja, taustaa ja myös kaikista tärkeintä, näyttöä, naarmuilta ja lialta. Mikäpä olisikaan ikävämpää kuin kolhiintunut Lenovo tabletti, joka pahimmassa tapauksessa ei edes toimi. Tablet suojakotelon lisäksi valikoimastamme löytyy latureita, kaapeleita, varavirta voimapankkeja sekä kosketusnäyttökyniä.

Lenovo tabletin suojakotelo on erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen pysymistä ehjänä ja parantaa sen käyttöikää, sillä se suojaa tablettia hajoamiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Lenovo tabletin suojakotelot suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta sekä lialta. Lenovo tabletin suojakotelo parantaa laitteen selviytymismahdollisuuksia selvästi putoamisissa verrattuna tilanteeseen, jossa mitään ei olisi tabletin päällä. Mikäpä olisikaan ikävämpää, kun pudottaa arvokas laite ja särkeä se käyttökelvottomaksi. Lähestulkoon kaikki Lenovo tabletin suojakotelot ovat kansiomallisia, eli ne suojaavat laitetta sekä sivuilta, takaa että myöskin edestä. Kansiomallisessa Lenovo tabletin suojakotelossa laitteen näyttöä suojaa kansiläppä, joka voidaan kääntää kirjamaisesti laitteen taakse näytön näppäilyn helpottamiseksi. Lenovo tabletin suojakotelo toimii samalla myös katselutelineenä, sillä kansiläppä voidaan taitella parilla eri tavalla, jolloin taulutietokone saadaan katselua helpottavaan asentoon. Netflixin, tv-sarjojen ja YouTube klippien katsominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Useimmiten Lenovo tabletin suojakotelo myös sammuttaa taulutietokoneen näytön samalla, kun se suljetaan. Näyttö myös avautuu automaattisesti Lenovo tabletin suojakotelon avautuessa, mikä on näppärä ominaisuus.

Lenovo tabletin suojakotelot on valmistettu tyypillisesti synteettisistä materiaaleista tai nahasta. Lenovo tabletin suojakotelot istuvat taulutietokoneeseen erinomaisesti, eivätkä ne pääse liikkumaan tai irtoamaan. Tyypillisesti Lenovo tabletin suojakotelossa on kovamuovinen kehys, johon laite istuu ja taitoksilla varustettu kansiläppä, joka on varustettu esitaitoksilla katselukulman parantamiseksi. Parhaassa tapauksessa Lenovo tabletin suojakotelon kansi pysyy kiinni magneetin avulla, mutta on olemassa myös muita kiinnitystapoja, kuten taitos ja kuminauha. Musta, valkoinen, sininen, punainen, oranssi, pinkki ja ruskea ovat Lenovo tabletin suojakoteloista suosituimmat värit, joten jokaisen mieltymyksiin löytyy varmasti oma värisävy. Lenovo tabletin suojakotelo onkin siis edullinen tapa tehdä omasta tabista persoonallinen ja tyylikäs. Kevyen ja ohuen rakenteensa vuoksi Lenovo tabletin suojakotelot ovat lähes huomaamattomia lisätarvikkeita, jotka toimivat tablettisi edullisena vakuutuksena, sillä korjaaminen tai uuden ostaminen on aina melko tyyristä puuhaa. Lenovo tablet suojakotelot ovat paitsi tyylikkäitä, myös näppäriä käyttää ja parantaa itse tabin käyttökokemusta.

Lenovo tabletin suojakoteloiden lisäksi tarjoamme monia muitakin lisätarvikkeita laitteeseesi, kuten latauskaapeleita, kosketusnäyttökyniä, varavirta voimapankkeja ja jopa näytön suojalaseja. Myös näitä löytyy monissa eri väreissä ja saat varmasti entistä enemmän irti laitteestasi.

Lenovo tabletin suojakotelot ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.