Lenovo

Lenovo on kiinalainen valmistaja, joka suunnittelee, valmistaa ja myy mm. tietokoneita, tabletteja sekä älypuhelimia. Suomalaisille Lenovo on tuttu juurikin tietokone ja tablet laitteistaan, sillä ne ovat hinnaltaan kohtuullisen hintaisia. Tämäkin valmistaja luottaa mobiililaitteiden käyttöjärjestelmässään Googlen kehittämään monipuoliseen Android –käyttöjärjestelmään. Toimitamme Lenovo lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lenovo

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tablettien Suojakotelot ja -Kuoret

    Lenovo on tunnettu IT alan yhtiö, joka tekee kilpailullisen hintaluokan tuotteita, esimerkiksi tablet taulutietokoneita, jotka operoivat huippusuositulla Androidin käyttöjärjestelmällä. Voit siis ladata laitteeseesi lähes mitä tahansa sovelluksia. Persoonallisista ratkaisuistaan, esimerkiksi ulkonäön puolella, tunnettuihin Lenovo tabletteihin on tarjolla monenlaisia lisätarvikkeita, kuten tabletin suojakoteloita. Tabletin suojakotelo onkin ensimmäinen ja tärkein lisätarvike, jota taulutietokone kaipaa, sillä tabletin suojakotelo on yksinkertainen ja edullinen tapa pelastaa laite rikkoontumiselta. Lenovo tabletin suojakotelo suojaa sivuja, taustaa ja myös kaikista tärkeintä, näyttöä, naarmuilta ja lialta. Mikäpä olisikaan ikävämpää kuin kolhiintunut Lenovo tabletti, joka pahimmassa tapauksessa ei edes toimi. Tablet suojakotelon lisäksi valikoimastamme löytyy latureita, kaapeleita, varavirta voimapankkeja sekä kosketusnäyttökyniä.

    Lenovo tabletin suojakotelo on erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen pysymistä ehjänä ja parantaa sen käyttöikää, sillä se suojaa tablettia hajoamiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Lenovo tabletin suojakotelot suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta sekä lialta. Lenovo tabletin suojakotelo parantaa laitteen selviytymismahdollisuuksia selvästi putoamisissa verrattuna tilanteeseen, jossa mitään ei olisi tabletin päällä. Mikäpä olisikaan ikävämpää, kun pudottaa arvokas laite ja särkeä se käyttökelvottomaksi. Lähestulkoon kaikki Lenovo tabletin suojakotelot ovat kansiomallisia, eli ne suojaavat laitetta sekä sivuilta, takaa että myöskin edestä. Kansiomallisessa Lenovo tabletin suojakotelossa laitteen näyttöä suojaa kansiläppä, joka voidaan kääntää kirjamaisesti laitteen taakse näytön näppäilyn helpottamiseksi. Lenovo tabletin suojakotelo toimii samalla myös katse

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä