Nokia XR20 5G Kuoret

Nokian uutuuspuhelinmallia XR20 5G markkinoidaan kestävänä puhelimena, josta löytyy mm. Suosittelemme silti suojaamaan puhelimen Nokia XR20 5G suojakuorilla, joilla saadaan puhelimesta entistä kestävämpi iskuja vastaan.

Tuotteet

6 tuotetta

Nokian uutuuspuhelin on kestävä käytössä

Nokia julkaisi elokuussa 2021 uusimman puhelinmallinsa XR20 5G. Puhelinta markkinoidaan kestävänä puhelimena, kuitenkaan tinkimättä liikaa puhelimen ulkonäöstä, joka ei liikaa erotu tavanomaisista älypuhelimista. Puhelin on esimerkiksi IP 68 -luokitellusti pöly- ja vesiitivis ja kestää tunnin ajan 1,5 metrin syvyydessä veden pinnan alla. Puhelimesta löytyy alumiininen runko, jossa on takaa ja reunoilta muovinen rakenne. Tämä rakenne on tehty, että puhelin olisi paremmin suojassa iskuilta ja kolhuilta. Suosittelemme silti ehdottomasti hankkimaan sopivat Nokia XR20 5G suojakuoret, jotta saat puhelimellesi entistä paremman suojan iskuja vastaan.

Suuri valikoima Nokia XR20 5G suojakuoria

Valikoimastamme löydät varmasti mieleisen suojakuoren uutukaiselle puhelimellesi. Vaikka puhelin onkin tehty kestäväksi, kannattaa puhelimelle silti hankkia sopivat Nokia XR20 5G kuoret. Saat puhelimellesi vielä alkuperäistä paremman suojauksen ja rutkasti lisää persoonallisuutta eri värisillä suojakuorilla. Kuorista löytyy myös paljon eri kuvioita, jos yksivärinen suojakuori ei kuvaa tarpeeksi persoonallisuuttasi. Perinteisten takakuorien lisäksi meiltä löytyy myös Nokia XR20 5G lompakkokoteloita, jotka malliltaan ovat muodostuneet kestosuosikiksi. Tätä ei olekaan vaikea ymmärtää, koska lompakkokotelon näytön päälle taittuva läppä suojaa samalla näyttöä ja kuljettaa myös tärkeimmät korttisi mukana. Tällä tavalla voit parhaassa tapauksessa jättää lompakon kokonaan kotiin. Saat siis puhelimellesi lisää persoonallisuutta että käytännöllisyyttä valitsemalla sinulle mieluisan Nokia XR20 lompakkokuoren. Kuoren valinnan jälkeen edessä on näytön suojaus. Nokia XR20 5G panssarilasi on halpa vakuutus suojaamaan puhelintasi kalliilta näytön vaihdolta. Panssarilasi voi hajota puhelimen pudotessa maahan, mutta alla oleva näyttö säilyy ehjänä.

Lisätarvikkeita unohtamatta

Puhelin tukee pikalatausta, mutta sen mukana ei tule laturia. Meiltä löydät lisätarvikkeista juuri sopivat laturit ja kaapelit Nokia XR20 5G puhelimelle. Puhelimen ulkonäön ja otevarmuuden viimeistelee vielä Popsocketit, joita löytyy monissa eri väreissä ja kuvioissa. Tilaa meiltä Nokia XR20 5G suojat ja saat ilmaisen toimituksen yli 15 euron tilauksiin!