Nokia 6 (2018) / Nokia 6.1 kuoret

Nokia 6 (2018) kuoret ovat lähes pakolliset, jos haluat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi pudotuksia ja iskuja vastaan, joten parhaassa tapauksessa ne pelastavat laitteesi rikkoontumiselta.

Tuotteet

5 tuotetta

Nokia 6 (2018) kuoret – Suojaaminen on elinehto

Nokia 6 (2018) on päivitetty versio edeltäjäänsä Nokia 6 verrattuna, sillä siihen on lisätty esimerkiksi sormenjälkitunnistin ja käyttöjärjestelmä on Android 8.0 Oreo. Lisäksi Nokia 8 (2018) laitteessa on panostettu ulkonäköön näyttävillä ruusukulta, kulta ja hopea viimeistelyillä puhelimen väristä riippuen. Siinä missä kaikki älypuhelimet, niin on tärkeää suojata Nokia 6 (2018) kuorilla. Ne suojaavat laitettasi pudotuksia, iskuja ja likaa vastaan. Parhaassa tapauksessa Nokia 6 (2018) kuoret pelastavat laitteesi rikkoontumiselta ikävän pudotuksen tapahtuessa. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman Nokia 6 (2018) kuoria, joten valitse makuusi ja käyttöösi sopivin vaihtoehto mallin, materiaalin ja värin suhteen. Monesti kuulee ihmisten sanovan, että kuoret ovat elinehto, jos haluaa nauttia laitteesta mahdollisimman pitkään ja olemme tässä aivan samaa mieltä.

Nokia 6 (2018) kuoret – Lompakko suojakotelo vs. taustakuori

Lompakko suojakotelo on kätevä ratkaisu, sillä kuljetat tärkeimmät maksukortit kätevästi laitteesi mukana. Lisäksi suojakotelon läppä suojaa Nokia 6 (2018) näyttöä sen ollessa laukussa tai repussa naarmuja vastaan. Lompakko suojakotelo onkin noussut suureen suosioon viime aikoina koko maailmassa. Toinen vaihtoehto on perinteinen Nokia 6 (2018) kuori, joka suojaa laitteen taustan ja tunnetaan yleisesti nimellä taustakuori. Tämä sopii sinulle, jos käytät puhelinta paljon niin puhelimelle pääsy ei ole aina erillisen läpän takana. Tai jos tykkäät pitää Nokia 6 (2018) laitetta taskussasi, niin mahtuu se sinne huomattavasti paremmin. Molemmissa Nokia 6 (2018) kuorissa on puolensa ja oli valintasi näistä kumpi tahansa, niin muistathan käyttää näytön panssarilasia valintasi kanssa.

Nokia 6 (2018) kuoret – Viimeistele suojaus näytön panssarilasilla

Nokia 6 (2018) kuoret valittuasi kannattaa suojaus vielä astetta pidemmälle näytön panssarilasilla. Panssarilasi suojaa laitteesi näytön ja ikävän pudotuksen tapahtuessa se pelastaa laitteesi oman näytön rikkoontumiselta. Se on helppo asentaa verrattuna tavan muovisiin suojakalvoihin ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman panssarilasia. Suosittelemme lämpimästi panssarilasia käytettäväksi kaikkien Nokia 6 (2018) kuorien kanssa. Kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on Nokia 6 (2018) suojattu kauttaaltaan ja valmiina ottamaan iskuja vastaan, joten pienet pudotukset eivät enää hidasta arkeasi! Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!