Nokia G22 Kuoret

Nokia G22 edustaa älypuhelimien edullisempaa hintaluokkaa, mutta tämä uusi ja hieno puhelin tulee ehdottomasti suojata asiaankuuluvasti. Kuoria löytyy useissa eri väreissä, eri malleilla ja eri materiaaleilla.

Tuotteet

9 tuotetta

Itse korjattava älypuhelin

Nokia julkaisi uuden edullisen G22 -puhelinmallin alkukeväästä 2023. Nokia markkinoi puhelinta ensimmäisenä Nokia -älypuhelimena, joka on helppo korjata itse kotona. Nokian QuickFix -teknologian ansiosta Nokian mukaan akun vaihdosta voi selvitä itse jopa 5 minuutissa ja näytön vaihdon voi suorittaa 20 minuutissa. Tämä onkin ollut Nokialla selvä trendi, että laitteista pyritään tekemään entistä ympäristöystävällisempiä, kun jo aiemmissa puhelimissa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Nokia G22 on varustettu melko kookkaalla 6,5 tuuman näytöllä ja hyvällä 50 megapikselin takakameralla. Akku kestää jopa kolme päivää ja sitä saa ladattua maksimissaan 20 watin pikalatauksella. 

Kuorista vaivatonta suojaa puhelimellesi

Vaikka puhelin onkin helposti korjattava, niin kannattaa se silti suojata asianmukaisilla Nokia G22 kuorilla iskuja ja kolhuja vastaan. Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia Nokia G22 kuoria, joista löydät varmasti mieluisan tavan suojata puhelintasi. Erilaisilla värikkäillä kuorilla saat puhelimestasi tehtyä myös persoonallisen näköisen, ettei samanlaista puhelinta tule joka päivä vastaan. Suojakuorien lisäksi suosittelemme käyttämään ehdottomasti yhteensopivaa Nokia G22 panssarilasia, jotta myös puhelimen arvokkain osa on suojattuna. Panssarilasi istuu saumattomasti puhelimen näytön päälle ja suojaa näyttöä iskuilta ja tippumisilta. Nokia G22 panssarilasi voi mennä rikki puhelimen tippuessa, mutta useimmiten alla oleva näyttö säilyy ehjänä. Nokia G22 suojakuoren ja lasin yhdistelmällä puhelimesi on suojattu joka puolelta tehokkaasti.

Lisätarvikkeilla vaivattomuutta käyttöön

Lisätarvikkeita meillä löytyy kaapeleista latureihin ja puhelinpidikkeistä autotarvikkeisiin. Jos kaipaat esimerkiksi pidempää latauspiuhaa, meiltä varmasti löytyy sopiva piuha käyttöösi! Puhelinpidikkeillä saat paremman otteen puhelimestasi ja taittuupa näistä suurin osa myös katselutelineeksi, jos haluat vaikka katsoa elokuvaa puhelimesta. Tutustu verkkokauppaamme ja löydä mieluisat suoja- ja lisätarvikkeet laajasta valikoimastamme. Tilaamalla tuotteita yli 25 euron arvosta saat maksuttoman ja nopean kirjetoimituksen kaupan päälle. Tervetuloa Mobiilitukkuun!