Nokia X20 5G Kuoret

Tärkein tehtävä upouuden puhelimen hankinnan jälkeen on suojata se kunnolla, mutta valikoimamme suojakuorilla saat tehtyä Nokia X20 5G puhelimestasi samalla tyylikkään! Voit valita joko perinteisen rungon suojaavan kuoren, tai sitten lompakko suojakotelon, jonka kansiläppä paitsi suojaa näyttöä niin sinne saa myös mukaan muutaman tärkeimmän kortin

Tuotteet

5 tuotetta

Nokia X20 5G kuoret ovat edullinen vakuutus

Uudessa Nokia X20 5G -puhelimessa on mielenkiintoisia toteutuksia, sillä HMD Global hyödyntää varsin tuoretta Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiriä sekä suurta 6,67 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelia. Puhelimessa on myös ZEISS-sertifioitu 64 megapikselin neloiskamera, 4470 milliampeeritunnin akku, sekä suuri 8 + 128 gigatavun muisti- ja tallennustilayhdistelmä. Ominaisuudet Nokia X20 5G puhelimessa ovat vakuuttavat, varsinkin kun laitteen tämänhetkinen hinta on 399 euroa. Kyseessä on siis keskihintaluokan puhelimen hyvillä ominaisuuksilla ja spekseillä. Toistaiseksi Nokia X20 5G puhelinta on Suomessa saatavilla kahdessa värissä, jotka ovat kupari Midnight Sun ja sininen Nordic Blue. Mikäli nämä vaihtoehdot eivät ole mieleesi, niin ei hätää. Valikoimamme kuorilla voit tehdä puhelimestasi juuri sen näköisen kuin haluat!

Nokia X20 5G kuoria kesän väreissä

Näin kesän kynnyksellä on täydellinen aika kokeilla puhelimen suojauksessa ja nimenomaan kuorissa astetta pirteämpiä ja näyttävämpiä värejä. Nokia X20 5G suojakuori valikoimastamme löytyy mm. pirteää pinkkiä ja valloittavaa violettia, jotka ovat omiaan tuomaan lisää virtaa perus arjen pariin! Nokia X20 5G kulkee mukanasi todennäköisesti joka päivä, joten sen suojaamiseen kannattaa panostaa hankkimalla trendikkäät ja tyylikkäät suojakuoret. Eri väristen kuorien avulla myös löydät puhelimesi nopeasti kiireisempänäkin aamuna, kun se erottuu sohvatyynyjen joukosta. Erilaisten värien avulla myös erotut massan joukosta, sillä suosituin väri suojakuorissa on ollut musta.

Muista myös näytönsuojaus

Kun sopivat suojakuoret ovat löytyneet upealle Nokia X20 5G puhelimellesi, niin kannattaa siirtyä näytönsuojien pariin. Paras valinta kallisarvoiselle näytölle on panssarilasi, joka kestää kaikki mahdolliset siihen kohdistuvat iskut ja kolhut. Nokia X20 5G kuoret ja panssarilasi sopivat täydellisesti yhteen, sekä yhdessä ne muodostavat täydellisen suojauksen mahtavalle Nokia X20 5G puhelimellesi. Panssarilasi on loppujen lopuksi yllättävän helppo ja yksinkertainen asentaa paikalleen, sinun täytyy vain huolehtia riittävän tarkasta näytön puhdistuksesta, jotta väliin ei jää pienintäkään roskaa tai pölyhiukkasta, jotka aiheuttavat ikävän näköisiä ilmakuplia lopputulokseen. Mikäli kuitenkin tuntuu, että tarvitset apua niin sivuillamme on myös näppärät asennusohjeet video muodossa, jotka ovat tukenasi asennuksen ajan.