Nokia X10 5G Kuoret

No nyt! Uutta Nokiaa vaan tuppaa tulemaan! Nokia X10 5G:n uudelle omistajalle suosittelemme asianmukaista suojausta huolettomampaa elämää varten! Nokia X10 5G puhelin on moderni ja kaunis luuri, josta voit tehdä itsesi näköisen valikoimamme hyvännäköisillä suojakuorilla. Materiaaleista löytyy esimerkiksi kulutusta kestävää ja klassisen kaunista nahkaa, tai vaikka hyvän otteen tarjoavaa vedenpitävää TPU:ta. Suojaamalla kaunokaisesi myös panssarilasilla, saat tehtyä arjestasi pykälän verran leppoisamman! Tilaamalla meiltä tuet suomalaista yrittämistä ja saatat yllättyä, kuinka nopeasti lähetyksemme pääsevät matkaan ja saapuvat kotiovellesi. Katso myös tarjontamme kaikenlaiset vempaimet lisätarvike kohdasta. Sieltä löydät myös verkkolaturin, koska sellaista ei puhelimen mukana tule. Tervetuloa ostoksille!

Nokia X10 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia X10 5G on täällä

    Nyt jos koskaan on aika hankkia Nokia X10 5G -puhelimeen kunnolliset suojakuoret, koska siinä on pidennetty kolmen vuoden takuu, samanpituiset tietoturvapäivitykset, ja käyttöjärjestelmäpäivitykset ainakin Android 14 versioon saakka. Jotta voit nauttia koko tuetun ajan puhelimesta, kannattaa se suojata asianmukaisella tavalla, eli panssarilasilla tai suojakalvolla, sekä suojakuorilla. Onhan moitteettomassa kunnossa oleva älylaite miellyttävän näköinen ja kiva käyttää!

    Nokia X10 5G:n 6,67” näytölle on tarjolla useita panssarilaseja, jotka ottavat iskut ja kolhut vastaan ja monesti pelastavat näytön hajoamisen ikävässä tilanteessa. Ohuempaa ja huomaamattomampaa - mutta silti kolhuilta suojaavaa - näyttösuojaa on tarjolla Hydrogel-kalvon muodossa. Muista puhdistaa näyttö huolellisesti ennen asennusta!

    Nokia X10 5G:n mukana tuleva biohajoava suojakuori on toki ensiapu laitteen suojaamiseen, mutta ei vedä vertoja yksilöidylle ja itselle sopivimmalle kuorelle. Läpällinen suojakuori, toisin sanoen lompakkokotelo, mahduttaa sisäänsä useamman kortin ja tarvittavat setelit sekä muistilaput, sekä antaa lisäsuojaa näytölle. Maineekkaalla Zeiss-optiikalla varusteltu neloiskamera ei kaipaa pintaansa naarmuja, joten suojakotelo on ehdoton apu vahinkojen varalta. Sen avulla ei pääse kuvat sumentumaan naarmuisen linssipinnan vuoksi, ja saat mitä parhaimpia kuvia mitä jännittävimmistä tilanteista! Perustason suojaksi voit valita ohuen kuoren useasta väristä, taikka täysin läpinäkyvän. Jos puhelin on käytössäsi altis kolhuille, niin kannattaa harkita kirkkaita ja kestäviä Shockproof

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä