Nokia X10 5G Kuoret

No nyt! Uutta Nokiaa vaan tuppaa tulemaan! Nokia X10 5G:n uudelle omistajalle suosittelemme asianmukaista suojausta huolettomampaa elämää varten! Nokia X10 5G puhelin on moderni ja kaunis luuri, josta voit tehdä itsesi näköisen valikoimamme hyvännäköisillä suojakuorilla

Tuotteet

5 tuotetta

Nokia X10 5G on täällä

Nyt jos koskaan on aika hankkia Nokia X10 5G -puhelimeen kunnolliset suojakuoret, koska siinä on pidennetty kolmen vuoden takuu, samanpituiset tietoturvapäivitykset, ja käyttöjärjestelmäpäivitykset ainakin Android 14 versioon saakka. Jotta voit nauttia koko tuetun ajan puhelimesta, kannattaa se suojata asianmukaisella tavalla, eli panssarilasilla tai suojakalvolla, sekä suojakuorilla. Onhan moitteettomassa kunnossa oleva älylaite miellyttävän näköinen ja kiva käyttää!

Nokia X10 5G:n 6,67” näytölle on tarjolla useita panssarilaseja, jotka ottavat iskut ja kolhut vastaan ja monesti pelastavat näytön hajoamisen ikävässä tilanteessa. Ohuempaa ja huomaamattomampaa - mutta silti kolhuilta suojaavaa - näyttösuojaa on tarjolla Hydrogel-kalvon muodossa. Muista puhdistaa näyttö huolellisesti ennen asennusta!

Nokia X10 5G:n mukana tuleva biohajoava suojakuori on toki ensiapu laitteen suojaamiseen, mutta ei vedä vertoja yksilöidylle ja itselle sopivimmalle kuorelle. Läpällinen suojakuori, toisin sanoen lompakkokotelo, mahduttaa sisäänsä useamman kortin ja tarvittavat setelit sekä muistilaput, sekä antaa lisäsuojaa näytölle. Maineekkaalla Zeiss-optiikalla varusteltu neloiskamera ei kaipaa pintaansa naarmuja, joten suojakotelo on ehdoton apu vahinkojen varalta. Sen avulla ei pääse kuvat sumentumaan naarmuisen linssipinnan vuoksi, ja saat mitä parhaimpia kuvia mitä jännittävimmistä tilanteista! Perustason suojaksi voit valita ohuen kuoren useasta väristä, taikka täysin läpinäkyvän. Jos puhelin on käytössäsi altis kolhuille, niin kannattaa harkita kirkkaita ja kestäviä Shockproof-suojakuoria.

Ota myös huomioon, kun hankit Nokia X10 5G:n

Nokia X10 5G:n mukana ei tule kuulokkeita, joten niitä kannattaa vilkaista tästä. Mukana ei myöskään tule verkkolaturia, mutta siihenkin meillä on ratkaisu: kannattaa hankkia verkkolaturi, joka tukee vähintään 18 watin pikalatausta (9V/2A), esimerkiksi Grateq Vehas 2 x USB-C Verkkolaturi, 35W, Valkoinen. Mikäli mukana tullut latausjohto on liian lyhyt, kaapelivalikoimastamme löytyy jopa 3 metrin piuhoja!

On meidän suomalaisten ilo, että maailman puhelinvalikoimassa on edelleen Nokian nimeä kantavia upouusia laitteita. Meidän mobiilitukkulaisten ilo taas on tarjota kotimaista, avainlipulla sertifioitua palvelua. Kysymyksissä ota yhteyttä iloiseen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme. Toimitukset ovat ilmaisia yli 15 euron ostoksissa ja niin ovat myös palautukset. Ja tavarat lähetetään parhaimmillaan samana päivänä tilauksesta, joten ei tarvitse montaa hetkeä odottaa Nokia X10 5G -tuotteiden saapumista.