Nokia 7.1 kuoret

Nokia 7.1 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Samalla kuoret myös luovat puhelimestasi juuri sinun näköisen. Kuorilla saat puhelimestasi tyylikkään, särmikkään ja persoonallisen. Valikoimastamme löydät Nokia 7.1 kuoria eri mallisina, värisinä ja ominaisuuksilla varustettuna, joten sinun täytyy pohtia millaisia ominaisuuksia sinä haluat kuoriltasi, jolloin on helppo löytää mieleiset kuoret. Toisten makuun ovat lompakkomalliset Nokia 7.1 kuoret, kun taas toiset etsivät mahdollisimman huomaamatonta suojaa. Oli valintasi mitkä tahansa Nokia 7.1 kuoret, niin muistathan viimeistellä suojauksen vielä näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on helppo asentaa puhelimen näytön päälle, jonka jälkeen puhelimesi on suojattu kauttaaltaan. Mobiilitukun porukka toivottaa sinulle mukavia ostoshetkiä kotimaisessa verkkokaupassamme!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 7.1 – Nokian uusi lippulaivapuhelin

    Nokia 7.1 ilmestyi suomen kauppoihin lokakuussa 2018. Nokia 7.1 on nimensäkin mukaisesti edeltäjästään Nokia 7 Plus tehty uudempi ja päivitetty versio. Vaikka mallien nimet ovat hyvin lähellä tosiaan, niin muistathan, että samat kuoret eivät sovi molempiin malleihin. Näyttävä ja suuri 5,84 tuuman LDC IPS –näyttö varmistaa silmäystävällisen käyttäjäkokemuksen videoita katsellessa tai pelatessa. Nokia 7.1 laitteen etu- ja takalasi luovat premium puhelimen tunteen ja tekee puhelimesta todella näyttävän näköisen. Kuvien ottaminen onnistuu ongelmitta kahdella takakameralla (12 + 5 MP) etukameralla (8 MP) sekä muistikortinpaikalla, joten tila ei pääse loppumaan kesken. Jos olet onnekas ja omistat tämän upean puhelimen tai aiot ostaa sen, niin muistathan suojata sen yhteen sopivilla Nokia 7.1 kuorilla ja panssarilasilla!

    Nokia 7.1 – minkä malliset kuoret sinä tarvitset

    Monipuolisesta valikoimastamme löydät Nokia 7.1 kuoria, jotta löydät käyttöösi juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lompakkomalliset Nokia 7.1 kuoret ovatkin nousseet viime aikoina suureen suosioon niiden kätevyyden takia. Lompakkomalliseen kuoreen saat mukaan tärkeimmät korttisi ja setelit, joten kauppaan lähtiessä sinun ei tarvitse aina kantaa lompakko mukanasi. Lisäksi kotelon läppä suojaa laitteen näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi. Jos lompakkomalliset kuoret eivät ole sinun makuusi, niin puhelimen takaosan suojaavista Nokia 7.1 kuorista löydät useita eri vaihtoehtoja mallin, värin ja ominaisuuksien suhteen. Takasuojakuoret suojaavat tehokkaasti puhelimen reunoja ja takaosaa.

    Nokia 7.1 - panssarilasi kannattaa aina

    Uuden puhelimen näytön suojana on aina suojakalvo, joka on asennettu siihen jo tehtaalla. Suojakalvo on hyvä suoja n&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä