Nokia 7.1 kuoret

Nokia 7.1 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Samalla kuoret myös luovat puhelimestasi juuri sinun näköisen.. Kuorilla saat puhelimestasi tyylikkään, särmikkään ja persoonallisen.

Tuotteet

3 tuotetta

Nokia 7.1 – Nokian uusi lippulaivapuhelin

Nokia 7.1 ilmestyi suomen kauppoihin lokakuussa 2018. Nokia 7.1 on nimensäkin mukaisesti edeltäjästään Nokia 7 Plus tehty uudempi ja päivitetty versio. Vaikka mallien nimet ovat hyvin lähellä tosiaan, niin muistathan, että samat kuoret eivät sovi molempiin malleihin. Näyttävä ja suuri 5,84 tuuman LDC IPS –näyttö varmistaa silmäystävällisen käyttäjäkokemuksen videoita katsellessa tai pelatessa. Nokia 7.1 laitteen etu- ja takalasi luovat premium puhelimen tunteen ja tekee puhelimesta todella näyttävän näköisen. Kuvien ottaminen onnistuu ongelmitta kahdella takakameralla (12 + 5 MP) etukameralla (8 MP) sekä muistikortinpaikalla, joten tila ei pääse loppumaan kesken. Jos olet onnekas ja omistat tämän upean puhelimen tai aiot ostaa sen, niin muistathan suojata sen yhteen sopivilla Nokia 7.1 kuorilla ja panssarilasilla!

Nokia 7.1 – minkä malliset kuoret sinä tarvitset

Monipuolisesta valikoimastamme löydät Nokia 7.1 kuoria, jotta löydät käyttöösi juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lompakkomalliset Nokia 7.1 kuoret ovatkin nousseet viime aikoina suureen suosioon niiden kätevyyden takia. Lompakkomalliseen kuoreen saat mukaan tärkeimmät korttisi ja setelit, joten kauppaan lähtiessä sinun ei tarvitse aina kantaa lompakko mukanasi. Lisäksi kotelon läppä suojaa laitteen näyttöä naarmuuntumiselta sen ollessa repussasi tai laukussasi. Jos lompakkomalliset kuoret eivät ole sinun makuusi, niin puhelimen takaosan suojaavista Nokia 7.1 kuorista löydät useita eri vaihtoehtoja mallin, värin ja ominaisuuksien suhteen. Takasuojakuoret suojaavat tehokkaasti puhelimen reunoja ja takaosaa.

Nokia 7.1 - panssarilasi kannattaa aina

Uuden puhelimen näytön suojana on aina suojakalvo, joka on asennettu siihen jo tehtaalla. Suojakalvo on hyvä suoja näytöllä naarmuja, likaa ja sormenjälkiä vastaan, mutta se kannattaa vaihtaa mahdollisimman nopeasti näytön panssarilasiin. Nokia 7.1 näytön panssarilasi on 9 kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi ja puhelimen tippuessa maahan se ottaa iskun vastaan puhelimen oman näytön sijasta. Panssarilasi on helppo asentaa ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin ilman lasia. Panssarilasi on vain 0.33mm paksu, joten sitä voi käyttää suojakoteloiden kanssa ongelmitta. Suosittelemme lämpimästi panssarilasin käyttöä kaikkien Nokia 7.1 kuorien kanssa, jonka jälkeen pienet pudotukset eivät enää säikäytä sinua!

Toimitamme kaikki Nokia 7.1 kuoret nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastostamme. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!