Nokia G10 kuoret

Nokia G10 kuorilla saat ensinnäkin turvattua kallisarvoisen puhelimesi, jolloin se säilyy kuin uudenveroisena huomattavasti pidempään. Toisekseen Nokia G10 puhelimen käyttö helpottuu, sillä nykyaikaiset puhelimet ovat todella liukkaita ja niitä voi olla jopa hankala käyttää, kun ne eivät ilman suojakuoria saata pysyä kädessä yhtä hyvin. Kolmanneksi suojakuorien avulla saat tehtyä Nokia G10 puhelimestasi huomattavasti persoonallisemman, sillä valikoimassamme on toinen toistaan näyttävämpiä värejä ja upeita kuvioita, sekä lisäksi tarjolla on monia materiaaleja, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Tilatessasi tuotteet meiltä saat kaupan päälle aina supernopean toimituksen ja mikäli tilauksesi summa ylittää 15 euroa, niin toimitus on myös täysin ilmainen kirjepostina. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Nokia G10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Näyttäviä Nokia G10 kuoria

    Enää suojakuoret eivät ole ihan pelkästään tylsää tummaa massaa, vaan meiltä löytyy Nokia G10 puhelimelle toinen toistaan upeampia, värikkäämpiä ja todella tyylikkäitä kuvioita. Musta tai esimerkiksi tummanruskea on toki aina myös varma ja toimiva valinta, joten tottakai valikoimassamme on edelleen niitäkin, sillä mitäpä sitä nyt hyvää vaihtamaan. Värikkäiden tai kuviollisten suojakuorien avulla kuitenkin erotat esimerkiksi oman Nokia G10 puhelimesi muiden perheenjäsenten laitteista, joten et vahingossa vastaile vaikkapa kumppanisi puhelimeen. Nokia G10 kuoriin voit myös yhdistellä lisäksi erilaisia pidikkeitä, kiinnikkeitä, otenauhoja, korttitaskuja tai vaikkapa viimeistellä niitä tarrojemme avulla, joilla saat toden teolla persoonallisuutta puhelimeesi!

    Nokia G10 kuoret ovat käytännölliset

    Suojakuorien tai tässä tapauksessa erityisesti suojakoteloiden tarkoituksena ei ole ainoastaan pitää Nokia G10 puhelimesi turvassa mahdollisilta tapaturmilta, vaan ne sisältävät samalla muutamia upeita ominaisuuksia. Suojakuoret pitävät Nokia G10:n rungon turvassa ja kotelot hoitavat saman asian vielä astetta tehokkaammin, mutta lisäksi niissä on mallista riippuen 1-3 korttipaikkaa ja osassa myös erikseen tasku esimerkiksi käteiselle. Näin ollen voit siis nyt ihan luvan kanssa unohtaa virallisen lompakkosi kotiin, sillä sinulla on aina kätevästi mukanasi muutamat tärkeimmät kortit. Suojakoteloiden kansiläppä myös taittuu kätevästi telineeksi, joten voit nauttia lempisarjoistasi Nokia G10:n upealta näytöltä milloin haluat ja missä haluat.

    Lisätarvikkeet Nokia G10 kuorien kaveriksi

    Valikoimastamme löytyy suojakuorien ja -tuotteiden lisäksi lukuisia erilaisia ja toinen toistaan kätevämpiä lisätarvikk

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä