Nokia G10 kuoret

Nokia G10 kuorilla saat ensinnäkin turvattua kallisarvoisen puhelimesi, jolloin se säilyy kuin uudenveroisena huomattavasti pidempään. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

1 tuote

Näyttäviä Nokia G10 kuoria

Enää suojakuoret eivät ole ihan pelkästään tylsää tummaa massaa, vaan meiltä löytyy Nokia G10 puhelimelle toinen toistaan upeampia, värikkäämpiä ja todella tyylikkäitä kuvioita. Musta tai esimerkiksi tummanruskea on toki aina myös varma ja toimiva valinta, joten tottakai valikoimassamme on edelleen niitäkin, sillä mitäpä sitä nyt hyvää vaihtamaan. Värikkäiden tai kuviollisten suojakuorien avulla kuitenkin erotat esimerkiksi oman Nokia G10 puhelimesi muiden perheenjäsenten laitteista, joten et vahingossa vastaile vaikkapa kumppanisi puhelimeen. Nokia G10 kuoriin voit myös yhdistellä lisäksi erilaisia pidikkeitä, kiinnikkeitä, otenauhoja, korttitaskuja tai vaikkapa viimeistellä niitä tarrojemme avulla, joilla saat toden teolla persoonallisuutta puhelimeesi!

Nokia G10 kuoret ovat käytännölliset

Suojakuorien tai tässä tapauksessa erityisesti suojakoteloiden tarkoituksena ei ole ainoastaan pitää Nokia G10 puhelimesi turvassa mahdollisilta tapaturmilta, vaan ne sisältävät samalla muutamia upeita ominaisuuksia. Suojakuoret pitävät Nokia G10:n rungon turvassa ja kotelot hoitavat saman asian vielä astetta tehokkaammin, mutta lisäksi niissä on mallista riippuen 1-3 korttipaikkaa ja osassa myös erikseen tasku esimerkiksi käteiselle. Näin ollen voit siis nyt ihan luvan kanssa unohtaa virallisen lompakkosi kotiin, sillä sinulla on aina kätevästi mukanasi muutamat tärkeimmät kortit. Suojakoteloiden kansiläppä myös taittuu kätevästi telineeksi, joten voit nauttia lempisarjoistasi Nokia G10:n upealta näytöltä milloin haluat ja missä haluat.

Lisätarvikkeet Nokia G10 kuorien kaveriksi

Valikoimastamme löytyy suojakuorien ja -tuotteiden lisäksi lukuisia erilaisia ja toinen toistaan kätevämpiä lisätarvikkeita arjen avuksi. Tarvitsitpa sitten pidempää tai kestävämpää kaapelia, nopeampaa tai langatonta laturia, auto- tai pyörätelineitä tai oikeastaan mitä tahansa, niin suurella todennäköisyydellä löydät ne juuri meidän valikoimastamme. Meidän Nokia G10 kuoret myös sopivat esimerkiksi kaapeleiden kanssa täydellisesti yhteen jättäen kaikki liitännät ja napit vapaasti käyttöösi, joten sinun ei tarvitse erikseen irrotella niitä. Eikun rohkeasti tutustumaan kattavaan valikoimaamme ja mikäli sinulla herää kysyttävää liittyen tuotteisiimme ja esimerkiksi niiden sopivuuteen juuri sinun puhelimeesi, niin iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua!