Nokia 9 PureView kuoret

Nokia 9 PureView suojakuoret toimivat kuin edullinen vakuutus, sillä niiden ollessa puhelimen päällä, laitteen iskunkestävyys on aivan uudella tasolla. Kuorten kanssa sinun ei tarvitse pelätä puhelimen putoamista, sillä niiden tehtävänä on suojata sinun upeasti muotoiltua Nokia 9 PureView puhelintasi kaikista vauhdikkaimmissakin tilanteissa. Nokia 9 PureViewissä on viisi takakameraa, joilla saa otettua upeita kuvia. Kannattaa kuitenkin ehkäistä linssiobjektiivien naarmuuntumista ja peittää puhelimen runko joko suojakuorella tai lompakko suojakotelolla. Näin puhelimen kamerat eivät pääse osumaan pöydän pinnalla oleviin pieniin hiekanjyviin tai muihin vahinkoa aiheuttaviin epäpuhtauksiin. Löydä omat Nokia 9 PureView kuoret alla olevasta valikoimastamme, laita ne tilaukseen ja toimitamme lähetyksen sinulle parissa arkipäivässä. PS. Mobiilitukussa ei ole toimituskuluja!

Nokia 9 PureView

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 9 PureView suojakuoret suojaavat suuren näytön ja kaikki kamerat rikkoontumiselta

    Nokia 9 PureView puhelimessa on uskomattomat viisi kameraa ja kunnioitettava 5,99” kokoinen näyttö. Tämä huikea kokonaisuus kannattaa pitää ehjänä, jotta kameroilla otettuja kuvia on miellyttävä katsoa ehjältä näytöltä. Sen vuoksi suosittelemme sinua hankkimaan Nokia 9 PureView kuoret Suomen suurimmasta puhelintarvikevalikoimasta. Puhelimen ympärille tulevat kuoret ovat ainoa varma keino pitää laite ehjänä päivästä toiseen, joten niiden tilaamatta jättäminen ei kannata missään tapauksessa.

    Jokainen kuori suojaa Nokia 9 PureView puhelimen näyttöä ja kameroita. Suojakuorten reunat nousevat aavistuksen verran näytön reunojen yläpuolelle. Tällainen ominaisuus pelastaa näytön lähes jokaisessa pudotuksessa, sillä näyttö ei ole ensimmäinen maahan tai lattialle osuva kohta, vaan Nokia 9 PureView kuoret ottavat iskun ensin vastaan ja pitävät puhelimen siten täysin rikkoontumattomana.

    Kuoret nousevat myös takapuolella olevien kameraobjektiivien yläpuolelle. Tämä onkin erinomainen ominaisuus, sillä Nokia 9 PureView kamerat eivät pääse naarmuuntumaan esimerkiksi epätasaista pöydän pintaa vastaan.

    Käytä kaikkia liitäntöjä helposti kuorten kanssa

    Nokia 9 PureView on varustettu modernilla USB-C liitännällä, josta onnistuu laitteen lataaminen ja kuulokkeiden liittäminen. Kun olet hankkinut puhelimen suojakuoret, sinun ei tarvitse ottaa niitä koskaan pois. Voit nimittäin ladata Nokia 9 PureView puhelinta sen mukana toimitettavalla latauskaapelilla irrottamatta puhelimen suojia pois paikoiltaan. Tuikkaa latauskaapeli vain liittimen kohdalla olevasta aukosta sisään ja latausvirta alkaa virrata puhelimen 3320 mAh akkuun.

    Kaikki Nokia

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä