Nokia 9 PureView kuoret

Nokia 9 PureView suojakuoret toimivat kuin edullinen vakuutus, sillä niiden ollessa puhelimen päällä, laitteen iskunkestävyys on aivan uudella tasolla. Nokia 9 PureViewissä on viisi takakameraa, joilla saa otettua upeita kuvia.. PS.

Tuotteet

1 tuote

Nokia 9 PureView suojakuoret suojaavat suuren näytön ja kaikki kamerat rikkoontumiselta

Nokia 9 PureView puhelimessa on uskomattomat viisi kameraa ja kunnioitettava 5,99” kokoinen näyttö. Tämä huikea kokonaisuus kannattaa pitää ehjänä, jotta kameroilla otettuja kuvia on miellyttävä katsoa ehjältä näytöltä. Sen vuoksi suosittelemme sinua hankkimaan Nokia 9 PureView kuoret Suomen suurimmasta puhelintarvikevalikoimasta. Puhelimen ympärille tulevat kuoret ovat ainoa varma keino pitää laite ehjänä päivästä toiseen, joten niiden tilaamatta jättäminen ei kannata missään tapauksessa.

Jokainen kuori suojaa Nokia 9 PureView puhelimen näyttöä ja kameroita. Suojakuorten reunat nousevat aavistuksen verran näytön reunojen yläpuolelle. Tällainen ominaisuus pelastaa näytön lähes jokaisessa pudotuksessa, sillä näyttö ei ole ensimmäinen maahan tai lattialle osuva kohta, vaan Nokia 9 PureView kuoret ottavat iskun ensin vastaan ja pitävät puhelimen siten täysin rikkoontumattomana.

Kuoret nousevat myös takapuolella olevien kameraobjektiivien yläpuolelle. Tämä onkin erinomainen ominaisuus, sillä Nokia 9 PureView kamerat eivät pääse naarmuuntumaan esimerkiksi epätasaista pöydän pintaa vastaan.

Käytä kaikkia liitäntöjä helposti kuorten kanssa

Nokia 9 PureView on varustettu modernilla USB-C liitännällä, josta onnistuu laitteen lataaminen ja kuulokkeiden liittäminen. Kun olet hankkinut puhelimen suojakuoret, sinun ei tarvitse ottaa niitä koskaan pois. Voit nimittäin ladata Nokia 9 PureView puhelinta sen mukana toimitettavalla latauskaapelilla irrottamatta puhelimen suojia pois paikoiltaan. Tuikkaa latauskaapeli vain liittimen kohdalla olevasta aukosta sisään ja latausvirta alkaa virrata puhelimen 3320 mAh akkuun.

Kaikki Nokia 9 PureView kuoret toimitetaan nopeasti!

Löydät valikoimastamme useita erilaisia suojausvaihtoehtoja Nokia 9 PureView puhelimelle. Sinun ei tarvitse tinkiä väreistä, sillä löydät varmasti lempiväriäsi vastaavat kuoret. Tarjoamme esimerkiksi mustia, valkoisia, punaisia, sinisiä, ruskeita ja pinkkejä tuotteita. Meiltä on kyselty myös kimaltavampia vaihtoehtoja, joten siksi saatatkin törmätä kultaisiin, ruusukultaisiin ja hopeisiin suojakuoriin. Myös kuviollisia vaihtoehtoja löytyy kattavasta valikoimastamme koko ajan enemmän ja enemmän, joten tervetuloa ihastumaan ja löytämään omasi!

Kun tilaat Nokia 9 PureView suojakuoret, toimitamme ne sinulle super nopeasti. Parhaassa tapauksessa lähetys saapuu sinulle tilausta seuraavana päivänä. Mitään toimituskuluja meillä Mobiilitukussa ei ole. Ja jos haluat jostain syystä esimerkiksi vaihtaa tilaamasi lisätarvikkeet toisenlaisiin, niin sekin onnistuu ilman lisäveloitusta!