Nokia 8 kuoret

Nokia 8 kuoret ovat suunniteltu istumaan täydellisesti uuden laitteesi päälle suojaten sitä iskuja ja pudotuksia vastaan. Suojaamisen lisäksi ne antavat loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseesi ja valitsemalla lempivärisi luot laitteestasi persoonallisen ja juuri itsesi näköisen. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman Nokia 8 kuoria, jotta löydät käyttöösi sopivimman vaihtoehdon. Mieti siis tarkkaan mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset mallin suhteen. Oli se sitten lompakko suojakotelo, huomaamaton taustakuori tai reunat suojaava bumber -mallinen suojus. Muistathan, että Nokia 8 laitteen herkin osa on sen näyttö, joten se on syytä suojata näytön panssarilasilla. Nokia 8 onkin suojattu kauttaaltaan kuori + panssarilasi yhdistelmällä, eikä pieniä pudotuksia tarvitse enää säikähtää! Tervetuloa ostoksille!

Nokia 8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 8 kuoret - suojaa laitteellesi

    Nokia 8 julkaistiin elokuussa 2017 ja on näin ollen Nokia perheen neljäs tulokas. Nokia 8 on varusteltu suurehkolla näytöllä ja tehokkaalla prosessorilla. Jos olet ostanut tämän puhelimen itsellesi, niin kehotan sinua suojaamaan uuden laitteesi, jotta se säilyy mahdollisimman pitkään ehjänä käytössäsi. Mikä olisikaan ikävämpää kuin, että muutaman viikon vanha puhelin on jo lipsahtanut käsistäsi suojaamattomana maahan ja näyttö on päreinä? Tämä on kuitenkin estettävissä, kun hankit Nokia 8 kuoret, joilla suojaat uuden puhelimesi. Kuoret eivät kuitenkaan välttämättä ole pelkkää suojausta varten, vaan niillä luot Nokia 8 laitteestasi juuri sinun näköisesi. Vaihtoehtoja uudelle laitteellesi löydät valikoimastamme laidasta laitaan, jotta löydät juuri tarkoitukseesi sopivimman vaihtoehdon ja mieleisesi värin. Tutustu siis Nokia 8 valikoimamme ja stailaa puhelimesi omaan makuusi!

    Nokia 8 kuoret – millaiset?

    Nokia 8 kuorien valinta kannattaa tehdä omien tarpeittesi mukaan. Jos etsit mahdollisimman huomaamatonta suojaa, niin suosittelemme sinulle ultraohutta suojakuorta, joka on läpinäkyvä sekä ainoastaan 0.3mm paksu. Lisäksi ultraohut suojakuori antaa loistavan näppituntuman puhelimeesi ja onkin noussut suorastaan hittituotteeksi valikoimassamme. Toinen suosituimmista Nokia 8 suojistamme on lompakkokuoret, jotka ovatkin erittäin kätevät, jos haluat että kaikki tärkeimmät korttisi kulkevat kätevästi mukanasi. Esimerkiksi kauppaan mennessä ei tarvitse kantaa painavaa lompakkoa mukana, sillä riittää, että otat puhelimesi mukaan, koska olet laittanut tarvitsemasi kortit kuoreen.  Tässä oli muutama esimerkki valikoimamme tarjonnasta, mutta valikoimastamme löydät lisää vaihtoehtoja, jotta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.

    N

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä