Nokia 8 kuoret

Nokia 8 kuoret ovat suunniteltu istumaan täydellisesti uuden laitteesi päälle suojaten sitä iskuja ja pudotuksia vastaan. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman Nokia 8 kuoria, jotta löydät käyttöösi sopivimman vaihtoehdon.

Tuotteet

1 tuote

Nokia 8 kuoret - suojaa laitteellesi

Nokia 8 julkaistiin elokuussa 2017 ja on näin ollen Nokia perheen neljäs tulokas. Nokia 8 on varusteltu suurehkolla näytöllä ja tehokkaalla prosessorilla. Jos olet ostanut tämän puhelimen itsellesi, niin kehotan sinua suojaamaan uuden laitteesi, jotta se säilyy mahdollisimman pitkään ehjänä käytössäsi. Mikä olisikaan ikävämpää kuin, että muutaman viikon vanha puhelin on jo lipsahtanut käsistäsi suojaamattomana maahan ja näyttö on päreinä? Tämä on kuitenkin estettävissä, kun hankit Nokia 8 kuoret, joilla suojaat uuden puhelimesi. Kuoret eivät kuitenkaan välttämättä ole pelkkää suojausta varten, vaan niillä luot Nokia 8 laitteestasi juuri sinun näköisesi. Vaihtoehtoja uudelle laitteellesi löydät valikoimastamme laidasta laitaan, jotta löydät juuri tarkoitukseesi sopivimman vaihtoehdon ja mieleisesi värin. Tutustu siis Nokia 8 valikoimamme ja stailaa puhelimesi omaan makuusi!

Nokia 8 kuoret – millaiset?

Nokia 8 kuorien valinta kannattaa tehdä omien tarpeittesi mukaan. Jos etsit mahdollisimman huomaamatonta suojaa, niin suosittelemme sinulle ultraohutta suojakuorta, joka on läpinäkyvä sekä ainoastaan 0.3mm paksu. Lisäksi ultraohut suojakuori antaa loistavan näppituntuman puhelimeesi ja onkin noussut suorastaan hittituotteeksi valikoimassamme. Toinen suosituimmista Nokia 8 suojistamme on lompakkokuoret, jotka ovatkin erittäin kätevät, jos haluat että kaikki tärkeimmät korttisi kulkevat kätevästi mukanasi. Esimerkiksi kauppaan mennessä ei tarvitse kantaa painavaa lompakkoa mukana, sillä riittää, että otat puhelimesi mukaan, koska olet laittanut tarvitsemasi kortit kuoreen.  Tässä oli muutama esimerkki valikoimamme tarjonnasta, mutta valikoimastamme löydät lisää vaihtoehtoja, jotta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Nokia 8 kuoret -  panssarilasi vielä hankkimatta?

Löydettyäsi Nokia 8 kuoret sinun tarpeisiisi ja makuusi on puhelin suojattu jo osittain. Mutta mitenkäs se puhelimen herkin osa, eli näyttö? Oli sinulla mikä tahansa kuori suojaamassa puhelintasi, niin suosittelemme lämpimästi lisäksi käytettävän näytön panssarilasia. Panssarilasi on ehdoton suoja nykyajan älypuhelimissa, sillä näytön korjaaminen on hintavaa verrattuna 14.95€ maksavaan panssarilasiin. Näytön panssarilla ja kuorilla Nokia 8 laitteesi on suojattu kauttaaltaan, eivätkä pienet tiputukset haittaa menoasi ollenkaan. Lisäksi tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen toimituksen.