Nokia 8.3 Kuoret

Löydä parhaat kuoret ja kotelot Nokia 8.3 puhelimeen ja tilaa ne samoin tein! Löydät valikoimastamme suuren määrän erilaisia Nokia 8.3 kuoria, joissa osassa on myös käyttöä helpottava kansiläppä. Näin laitteen näyttö on suojattuna tehokkaasti, mutta kun haluat käyttää näyttöä, voit taittaa kannen helposti puhelimen takapuolelle. Kaikki Nokia 8.3 kuoret istuvat puhelimen päällä saumattomasti, etkä meinaa edes huomata niiden paikallaanoloa. Niitä ei myöskään tarvitse ottaa koskaan pois, sillä puhelimen liitinten ja näppäinten käyttö onnistuu vaivattomasti suojatuotteiden ollessa paikoillaan. Helppoa, vai mitä! Tutustu suureen valikoimaan ja muista lisätä ostoskoriisi myös näytön panssarilasi, jotta laite on suojattu täydellisesti joka puolelta. Enää ei tarvitse pelätä hajoavaa puhelinta!

Nokia 8.3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
      Lue lisää

      Nokia 8.3 kuoret on helppo asettaa paikoilleen

      Jos sinulla ei aikaisemmin ole ollut suojakuoria puhelimessa, saatat miettiä, onko niiden paikoilleen asettaminen vaikeaa. Oikea vastaus on, että Nokia 8.3 kuorten asettaminen on helppoa ja onnistuu keneltä tahansa, ilman minkäänlaisia työkaluja. Aseta puhelimen toinen kylki (mielellään se puoli, jossa on enemmän näppäimiä) ensin suojuksen sisään ja paina tämän jälkeen toinen kylki suojan sisään. Näin helppoa se on, eikä aikaakaan mene kuin pari sekuntia!

      Nokia 8.3 kuoret on muotoiltu nerokkaalla tavalla siten, ettei niitä tarvitse ikinä irrottaa pois paikoiltaan. Jos kuitenkin haluat irrottaa ne paikoiltaan, nosta suojan kulmasta puhelin pois paikoiltaan. Tämän jälkeen saat nostettua laitteen kokonaan pois paikoiltaan. Älä kuitenkaan pidä Nokia 8.3 puhelinta liian pitkään ilman suojakuoria, sillä vahinko saattaa tapahtua nopeastikin.

      Vältä näytön rikkoontuminen

      Yli 95% rikkoontuneista puhelimista on rikkoontunut nimenomaan sen näytöstä. Syykin on selvä: suuret, jopa yli kuuden tuuman kokoiset näytöt ottavat osumia herkästi itseensä. Tätä ei yhtään helpota, että lasia ja muovia yhdistelevät rungot ovat pelottavan liukkaita kädessä. Kannattaakin olla kaukaa viisas ja hankkia kuorten kanssa samalla kerralla myös näyttöä suojaava iskunkestävä panssarilasi. 

      Suojakuoret suojaavat Nokia 8.3 puhelinta lähes jokaisessa tilanteessa, mutta näyttö on liian herkkä jopa pelkille suojille. Siksi kannattaakin asentaa näytön panssarilasi kosketusnäytön päälle, jolloin puhelin on hyvässä suojassa sekä etu- että takapuolelta. Suojatuotteet pelastavat puhelimen lähes 100% varmuudella, joten muutaman kympin panostus puhelimen suojaamiseen on kannattavaa.

      Värikkäät Nokia 8.3 kuoret ovat trendikkäät

      Puhelin on mukana lähes jokaisessa arkipäivän tilanteessa, joten sen u

      Hyödynnä alekoodi

      Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

      Lunasta koodi

      Arvostele meidät

      Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

      Arvostele!

      Kysymyksiä?

      Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

      Ota yhteyttä