Nokia 8.1 kuoret

Suomalaisen HMD Globalin valmistuttama Nokia 8.1 puhelin tarjoaa käyttäjälleen loistavan käyttökokemuksen puhtaalla Android käyttöjärjestelmällä. Runkoa suojaavien suojusten lisäksi myös näytön suojaamiseen kannattaa panostaa.

Tuotteet

6 tuotetta

Tee puhelimestasi kestävä ja tilaa suojakuoret

Nokia 8.1 julkaistiin joulukuussa 2018 ja se on varusteltu suurehkolla 6.18 tuuman näytöllä, sekä tehokkaalla Snapdragon 710 prosessorilla. Jos olet hankkinut tämän puhelimen itsellesi tai pohtimassa sen ostoa, niin suosittelemme sinua suojaamaan uuden laitteesi heti käyttöönoton yhteydessä. Näin se kestää osumia ja iskuja erittäin hyvin.

Suojaamaton puhelin saattaa pudota ja rikkoontua jo yhdestä iskusta. Tämä on kuitenkin helposti estettävissä puhelimen kuorilla. Puhelimen päälle asetettavat suojat eivät välttämättä ole pelkkää suojausta varten, vaan niillä luot laitteesta juuri sinun näköisesi. Vaihtoehtoja uudelle laitteellesi löydät valikoimastamme laidasta laitaan. Valikoimasta löytyy esimerkiksi mustia, punaisia, sinisiä, pinkkejä ja kultaisia suojakuoria. Tutustu siis Nokia 8.1 valikoimaamme ja suojaa se omalla tyylilläsi!

Taustakuori vai suojakotelo?

Suojatarvikkeiden valinta voi olla hyvin vaikeaa monille meistä. Suosittelemme pohtimaan omia tarpeita ennen tilauksen tekemistä. Jos etsit mahdollisimman huomaamatonta suojaa, niin suosittelemme sinulle ohutta takasuojusta. Tämä on helppo tapa pitää puhelin mukavan ohuena, mutta kuitenkin parantaa sen iskunkestävyyttä. Jos haluat kuljettaa Nokia 8.1 puhelimesi kanssa myös kortteja ja seteleitä, suosittelemme kannellista lompakko suojakoteloa. Koteloihin saat helposti napattua mukaasi tärkeimmät korttisi ja hieman kahisevaa. Tällöin sinun ei tarvitse ottaa laukkua tai lompakkoa mukaan kauppareissuihin. Löydät laajan valikoiman erilaisia puhelinkuoria suuresta valikoimastamme. Tervetuloa tutkimaan kauppamme antimia! 

Muista suojata myös näyttö!

Löydettyäsi sopivat suojakuoret, niin muista hankkia näytön turvaksi erillinen panssarilasi. Panssarilasi on ehdoton suoja nykyajan älypuhelimissa, sillä näytön korjaaminen on hintavaa verrattuna pari kymppiä maksavaan suojalasiin. Näytön panssarilla sekä rungon päälle asettuvilla Nokia 8.1 suojilla, puhelimesi on suojattu kauttaaltaan. Nyt eivät pienet tiputukset haittaa menoasi ollenkaan!