Nokia 8.1 kuoret

Suomalaisen HMD Globalin valmistuttama Nokia 8.1 puhelin tarjoaa käyttäjälleen loistavan käyttökokemuksen puhtaalla Android käyttöjärjestelmällä. Suuri 6,18 tuuman näyttö kannattaa suojata kuorilla sekä panssarilaseilla, sillä näin se ei pääse rikkoontumaan. Puhelimelle löytyy erilaisia suojausvaihtoehtoja perinteisistä lompakkomallin koteloista tavallisiin taustakuoriin, jotka peittävät vain puhelimen takaosan ja sivut. Runkoa suojaavien suojusten lisäksi myös näytön suojaamiseen kannattaa panostaa. Näytön panssarilasi on tärkein osa, jotta puhelin olisi joka puolelta turvattuna. Tervetuloa tilaamaan omat suojatuotteet ja muut kätevät puhelintarvikkeet. Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen ja erityisen ystävällisen asiakaspalvelun. Myös toimitus ja palautus on aina ilmaista, joten nyt kipin kapin ostoksille!

Nokia 8.1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Tee puhelimestasi kestävä ja tilaa suojakuoret

    Nokia 8.1 julkaistiin joulukuussa 2018 ja se on varusteltu suurehkolla 6.18 tuuman näytöllä, sekä tehokkaalla Snapdragon 710 prosessorilla. Jos olet hankkinut tämän puhelimen itsellesi tai pohtimassa sen ostoa, niin suosittelemme sinua suojaamaan uuden laitteesi heti käyttöönoton yhteydessä. Näin se kestää osumia ja iskuja erittäin hyvin.

    Suojaamaton puhelin saattaa pudota ja rikkoontua jo yhdestä iskusta. Tämä on kuitenkin helposti estettävissä puhelimen kuorilla. Puhelimen päälle asetettavat suojat eivät välttämättä ole pelkkää suojausta varten, vaan niillä luot laitteesta juuri sinun näköisesi. Vaihtoehtoja uudelle laitteellesi löydät valikoimastamme laidasta laitaan. Valikoimasta löytyy esimerkiksi mustia, punaisia, sinisiä, pinkkejä ja kultaisia suojakuoria. Tutustu siis Nokia 8.1 valikoimaamme ja suojaa se omalla tyylilläsi!

    Taustakuori vai suojakotelo?

    Suojatarvikkeiden valinta voi olla hyvin vaikeaa monille meistä. Suosittelemme pohtimaan omia tarpeita ennen tilauksen tekemistä. Jos etsit mahdollisimman huomaamatonta suojaa, niin suosittelemme sinulle ohutta takasuojusta. Tämä on helppo tapa pitää puhelin mukavan ohuena, mutta kuitenkin parantaa sen iskunkestävyyttä. Jos haluat kuljettaa Nokia 8.1 puhelimesi kanssa myös kortteja ja seteleitä, suosittelemme kannellista lompakko suojakoteloa. Koteloihin saat helposti napattua mukaasi tärkeimmät korttisi ja hieman kahisevaa. Tällöin sinun ei tarvitse ottaa laukkua tai lompakkoa mukaan kauppareissuihin. Löydät laajan valikoiman erilaisia puhelinkuoria suuresta valikoimastamme. Tervetuloa tutkimaan kauppamme antimia! 

    Muista suojata myös näyttö!

    Löydettyäsi sopivat suojakuoret, niin muista hankkia näytön turvaksi erillinen pans

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä