Nokia 8.1

Nokia 8.1 kuoret pitävät tyylikkään nokialaisen turvassa. Suomalaisen HMD Globalin ulos tuoma puhelin tarjoaa käyttäjälleen loistavan käyttökokemuksen omalla Nokian puhtaalla Android käyttöjärjestelmällä. Suuri 6,18 tuuman näyttö kannattaa suojata monipuolisilla Nokia 8.1 kuorilla tuotteilla, sillä puhelimelle löytyy erilaisia suojausvaihtoehtoja niin perinteisistä lompakkomallin koteloista tavallisiin taustakuoriin, jotka peittävät vain puhelimen takaosan ja sivut. Tärkein tuote, joka Nokia 8.1 puhelimen kaveriksi kannattaa hankkia, on Quick & Easy panssarilasi. Näytön panssarilasi on tärkein osa suojausta, joka puhelimelle kannattaa hankkia. Tervetuloa siis tilaamaan omat Nokia 8.1 kuoresi. Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen ja erityisen ystävällisen ja joustavan asiakaspalvelun! Myös toimitus ja palautus on aina ilmaista joten nyt kipin kapin ostoksille.

Nokia 8.1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 8.1 kuoret – uutuus mallille suojakuoria

    Nokia 8.1 julkaistiin joulukuussa 2018 ja näin ollen on yksi Nokian uusimmista puhelinmalleista. Nokia 8.1 on varusteltu suurehkolla näytöllä 6.18” näytöllä ja tehokkaalla Snapdragon 710 prosessorilla. Jos olet hankkinut tämän puhelimen itsellesi tai pohtimassa sen ostoa, niin kehotan sinua suojaamaan uuden laitteesi heti käyttöönoton yhteydessä, jotta se säilyy mahdollisimman pitkään ehjänä ja virheettömänä. Mikä olisikaan ikävämpää kuin, että muutaman viikon vanha puhelin on jo lipsahtanut käsistäsi suojaamattomana maahan ja näyttö on päreinä? Tämä on kuitenkin estettävissä, kun hankit Nokia 8.1 kuoret, joilla suojaat uuden puhelimesi. Kuoret eivät kuitenkaan välttämättä ole pelkkää suojausta varten, vaan niillä luot Nokia 8 laitteestasi juuri sinun näköisesi. Vaihtoehtoja uudelle laitteellesi löydät valikoimastamme laidasta laitaan, jotta löydät juuri tarkoitukseesi sopivimman vaihtoehdon ja mieleisesi värin. Tutustu siis Nokia 8 valikoimaamme ja luo puhelimesi omaan näköisesi!

    Nokia 8.1 kuoret – on suojakuoria ja suojakoteloita

    Nokia 8.1 kuorien valinta on hyvinkin vaikeaa monille meistä. Suosittelemme pohtimaan omia tarpeita suojakuoren valinnassa. Jos etsit mahdollisimman huomaamatonta suojaa, niin suosittelemme sinulle ohutta takasuojakuorta. Nämä suojakuoret suojaavat puhelimesi takaosat ja reunat, pitäen puhelimen ohuen tuntuisena. Jos puolestaan on hakusessa suojakuori, jossa olisi korttipaikkoja ja taittuva läppäkansi, suosittelemme lompakkosuojakuoria. Lompakkosuojakoteloihin saat helposti napattua mukaasi tärkeimmät korttisi ja hieman kahisevaa. Tällöin sinun ei tarvitse ottaa laukkua tai lompakkoa mukaasi kauppareissuihin. Löydät laajan valikoiman erilaisia ja erityyppisiä suojakuoria Nokia 8.1 mallille. Eikun tutkimaan kauppamme antimia!

    Nokia 8.1 kuor

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä