Nokia 7 Plus kuoret

Nokia 7 Plus kuorilla takaat, että laitteesi pysyy ehjänä käytössäsi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi kiireisessä arjessasi ikäviä iskuja ja pudotuksia vastaan, sekä tekevät laitteestasi särmikkään ja persoonallisen näköisen. Vertailemalla eri Nokia 7 Plus kuoria löydät valikoimastamme juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon mallin ja materiaalin suhteen, jonka jälkeen sinun tarvitsee enää valita mieluinen värivaihtoehto. Hyvän suojan saat jo pelkillä Nokia 7 Plus kuorilla, mutta näytön panssarilasilla viimeistelet laitteesi suojauksen. Suosittelemme panssarilasia käytettäväksi kaikkien Nokia 7 Plus kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu joka puolelta. Kaikki tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa supernopealla toimituksella ja ilmaisilla toimituskuluilla, joten maksat ainoastaan tuotteiden hinnan. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Nokia 7 Plus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 7 Plus kuoret – Kartoita tarpeesi ja vertaile eri vaihtoehtoja

    Nokia 7 Plus on nimensäkin mukaisesti suurehko älypuhelin ja näyttö on valtavan kokoinen. Nokia 7 Plus on ulkonäöllisesti viimeistelty kauniilla ruusukullan värisillä yksityiskohdilla sekä mustassa että valkoisessa vaihtoehdossa. Nykypäivänä kaikki älypuhelimet on erittäin tärkeää suojata asian mukaisesti tarpeellisilla varusteilla. Suojaaminen on hyvä aloittaa ostamalla mieluinen Nokia 7 Plus kuori, joka kannattaakin valita omien tarpeiden mukaan. Nokia 7 Plus kuorta valitessasi kannattaa ensin miettiä, että mitä ominaisuuksia suojalta hakee ja tarvitsee? Tämän jälkeen on helppo verrata eri Nokia 7 Plus kuoria ja niiden ominaisuuksia, jotta löydät juuri käyttöösi sopivimman vaihtoehdon. 

    Nokia 7 Plus kuoret – Värit tuovat arkeesi piristystä

    Monille tärkein ominaisuus Nokia 7 Plus kuorissa on niiden suojaus, mutta oletko miettinyt, että ne myös tekevät laitteestasi joukosta erottuvan ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Monet yhdistävätkin kuoret yhteensopiviksi esimerkiksi asukokonaisuuteen, omaan tyyliin tai vaikkapa tabletin suojakoteloon. Musta on yleisesti suosituin väri ja varma valinta Nokia 7 Plus kuorissa, mutta vaikkapa ruskea tai pinkki vaihtoehto tuovat arkeesi piristystä. Lisäksi, jos sinulla on taipumusta puhelimen kadotteluun, niin erottuvat kirkkaammat värit helposti sohvatyynyjen seasta. Nokia 7 Plus kuoria löydät valikoimastamme useissa eri väreissä ja malleissa, joten valitse itsesi näköinen ja sinua miellyttävävaihtoehto.

    Nokia 7 Plus kuoret – Panssarilasi viimeistelee laitteesi suojauksen

    Käyttöösi sopivimmat Nokia 7 Plus kuoret löydettyäsi ja klikattuasi ostoskoriisi kannattaa vielä hetkeksi pysähtyä miettimään suojauksen

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä