Nokia 7 Plus kuoret

Nokia 7 Plus kuorilla takaat, että laitteesi pysyy ehjänä käytössäsi mahdollisimman pitkään. Ne suojaavat laitettasi kiireisessä arjessasi ikäviä iskuja ja pudotuksia vastaan, sekä tekevät laitteestasi särmikkään ja persoonallisen näköisen.

Tuotteet

1 tuote

Nokia 7 Plus kuoret – Kartoita tarpeesi ja vertaile eri vaihtoehtoja

Nokia 7 Plus on nimensäkin mukaisesti suurehko älypuhelin ja näyttö on valtavan kokoinen. Nokia 7 Plus on ulkonäöllisesti viimeistelty kauniilla ruusukullan värisillä yksityiskohdilla sekä mustassa että valkoisessa vaihtoehdossa. Nykypäivänä kaikki älypuhelimet on erittäin tärkeää suojata asian mukaisesti tarpeellisilla varusteilla. Suojaaminen on hyvä aloittaa ostamalla mieluinen Nokia 7 Plus kuori, joka kannattaakin valita omien tarpeiden mukaan. Nokia 7 Plus kuorta valitessasi kannattaa ensin miettiä, että mitä ominaisuuksia suojalta hakee ja tarvitsee? Tämän jälkeen on helppo verrata eri Nokia 7 Plus kuoria ja niiden ominaisuuksia, jotta löydät juuri käyttöösi sopivimman vaihtoehdon. 

Nokia 7 Plus kuoret – Värit tuovat arkeesi piristystä

Monille tärkein ominaisuus Nokia 7 Plus kuorissa on niiden suojaus, mutta oletko miettinyt, että ne myös tekevät laitteestasi joukosta erottuvan ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Monet yhdistävätkin kuoret yhteensopiviksi esimerkiksi asukokonaisuuteen, omaan tyyliin tai vaikkapa tabletin suojakoteloon. Musta on yleisesti suosituin väri ja varma valinta Nokia 7 Plus kuorissa, mutta vaikkapa ruskea tai pinkki vaihtoehto tuovat arkeesi piristystä. Lisäksi, jos sinulla on taipumusta puhelimen kadotteluun, niin erottuvat kirkkaammat värit helposti sohvatyynyjen seasta. Nokia 7 Plus kuoria löydät valikoimastamme useissa eri väreissä ja malleissa, joten valitse itsesi näköinen ja sinua miellyttävävaihtoehto.

Nokia 7 Plus kuoret – Panssarilasi viimeistelee laitteesi suojauksen

Käyttöösi sopivimmat Nokia 7 Plus kuoret löydettyäsi ja klikattuasi ostoskoriisi kannattaa vielä hetkeksi pysähtyä miettimään suojauksen viimeistelyä. Tämä onnistuu helposti näytön panssarilasilla, joka suojaa laitteesi herkimmän osan, ei näytön. Panssarilasi on helppo asentaa paikoilleen ja on ehdoton lisävaruste näytön ehjänä säilymisen kannalta. Tuntuma panssarilasilla on täysin samanlainen, kuin puhelimen omalla näytöllä, joten et edes huomaa sen paikallaoloa. Suosittelemme lämpimästi panssarilasia käytettäväksi kaikkien Nokia 7 Plus kuorien kanssa. Tällä yhdistelmällä on laitteesi suojattu kauttaaltaan, eikä pudotuksia tarvitse enää säikähtää.

Toimitamme kaikki tilaukset nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset!