Nokia 7.2 kuoret

Nyt on saatavilla Nokia 7.2 kuoria Mobiilitukulla! Nokia 7.2 suojakuorilla pidät tämän uuden Nokian puhelimen turvassa ja uudenveroisena. Puhelimesta löytyy suuri 6.3 tuuman näyttö, jossa on jo trendikkääksi muodostunut yhden kameran ”notch” etupuolella.

Tuotteet

6 tuotetta

Nokia 7.2 – mikä suojakuorityyppi sopii sinulle?

Meiltä usein kysytään, että kannattaako Nokia 7.2 suojata kuorella vai kotelolla. Molemmissa vaihtoehdoissa on hyvät puolensa ja loppu peleissä sinä olet ainut, joka voi vastata tähän kysymykseen. Jos pidät, että puhelimen näytön päälle tulee kansiläppä ja haluat kotelolta samalla myös lompakon ominaisuuksia, suosittelemme valitsemaan ehdottomasti lompakko suojakotelon. Ne on valmistettu pääasiassa erilaisista nahkaseoksista, joten Nokia 7.2 koteloita on saatavilla lukuisissa eri väreissä aina mustasta ja valkoisesta, pinkkiin ja kultaiseen. Löydät varmasti mieluisan värin tai kuvioinnin koteloosi.

Nokia 7.2 kuoret puolestaan pitävät puhelimen ohuen tuntuisena, ja se on heti käytettävissä, kun otat sen taskustasi. Ohuus onkin kuorien valtti, sillä suurikokoiseen puhelimeen ei mielellään halua juurikaan lisää ulkomittoja. Suojaavuudesta ei silti tarvitse tinkiä, vaikka Nokia 7.2 suojakuoret ovatkin ohuet. Ne pitävät Nokia 7.2 puhelimesi turvassa kaikilta tavallisilta arkipäiväisiltä tapaturmilta kuten putoamisilta ja muilta osumilta. Kaikista ohuimmat Nokia 7.2 kuoret ovat paksuudeltaan vain 0,5mm mutta jo tämäkin riittää saavuttamaan huomattavasti alkuperäistä kestävämmän puhelimen. Valitset siis kuoren tai kotelon, voit olla varma, että puhelimesi kestää iskuja oikein mainiosti!

Nokia 7.2 – panssarilasilla näyttö suojataan

Nokia 7.2 kuorilla ja koteloilla suojaat puhelimen rungon, mutta näytön päälle suosittelemme panssarilasia. Iskunkestävä panssarilasi, onkin puhelimenomistajan yksi kallisarvoisimmista lisätarvikkeista ja maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisen pudotuksen sattuessa kohdalle. Rikkonainen näyttö on ehkä se kaikista pahin ongelma, jonka Nokia 7.2:n omistaja voi kohdata. Sillä ei nimittäin silloin paljoakaan tee.

Nokia 7.2 – lisätarvike voi olla huipputarvike

Meiltä Mobiilitukusta löydät todella laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita mobiililaitteille. Listaamme nyt muutaman lempitarvikkeemme, jotka kulkevat kätevästi puhelimesi mukana tilanteesta riippumatta ja jotka kuitenkin kannattaa aina olla mukana. Ehdoton suosikkimme on PopSocket puhelinpidikkeet! Nämä persoonalliset pidikkeet tuovat lisää persoonallisuutta puhelimeesi ja voit kiinnittää ne puhelimen suojasi takaosaan. Näin saat lisää käytettävyyttä haastaviin tilanteisiin. Toinen ehdoton suosikkimme on varavirtalähde. Ei ole mitään ärsyttävämpää, kuin se että käytät puhelintasi ja akku loppuu kaiken kesken. Siksi suosittelemmekin hankkimaan puhelimellesi yhteensopivan varavirtalähteen, et varmasti pety valintaan!