Nokia 7.2 kuoret

Nyt on saatavilla Nokia 7.2 kuoria Mobiilitukulla! Nokia 7.2 suojakuorilla pidät tämän uuden Nokian puhelimen turvassa ja uudenveroisena. Puhelimesta löytyy suuri 6.3 tuuman näyttö, jossa on jo trendikkääksi muodostunut yhden kameran ”notch” etupuolella. Nokia 7.2 on varusteltu uusimmalla Android 9.0 (Pie) käyttöjärjestelmällä, joka on taattua tehokkuutta Nokian toimesta. Jotta saat nauttia puhelimestasi mahdollisimman pitkään, suosittelemme ostamaan siihen suojakuoret. Suojakuoret pitävät laitettasi naarmuuttumattona ja siistinä. Valikoimistamme tulet löytämään suositut lompakkosuojakotelot, sekä muut klassiset suojat kuten värilliset taustakuoret. Näytön panssarilaseista suosittelemme Quick & Easy lasiamme, joka turvaa sinunkin puhelimesi näytön ikävän pudotuksen tai iskun sattuessa. Kaikki tuotteemme lähtevät suoraan Suomen varastoltamme, mikä tekee toimituksistamme salaman nopeita!

Nokia 7.2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 7.2 – mikä suojakuorityyppi sopii sinulle?

    Meiltä usein kysytään, että kannattaako Nokia 7.2 suojata kuorella vai kotelolla. Molemmissa vaihtoehdoissa on hyvät puolensa ja loppu peleissä sinä olet ainut, joka voi vastata tähän kysymykseen. Jos pidät, että puhelimen näytön päälle tulee kansiläppä ja haluat kotelolta samalla myös lompakon ominaisuuksia, suosittelemme valitsemaan ehdottomasti lompakko suojakotelon. Ne on valmistettu pääasiassa erilaisista nahkaseoksista, joten Nokia 7.2 koteloita on saatavilla lukuisissa eri väreissä aina mustasta ja valkoisesta, pinkkiin ja kultaiseen. Löydät varmasti mieluisan värin tai kuvioinnin koteloosi.

    Nokia 7.2 kuoret puolestaan pitävät puhelimen ohuen tuntuisena, ja se on heti käytettävissä, kun otat sen taskustasi. Ohuus onkin kuorien valtti, sillä suurikokoiseen puhelimeen ei mielellään halua juurikaan lisää ulkomittoja. Suojaavuudesta ei silti tarvitse tinkiä, vaikka Nokia 7.2 suojakuoret ovatkin ohuet. Ne pitävät Nokia 7.2 puhelimesi turvassa kaikilta tavallisilta arkipäiväisiltä tapaturmilta kuten putoamisilta ja muilta osumilta. Kaikista ohuimmat Nokia 7.2 kuoret ovat paksuudeltaan vain 0,5mm mutta jo tämäkin riittää saavuttamaan huomattavasti alkuperäistä kestävämmän puhelimen. Valitset siis kuoren tai kotelon, voit olla varma, että puhelimesi kestää iskuja oikein mainiosti!

    Nokia 7.2 – panssarilasilla näyttö suojataan

    Nokia 7.2 kuorilla ja koteloilla suojaat puhelimen rungon, mutta näytön päälle suosittelemme panssarilasia. Iskunkestävä panssarilasi, onkin puhelimenomistajan yksi kallisarvoisimmista lisätarvikkeista ja maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisen pudotuksen sattuessa kohdalle. Rikkonainen näyttö on ehkä se kaikista pahin ongelma, jonka Nokia 7.2:n omistaja voi kohdata. Sillä ei nimittäin silloin paljoakaan tee.

    Nokia 7.2 &n

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä