Nokia 6 kuoret

Nokia 6 kuoret on tarkoitettu asetettavaksi puhelimen rungon päälle, eli siitä ei tarvitse irrottaa takakuorta tai mitään muutakaan osiota. Ylimääräisen suojan tarkoituksena on nimittäin suojata puhelimen alkuperäisiä osia kuten sivuja, taustaa ja näyttöä rikkoontumiselta. Sen ne tekevätkin parhaalla mahdollisella tavalla ja kuoren sisällä Nokia 6 puhelimesi on turvassa rikkoontumiselta. Mikäli kuljetat mukanasi esimerkiksi maksukortteja, kannattaa sinun harkita lompakko suojakotelon hankkimista. Kuljetat siinä nimittäin kortit sekä setelit näppärästi ja saat myös Nokia 6:n suojaan kaikilta kolhuilta. Toimitamme kaikki Nokia 6 suojat sekä muut lisätarvikkeet nopeasti vain 1-3 arkipäivässä, jotta saat tilatut tuotteet nopeasti itsellesi. Meillä ei muuten ole postikuluja, vaan ne ovat tasan 0€!

Nokia 6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 6 kuoria vai kotelo?

    On ikuisuuskysymys, että kannattaako Nokia 6 suojata kuorella vai kotelolla. Molemmissa on hyvät puolensa ja viime kädessä oma henkilökohtainen tarve ratkaisee parhaan suojaustavan sinun puhelimeen. Jos tykkäät nahkaisista kansista puhelimen päällä ja haluat siltä samalla myös lompakon ominaisuuksia, suosittelemme valitsemaan ehdottomasti lompakko suojakotelon. Ne on valmistettu pääasiassa erilaisista nahkaseoksista, joten Nokia 6 koteloita on saatavilla lukuisissa eri väreissä aina mustasta ja valkoisesta, pinkkiin ja kultaiseen. Löydät varmasti mieluisan värin tai kuvioinnin koteloosi.

    Nokia 6 kuoret ovat siinä mielessä erinomaiset, että ne pitävät puhelimesi ohuena, mutta silti rikkoontumiselta suojassa. Ohuus onkin kuorien valtti, sillä suurikokoiseen puhelimeen ei mielellään halua juurikaan lisää ulkomittoja. Suojaavuudesta ei silti tarvitse tinkiä, vaikka Nokia 6 suojakuoret ovatkin ohuet. Ne pitävät Nokia 6 puhelimesi turvassa kaikilta tavallisilta arkipäiväisiltä haasteilta kuten putoamisilta ja muilta osumilta. Kaikista ohuimmat Nokia 6 kuoret ovat paksuudeltaan vain 0,5mm mutta jo tämäkin riittää saavuttamaan huomattavasti alkuperäistä kestävämmän puhelimen. Valitset siis kuoren tai kotelon, voit olla varma, että puhelimesi kestää iskuja oikein mainiosti!

    Nokia 6 kuoria on saatavana pirteissä ja hienoissa väreissä

    Nokia 6 puhelimen kuoria on saatavana monissa erilaisissa väreissä tähän ikonisen laitevalmistajan uutuuspuhelimeen. Jos haluat pysytellä perinteisissä, joidenkin mielestä tylsissä, väreissä kannattaa sinun tutustua mustiin, valkoisiin ja ruskeisiin Nokia 6 kuoriin. Pirteämmistä väreistä valikoimastamme löytyy esimerkiksi läpinäkyviä, osittain läpikuultavia, sinisiä, punaisia, pinkkejä ja violetteja värejä. Eri värisillä s

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä