Nokia 6 kuoret

Nokia 6 kuoret on tarkoitettu asetettavaksi puhelimen rungon päälle, eli siitä ei tarvitse irrottaa takakuorta tai mitään muutakaan osiota. Mikäli kuljetat mukanasi esimerkiksi maksukortteja, kannattaa sinun harkita lompakko suojakotelon hankkimista.

Tuotteet

9 tuotetta

Nokia 6 kuoria vai kotelo?

On ikuisuuskysymys, että kannattaako Nokia 6 suojata kuorella vai kotelolla. Molemmissa on hyvät puolensa ja viime kädessä oma henkilökohtainen tarve ratkaisee parhaan suojaustavan sinun puhelimeen. Jos tykkäät nahkaisista kansista puhelimen päällä ja haluat siltä samalla myös lompakon ominaisuuksia, suosittelemme valitsemaan ehdottomasti lompakko suojakotelon. Ne on valmistettu pääasiassa erilaisista nahkaseoksista, joten Nokia 6 koteloita on saatavilla lukuisissa eri väreissä aina mustasta ja valkoisesta, pinkkiin ja kultaiseen. Löydät varmasti mieluisan värin tai kuvioinnin koteloosi.

Nokia 6 kuoret ovat siinä mielessä erinomaiset, että ne pitävät puhelimesi ohuena, mutta silti rikkoontumiselta suojassa. Ohuus onkin kuorien valtti, sillä suurikokoiseen puhelimeen ei mielellään halua juurikaan lisää ulkomittoja. Suojaavuudesta ei silti tarvitse tinkiä, vaikka Nokia 6 suojakuoret ovatkin ohuet. Ne pitävät Nokia 6 puhelimesi turvassa kaikilta tavallisilta arkipäiväisiltä haasteilta kuten putoamisilta ja muilta osumilta. Kaikista ohuimmat Nokia 6 kuoret ovat paksuudeltaan vain 0,5mm mutta jo tämäkin riittää saavuttamaan huomattavasti alkuperäistä kestävämmän puhelimen. Valitset siis kuoren tai kotelon, voit olla varma, että puhelimesi kestää iskuja oikein mainiosti!

Nokia 6 kuoria on saatavana pirteissä ja hienoissa väreissä

Nokia 6 puhelimen kuoria on saatavana monissa erilaisissa väreissä tähän ikonisen laitevalmistajan uutuuspuhelimeen. Jos haluat pysytellä perinteisissä, joidenkin mielestä tylsissä, väreissä kannattaa sinun tutustua mustiin, valkoisiin ja ruskeisiin Nokia 6 kuoriin. Pirteämmistä väreistä valikoimastamme löytyy esimerkiksi läpinäkyviä, osittain läpikuultavia, sinisiä, punaisia, pinkkejä ja violetteja värejä. Eri värisillä suojakuorilla varustettu Nokia 6 puhelin näyttää aina erilaiselta ja omalaatuiselta, joten sinun oma puhelimesi muuttuu hetkessä myös täysin sinun itsesi näköiseksi käyttöesineeksi.

Nokia 6 kuorien hyödyt

Jotkut saattavat pohtia, mitä hyötyä on suojata Nokia 6 puhelin kuorilla. Syitä on monia ja erilaisten syiden painotus riippuu paljon yksilöstä ja mitä hän pitää tärkeänä. Ehkäpä kuitenkin kaikista tärkein syy käyttää Nokia 6 kuoria on niiden suojaamisominaisuudet, sillä ne todellakin lisäävät puhelimen iskunkestävyyttä moninkertaiseksi verrattuna suojaamattomaan laitteeseen. Sen lisäksi, että puhelimen ympärille asetettavat suojat pitävät puhelimen ehjänä rikkoontumiselta, ne suojaavat laitetta myös naarmuilta ja lialta, jotka haittaavat käyttöä merkittävästi.

Toinen hyödyllinen syy hankkia Nokia 6 suojatarvikkeet on, että niiden avulla puhelinta on helpompi käyttää. Voit esimerkiksi jättää lompakon kokonaan pois ja kuljettaa tärkeimmät kortit sekä setelit kätevästi lompakko suojakotelon sisällä. Ovatpahan taskut ainakin huomattavasti kevyemmät, kun ei tarvitse erillistä lompakko kuljettaa mukana. Nokia 6 kotelon tai kuoren kanssa puhelimen saa myös asetettua kätevään 45 asteen kulmaan, jolloin videopätkien katsominen on helppoa. Enää ei tarvitse väsyttää käsiä tai niskoja, vaan voit ottaa rennon asennon sohvalla.

Kolmantena hyötynä on uuden värimaailman saaminen puhelimeen. Kaikki Nokia 6 puhelimeen tarkoitetut kuoret on helppo asettaa paikoilleen muutamassa sekunnissa ja saat muutettua laitteen ulkonäön hetkessä täysin erilaiseksi. Aika helppoa, eikö? Saat mustasta puhelimesta esimerkiksi värikkään, kuviollisen tai liukuvärjätyn!

Muista suojata myös näyttö

Nokia 6 kuorilla ja koteloilla suojaat puhelimen rungon, mutta näytön päälle suosittelemme joko suojalasia tai edes suojakalvoa. Iskunkestävä suojalasi, eli panssarilasi onkin puhelimenomistajan yksi kallisarvoisimmista lisätarvikkeista ja maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisen pudotuksen sattuessa kohdalle. Rikkonainen näyttö on ehkä se kaikista pahin ongelma, jonka Nokia 6:n omistaja voi kohdata. Sillä ei nimittäin silloin paljoakaan tee.