Nokia 6.2 kuoret

Nokia 6.2 ilmestyi suomen markkinoille syyskuussa 2019, ja se on heti herättänyt suomalaisten mielenkiinnon. Tässä uudessa Nokiassa on 6,3 tuuman suuri LCD näyttö ja Snapdragon 636 suoritin.. Muista viimeistellä suojaus panssarilasilla.

Tuotteet

6 tuotetta

Nokia 6.2 – lompakkokotelosta on moneksi

Nokia 6.2 puhelin on sen verran iso, että taskuista haluaisi jättää jotain jo pois. Avaimia ei viitsi jättää ja lompakossakin on tärkeitä tarvikkeita päivittäisiin tarpeisiin. Monen ratkaisu tähän on Nokia 6.2 suojaava lompakkokotelo, johon saat laitettua muutamat tärkeimmät kortit ja useamman setelin. Parastahan on, että kotelo myös suojaa puhelinta rikkoontumiselta, eivätkä pienet kolhut turmele luurin ulkonäköä. Puhelimen suojaamiseen kannattaakin panostaa, koska Nokia 6.2 etu ja takapuoli ovat lasia. Lasi ei koskaan ole kuitenkaan niin kestävä, että voisi varauksettomasti sanoa sen kestävän ehjänä ilman suojakuorta.

Joissain Nokia 6.2 puhelimen sivustoja ja takaosaa suojaavissa kuorissa on valmiiksi pankkikortille sopiva korttipaikka. Mikäli sellaista ei kuitenkaan ole ja kannellinen lompakko suojakotelo ei sinua miellytä, kannattaa tutustua suojakuoriin kiinnitettäviin silikonisiin korttitaskuihin. Mihin tahansa sileäpintaiseen suojaan kiinnittyvä korttitasku pitää Nokia 6.2 puhelimen yhtä ohuena kuin aikaisemminkin, joten se on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto lompakko suojakotelolle.

Nokia 6.2 – lisätarvikkeita on muuten paljon ja erilaisia

Nokia 6.2 kuoret valittuasi kannattaa vielä kurkistaa lisävarustevalikoimamme, josta löydät kaiken mitä ikinä saatat tarvita luurisi kanssa. Musiikin kuuntelua ja elokuvien ja sarjojen katsomista jos tulee harrastettua puhelimella, suosittelemme hankkimaan hyvät ja mukavat kuulokkeet. Jos myös urheilet ja pidät musiikin kuuntelusta samalla, kannattaa hankkia langattomat Bluetooth-kuulokkeet. Varavirta voimapankki on lisävaruste, joka kannattaa jokaisen omistaa tänä päivänä, koska puhelimien akut kestävät usein noin päivän. Löydä valikoimastamme itsellesi sopivat lisätarvikkeet!

Nokia 6.2 – panssarilasilla viimeinen silaus

Nokia 6.2 kuoret valittuasi kannattaa vielä viimeistellä laitteesi suoja näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi on erittäin helppo asentaa ja näyttö tuntuu samalle kuin ilman näytön suojaa. Vaikka käyttäisit lompakkomallista Nokia 6.2 kuorta, jonka läppä suojaa laitteesi näyttöä, niin kannattaa muistaa, että yleensä puhelin tipahtaa kädestä sen ollessa käytössä ja tällöin näyttö on ilman suojausta. Tästä syystä suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien Nokia 6.2 kuorien kanssa. Panssarilasilla ja kuorilla suojattuna puhelimesi on suojattu kauttaaltaan, eikä tarvitse säikähtää kun puhelin tipahtaa.

Tarjoamme kaikkiin kuori ja panssarilasi tilauksiin supernopean ja ilmaisen toimituksen! Mobiilitukun porukka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!