Nokia 6.2 kuoret

Nokia 6.2 ilmestyi suomen markkinoille syyskuussa 2019, ja se on heti herättänyt suomalaisten mielenkiinnon. Tässä uudessa Nokiassa on 6,3 tuuman suuri LCD näyttö ja Snapdragon 636 suoritin. Nokia 6.2 omaa myös kolme takakameraa, joiden kanssa valokuvat ja videot eivät voi epäonnistua. Ainut tapa suojata tämä melkein suomalainen puhelin on suojakuoret! Valikoimassamme on laaja skaala erilaisia ja värisiä suojakuoria. Löydä siis omasi ja luo Nokia 6.2 puhelimestasi itsesi näköinen. Muista viimeistellä suojaus panssarilasilla. Suojakuoren ja panssarilasin avulla Nokia 6.2 puhelimesi on suojattu kauttaaltaan. Jos haluat vielä puhelimestasi enemmän irti, kannattaa tutustua meidän lisätarvike valikoimaan. Sieltä löydät PopSocketit ja varavirtalähteet jne! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan, jossa toimitus on aina ilmaista ja nopeaa!

Nokia 6.2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 6.2 – lompakkokotelosta on moneksi

    Nokia 6.2 puhelin on sen verran iso, että taskuista haluaisi jättää jotain jo pois. Avaimia ei viitsi jättää ja lompakossakin on tärkeitä tarvikkeita päivittäisiin tarpeisiin. Monen ratkaisu tähän on Nokia 6.2 suojaava lompakkokotelo, johon saat laitettua muutamat tärkeimmät kortit ja useamman setelin. Parastahan on, että kotelo myös suojaa puhelinta rikkoontumiselta, eivätkä pienet kolhut turmele luurin ulkonäköä. Puhelimen suojaamiseen kannattaakin panostaa, koska Nokia 6.2 etu ja takapuoli ovat lasia. Lasi ei koskaan ole kuitenkaan niin kestävä, että voisi varauksettomasti sanoa sen kestävän ehjänä ilman suojakuorta.

    Joissain Nokia 6.2 puhelimen sivustoja ja takaosaa suojaavissa kuorissa on valmiiksi pankkikortille sopiva korttipaikka. Mikäli sellaista ei kuitenkaan ole ja kannellinen lompakko suojakotelo ei sinua miellytä, kannattaa tutustua suojakuoriin kiinnitettäviin silikonisiin korttitaskuihin. Mihin tahansa sileäpintaiseen suojaan kiinnittyvä korttitasku pitää Nokia 6.2 puhelimen yhtä ohuena kuin aikaisemminkin, joten se on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto lompakko suojakotelolle.

    Nokia 6.2 – lisätarvikkeita on muuten paljon ja erilaisia

    Nokia 6.2 kuoret valittuasi kannattaa vielä kurkistaa lisävarustevalikoimamme, josta löydät kaiken mitä ikinä saatat tarvita luurisi kanssa. Musiikin kuuntelua ja elokuvien ja sarjojen katsomista jos tulee harrastettua puhelimella, suosittelemme hankkimaan hyvät ja mukavat kuulokkeet. Jos myös urheilet ja pidät musiikin kuuntelusta samalla, kannattaa hankkia langattomat Bluetooth-kuulokkeet. Varavirta voimapankki on lisävaruste, joka kannattaa jokaisen omistaa tänä päivänä, koska puhelimien akut kestävät usein noin päivän. Löydä valikoimastamme itsellesi sopivat lisätarvikkeet!

    Nokia 6.2 – panssarilasilla viimeinen silaus

    Nok

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä